Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 102-1 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 102/1 Talvi 1999/110

Kansallissosialistista Uutislehteä julkaisee NSDAP/AO useilla eri kielillä; suomeksi, englanniksi, saksaksi, unkariksi, hollanniksi, ranskaksi, ruotsiksi, espanjaksi, portugaliksi ja italiaksi. Lehti ilmestyy epäsäännöllisesti. 12 numeron tilaus maksaa 200 mk. (Jokainen numero on saