Nazi Lauck NSDAP/AO Nederlands NS-Nieuwsbulletin 101-13 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

NS-NIEUWSBULLETIN

van de NSDAP/AO - Nederlandse Internet-Editie

Nummer 101/13 -Herbstl 1999 (110)

NS NIEUWSBULLETIN wordt gepubliceerd door de NSDAP/AO in verscheidene talen, inclusief Nederlands, Hongaars, Frans, Zweeds, Spaans, Portugees en Italiaans, op een onregelmatige basis.

Abonnements prijs is 60 NLG of het gelijkwaardige voor 12 uitgaves. Alle grote valuta’s worden geaccepteerd (bankbiljetten alleen – geen munten of postzegels) evenals internationale geld orders (geen persoonlijke controle, geen postgiro controle).

De NSDAP/AO publiceert ook geillustreerde nieuwskranten in het Duits (NS KAMPFRUF, 2 maandelijks, Abonnement 60 NLG voor 12 uitgaves) , Engels (THE NEW ORDER, 2 maandelijks, Abonnement 110 NLG voor 12 uitgaves) en Deens (F∆DRELANDET, 3 maandelijks, als een gezamenlijk project met de DNSB in Denemarken: DNSB, Postboks 32, DK-2670 Greve, Denemarken).

Schrijvers en vertalers bereid om vrijwillig te helpen zijn erg welkom.

NSDAP/AO: PO Box 6414, Lincoln, NE 68506 U.S.A

Voorwaarts!

Nationaal Socialisten rond de hele wereld gingen door met het werk van de NSDAP/AO terwijl kameraad Lauck in gevangenschap zat. De NSDAP/AO"s voornaamste kranten in het Duits, Engels en Deens werden niet serieus aangetast door zijn afwezigheid.

Maar de "jongere" en kleinere taal edities leden schade door verscheidene technische problemen alsmede van een grote toename van de drukkosten. Maar de NSDAP/AO heeft nu nieuwe apparatuur aangekocht om nieuw leven in de NS NIEUWSBULLETIN te blazen. Vrijwillige vertalers/schrijvers en activisten in elk land worden dringend verzocht om hierbij te helpen. SAMEN ZIJN WE STERK!

Vrienden Overal ...

Geachte Mr. Lauck:

Bijgevoegd zijn een gedenkplaquette en een pet, allebei dragen ze de kroon van de Hamburgse politie.

Mijn cadeau voor u is niet sarcastisch bedoeld. Het is bedoeld om te laten zien dat niet alle politie-mensen hier goedkeuren hoe u behandelt bent door de zogenaamde democratische regering. Ik hoop dat deze artikelen een plaatsje van eer vinden in uw huis.

Geen wonder dat het Bonn Regime steeds meer en meer onderdrukkend wordt. - Het is bang! Het kan niet rekenen op zijn eigen burgers en zelfs niet op zijn eigen politie. Zijn ondergang is slechts nog een kwestie van tijd.

Onder: Gerhard Lauck werd ontvoerd in denemarken op 20 Maart, 1995, illegaal uitgeleverd aan Duitsland, en werd daar gevangengehouden tot 23 Maart, 1999. Hij bracht 4 jaar in 6 verschillende Europese gevangenissen door – alleen voor het publiceren van de krant NS-KAMPFRUF binnen Amerika! De ongehoorde en illegale acties gemaakt door de vijand laat duidelijk zien dat ze de NSDAP/AO vrezen.

Legaal Tegenoffensief !

De federale regering van de Verenigde Staten heeft een grote blunder gemaakt door Gerhard Lauck te verklaren tot een "veroordeelde misdadiger" enkel voor het feit van zijn zogenaamde veroordeling in Duitsland – voor het legaal publiceren van een krant in Amerika!!!

De meest belangrijke (en goed gefinancierde) burgerrechten organisatie in de Verenigde Staten, de Amerikaanse Burger Rechten Unie, (the American Civil Liberties Union – ACLU– ), verzorgt de legale protestatie voor Gerhard Lauck.

Dit is een grote strategische overwinning! Zonder deze soort van bijstand, zou het bijna onmogelijk zijn deze legale strijd te financieren.

"Ik weiger om misdadig gemaakt te worden voor het uitoefenen van mijn vrije mening, speciaal niet door mijn eigen zogenaamde regering", verklaarde Lauck.

Onze kansen op succes zijn erg goed. Allebei de Amerikaanse legaliteits systeem en de Amerikaanse mentaliteit zijn aan onze kant. Zelfs de voornaamste media (!) heeft geprotesteerd tegen de schandelijke aanval van de regering tegen het eerste wetsartikel.

Advocaten aan beide kanten geven openlijk toe dat deze zaak gemakkelijk de hele weg naar het Hooggerechtshof van de V.S. kan gaan volgen. DAT IS PRECIES WAT WIJ WILLEN!!!

In het proces, zal de tirannie van zowel de regering van de V.S. alsmede die van Duitsland erg effectief blootgesteld worden. Lauck’s ontvoerders en hun handlangers hier en buitenlands kunnen ook aanzienlijke oplettendheid verwachten.

Politieke acties zijn gepland om de uitwerking te maximalizeren.

Hoe ik mijn vakantie doorbracht

Terwijl ik zat te surfen op internet kwam ik op een advertentie van de NPD (Nationaldemokratische Partei Deutschland) voor een protestbijeenkomst in Cologne tegen de rondreizende Reemtsma "tentoonstelling" dat het Duitse leger belasterd. (Overal waar dit misselijke circus verschijnt,toont de NPD zijn aanwezigheid en krijgt aldoende veel publieke sympathie. Wel ik had een beetje tijd over, dus ik deed de hond voor het weekend in een kennel, nam een goedkope vlucht en begaf me op weg om mijn steun te verlenen.

Geen liefde-verlies?

Waarom zou ik een bijeenkomst in Duitsland steunen, terwijl ik engels ben?

Mijn grootvader ging vrijwillig in dienst tegen Duitsland in 1914. Hij was 1 van 13 broers die allemaal vrijwillig in dienst gingen. Alle andere 12 werden gedood in actieve dienst in het britse leger of marine.

Mijn vader ging vrijwillig in de britse marine in 1939, maar werd geweigerd omdat hij nog te jong was. Hij ging in het leger in 1940,op zijn 18e verjaardag, de eerste dag dat hij in dienst kon, en voegde zich bij de Royal West Kent, hetzelfde regiment waar zijn vader had gevochten. Hij verloor een oog door een Duitse scherpschutter in Noord-Afrika, en hij droeg granaatscherven in zijn enkel en buik van een duitse mortier in Italie tot op de dag dat hij stierf. Zijn enige broer deed dienst bij een R.A.F. bommenwerperbemanning en werd gedood in een trainingsongeluk, maar niet voordat hij verscheidene duitse steden had gebombardeerd. Daarvoor terug, waren allebei mijn grootvaders en een van mijn vaders 4 zussen gedood door de duitse bommen die op londen vielen.Mijn vader was een scherpschutter (won het 1e Legers Scherpschutters Kampioenschap 2 jaar achtereen, ondanks het gemis van enige scherpschutterstraining) en werd de 1e Brengunner in zijn regiment. Hij had meer dan 40 vastgestelde duitse "ńfschoten" op zijn naam, en in ieder geval verscheidene dozijnen andere in zijn rol van het leggen van dekkingsvuur voor de met geweerbewapende troepen.

Ikzelf melde mij vrijwillig voor de Royal Artillery, en in de 80’er jaren maakte ik deel uit van het leger dat Duitsland bezette.

Daar was elke kans dat daar mensen waren die een vader, grootvader, broer of een ander geliefd iemand verloren hadden door mijn vader, grootvader of een van zijn broers. Totaal moesten dat er honderden Duitsers zijn. Goed mogelijk was er een kleinzoon van een de Duitse soldaten die een van mijn grootvaders broers had vermoord.

Als we luisteren naar de joodse propaganda, zouden we elkaar niet kunnen luchten of zien. Wij zouden zeker geen reden hebben om elkaar te helpen. De waarheid is, natuurlijk, dat wij Nationaal Socialisten juist door de 2 wereldoorlogen zoveel gemeen hebben. Wij realiseren ons terdege de nutteloosheid van enige oorlog tegen onszelf – zoals in ServiŽ. In welke Groot-BrittaniŽs Joden-werktuig premier Tony Blair, zo vrolijk rapporteert over het aantal ServiŽrs vermoord bij NAVO bombardementen. We hebben zo veel wederzijdse vijanden hardnekkig strevend naar onze genocide.

Vanaf het eerste moment dat ik arriveerde en mij voegde bij de enkele honderden voornamelijk jonge Duitsers op hun verzamelpunt, had ik het gevoel welkom te zijn. Er was geen vijandigheid . De Duitsers leken echt blij om iemand van "de andere kant" te zien die hun campagne voor gerechtigheid voor de Duitse soldaat steunde.

De Pers

Niet zozeer de Duitse pers –maar liever gezegd de Duits-Joodse pers. Er was niet veel pers aanwezig. Omdat door de pers geen aandacht word geschonken aan de NPD. (Zij zijn, tenslotte, trots dat ze Duitser zijn, en zoiets is niet acceptabel in het huidige Duitsland.) Veel van de reporters die wel waren gekomen waren duidelijk Joods. Zij intervieuwde een handvol rode demonstranten, duidelijk drugsgebruikers en duidelijk erg allergisch voor verschonen, scheermes en een kam, welke zij behandelen als ware het grote orakels. Een paar fotografen gingen naar de NPD maar met niemand werd gesproken. De NPD heeft sowieso een beleid van het niet praten tegen zulke reporters, omdat elk commentaar altijd buiten verband gerapporteerd word.

Hoe het ook zij, een Joodse pershond zag de Union Jack tattoo op mijn voorarm en kwam nader om te vragen of ik Engels was. Geen lid zijnde van de NPD, sprak ik met hem met enige afstand. Natuurlijk was ik Engels. Waarom was ik dan hier? Hadden niet de Nazi’s (een snelle vlaag van pijn kwam over zijn gezicht) geprobeerd om mijn familie met hun luchtaanvallen te vermoorden? Nee, zei ik hem, het was ze gelukt. En leden van mijn familie hadden Duitse vrouwen en kinderen teruggebombardeerd. En haatte de Duitsers in de menigte mij dan niet? Natuurlijk niet, geen van ons wilde de oorlog, maar als burgers van onze respectievelijke landen beantwoorden onze families natuurlijk de roep van onze natie’s respectievelijke leiders. De oorlog was een vergissing, maar niet de schuld van de soldaten die het aan beide zijde met veel moed bevochten.

Maar wat dan met de Holocaust? (Ik zat al te wachten op die vraag, en was alleen verbaasd waarom het zo lang had geduurd)? Was het niet een verschrikkelijk iets. Dit kon natuurijk niet goedgepraat worden? Ik kon het er niet meer mee eens zijn. De moordenaar van onschuldige kinderen, moeders, ouderen, vreselijk. De martelingen waar onschuldige mensen door moesten, weerzinwekkend. De weloverwogen verhongering van miljoenen burgers, de weigering van medische hulp voor de stervenden, de legalisatie van marteling, het opzetten van kampen van massavernietiging door alle geciviliseerde delen van Europa, en de onmenselijkheid van degene die hun bewaakten of zelfs welke in een administratieve ondersteunende rol. Onvergeefelijk, en het moet nooit meer gebeuren. De bezetting van een groot gebied van Europa en de gepoogde volkerenmoord van een heel volk, voorbereid tot in de details jaren daarvoor? Duivels.

De bewering gemaakt dat het nooit heeft plaatsgevonden, en die van mensen die er dichtbij waren of verwant waren aan de bewakers, dat zij van niets wisten? Onmogelijk om te geloven. Maar verzekerde ik hem, ik deed wat ik kon om vriendschap te maken en de Duitsers die ik had ontmoet hielden niet de zonden van de geschiedenis tegen me. Zodat we in staat waren samen naar een betere toekomst te kijken. Door deze kleine speech heen (welke ik eerder had voorbereid voor juist in zo’n situatie) was het hoofd van de Jood van verrassing naar verwarring, instemming, ontzetting, verbijstering en waarschijnlijk een dozijn andere strijdige emoties gegaan.

Hij leek te controleren met welke groep demonstranten hij stond te praten. Maar de laatste opmerking dat de Duitsers niets tegen mij hadden had hem werkelijk doen stotteren voor een moment. Een paar van de NPD-mensen leken ook een beetje verbaasd, duidelijk niet zeker hoe excentriek deze Engelsman was.Waarom zouden Duitsers mij moeten vergeven?Waar was ik over aan het praten?

Met een zorgvuldig ingstudeerde blik van totale onschuldigheid (en een grote innerlijke inspanning om niet hard in lachen uit te barsten) vertelde ik hem dat ik praatte over de brand-bombardementen op Hamburg, Dresden en duizenden andere Duitse steden, over het beleid van verkrachting door de Russische legers, over de vernietiging en volkerenmoord begaan op etnische Duitsers in het Sudetenland en op 1/3 van Duitsland, over de kampen opgezet door Franse en Amerikaanse troepen in "West"Duitsland welke meer burgers vermoorde nadat de oorlog was beindigd, door verhongering en ziektes, dan die stierven van alle oorzaken door de 6 jaren van oorlog heen, over de gevangenschap van Rudolf Hess, wiens enige misdaad was om vrede tot stand te brengen, over de etnische Duitsers van Pruisen, SileziŽ etc.Welke hun nog steeds niet is toegestaan terug te keren naar hun geboortegronden noch compensatie aangeboden is, in directe overtreding van de andere oorlogsmisdaden, nog steeds ongestraft, nog steeds ongecompenseerd.

De blikken van verwarring kwam van alle gezichten. Maar die van de reporter en van de NPD-aanhangers gingen in erg verschillende richtingen. Een zijde leek erg vrolijk, zelfs bijna begon te lachen, de ander leek boos te gaan worden. Maar hij was een professioneel en herstelde zich snel. Ik verwachtte van hem uit te barsten in een geweldige razernij. (Inderdaad was dat mijn hoop). Maar inplaats daarvan bleef hij en vertelde mij dat hij praatte over de Holocaust , niet het onafwendbare lijden in een oorlog welker beide zijden trof. (Een goede herstelling, dacht ik.) Ik herhaalde dat de gepoogde uitroeing van het Duitse volk zeker geen normale act van oorlog is.

Nee, het scheen mij toe dat hij alleen praatte over de Joodse doden. Ik herhaalde dat ik daar niets van wist, omdat ik altijd alleen maar interesse heb in historische feiten en zelden een van de Hollywoodfilms gezien had die deze gebeurtenis fictionaliseren. Wou hij dit ontkennen? Hij vertelde mij dat er nog veel Duitsers leken te zijn. Een heel land van ze. Ik kon deze misstap niet laten gaan. Was er ergens in het Midden-Oosten niet ook een land vol met Joden dan? Vroeg ik liefjes. Hij stopte over het onderwerp. Waarom was ik hier evengoed? De historische schuld of anderzijds was het Duitse leger niet alleen een zaak voor Duitsland alleen? Ik vertelde waarom ik overgekomen was naar Duitsland op een van mijn zelden vrije weekends.

Een Vrij Europa

Ik legde hem uit dat Duitsland een van de wereld’s meest belangrijke is, naast Amerika, Rusland, China, Japan en naar ik denk Groot-BrittanniŽ. Zijn economie en zijn vitaal centrale Europese positie maakt Duitsland een belangrijk spelen op elk wereldlijk podium. Maar Duitsland is uniek omdat zij nog steeds een bezet land is – in het westen door Groot-BrittanniŽ, Frankrijk en Amerika (ofschoon ze een sterker land is dan zeker 2 van hun, en waarschijnlijk alle drie) en in het oosten door Polen en de Tjechische Republiek (en een klein gebied door Rusland.)

Ik legde uit dat Duitsland geen vrijheid van beweging in militaire of buitenlandse politieke zaken bezit, en dat zij is gedwongen compensatie te betalen aan iedereen en elke die het vraagt, onder bedreiging van morele chantage. Ik legde uit dat anti-Duits racisme de enige vorm van racisme is die nog steeds te permitteren is, en dat het Duitse volk gedwongen is in het stof te kruipen en zich moet verontschuldigen voor elke fout die zij ooit begaan hebben alsmede voor vele die zij niet begaan hebben. En dat van meer dan 16 miljoen Duitsers waar hun land van gestolen is? In tegenstelling tot andere verdreven mensen is hun het recht geweigerd om zelfs maar te vragen voor compensatie. Om een sterk land te dwingen zo’n positie aan te nemen is erg gevaarlijk. Vroeg of laat zal daar een verzet zijn. (Ik hoop vroeg, maar zei dat niet.) Wanneer dat verzet komt, zal Duitsland niet alleen zijn rechtsvolle plaats in de wereld opeisen, niet alleen de teruggave van zijn land, maar verwacht ook compensatie van enig type. Ik heb de onvermijdelijkheid van dit gezien in WO 2 Na Versailles en in Afrika. De wereld kan een grote Europese Crisis ontwijken door zich simpel te verontschuldigen aan Duitsland en een internationale rechtbank opzetten om daar de zaken eerlijk te regelen. Geen Duitser wil nog meer. Geen ander land kan iets anders aanbieden. Maar bij dreigingen, chantage en Duitsland onheus te bejegenen, wordt een vat Buskruit gevuld, klaar voor een grote explosie.

Ik suggereerde dat een eerlijke schikking Duitsland in staat zou stellen te stoppen met enige verdere betaling aan andere landen, vrij gebruik en ontwikkeling van het Duitse leger, de teruggave van de historische Oost-Duitse provincies Pruisen, SileziŽ, Sudetenland, Pommeren, samen met een garantie voor de huidige (Arische) bevolking (beschermd door een internationaal, maar tijdelijk, vredehoudend leger wanneer nodig), een excuus van geallieerde oorlogsmisdaden, en een acceptatie dat zij plaatsvonden (speciaal de kampen opgezet op Duits gebied na mei 1945.) En in ruil daarvoor een Duitse overeenkomst niemand te veroordelen die zijn aandeel heeft gehad in de gruwelijkheden, en uiteindelijk een permanente Duitse zetel in de VN-veiligheidsraad, samen met de V.S., Rusland, Groot-BrittaniŽ, Frankrijk en China. (Natuurlijk, wilde ik meer voor Duitsland een NSDAP regering, en een vereniging met Oostenrijk zou een goede start zijn. – evenals het einde van de VN, maar het bovenstaande was genoeg om mee door te gaan.)

De Jood mompelde wat over het nemen van het interview en hoe interessant het was geweest, en droop af.

Slotwoord

Natuurlijk, werd niets gepubliceerd. Enkele lokale kranten hadden de volgende dag erg kleine artikels over de demonstratie, waaronder enkele kolommen met citaten van een rabbi die op was komen dagen, en een paar foto’s van de NPD, waarop elke foto of oudere demonstranten (Derde Rijk soldaten die niet hun schuld willen bekennen, ondanks dat het bewijs overduidelijk is.) of skinheads ("de nieuwe stormtroeper van extreem-rechts), terwijl deze twee groepen niet meer dan 10% van de demonstratie waren. Maar ik heb enkele nieuwe vrienden, mijn Duits is veel beter geworden (ondanks dat ze medelijden hadden met een Engelsman en zij allemaal zeer goed Engels spraken.) En proefde toch iets te veel van Cologne’s zeer goed bier. Alles bij elkaar, een perfecte dag uit!

Wij danken deze Britse kameraad voor zijn artikel en bovenal voor zijn activisme. Bovendien, danken wij kameraden die dit hebben vertaald, en die dit en de andere artikelen hebben getypt voor de verschillende taal edities. Kameraden over de hele wereld werken samen in de NSDAP/AO. Dit is ware Blanke solidariteit in actie!

Bewegings Nieuws

Moskou

Wij vertalen regelmatig de NS KAMPFRUF naar het russisch voor al onze RUSSISCHE NATIONALE EENHEID (RNU) kameraden. Sommige artikelen verschijnen in andere vaderlandslievende kranten hier in Rusland. De Joden vallen hun eigen synagoges aan met vuur en explosieven – voorzichtig echte schade te vermijden – en dan beschuldigen zij ons. Dit wordt gevolgd door politieinvallen. Ze hebben zelfs een aanval binnen een synagoge in scene gezet Maar het is duidelijk wie hier voordeel bij heeft. Meer en meer mensen zien door deze list heen.

Stuttgart

Ondanks dat de mars in Bremen verboden was,hoopten wij dat de advocaten van de NPD het verbod ongedaan konden krijgen net zoals ze dat de laatste keer hadden gedaan. Nadat de politie ons had vertraagd met 2 uur, gingen we eindelijk op weg. Maar om 7.30 kregen we het slechte nieuws dat het verbod van kracht bleef.De politie volgde onze bus en liet geen enig andere activiteit toe.

Hoe het ook zij, andere kameraden hadden meer succes. Zij hielden verscheidene spontane demonstraties, elk met ongeveer 500 deelnemers. Alles bij elkaar, een totaal van 5000 nationalistische demonstranten waren gemobilizeerd!De politie viel de NPD-hoofdkwartieren binnen. Ze waren erg ruw – ze richtten zelfs een pistool op het hoofd van een NPD staflid (!)- en richtten erg veel schade aan.

Wij Nationaal Socialisten geven het nooit op!

Holland

Een ooggetuige vertelde dat ongeveer 50 duitse en nederlandse kameraden een succesvolle Rudolf Hess Gedenkingsmars hielden in Holland op 31 Juli. De politie en de roden waren verrast. Er waren geen arrestaties en geen gewonden. Gefeliciteerd!

Oostenrijk

Na 7 1/2 jaren als een politieke gevangene in Oostenrijk voor niet-geweldadige activiteiten, is onze voorbeeldige kameraad Gottfried KŁssel – een naaste kameraad van Michael KŁhnen en Gerhard Lauck – eindelijk vrijgelaten op13 Juli. Veel geluk, Gottfried!

Denemarken

De DNSB heeft nu een TWEEDE hoofdkwartier gebouw. Wij feliciteren onze Deense kameraden met deze grote vooruitgang! De DNSB bezit ook het wereld’s enige openlijk Nationaal Socialistische radio station.

Gevraagd

1. Boeken en tijdschriften van het Derde Rijk evenals originele (voor-1945) opnamen met Duitse marsen.

2. Kameraden die vloeiend een buitenlandse taal schrijven (niet perse spreken) en bereid zijn vertalingen te maken.

3. Internet activisten om sites samen te stellen en voor de verspreiding van informatie.

NSDAP/AO: PO Box 6414, Lincoln, NE 68506 USA

NSDAP/AO Nederlands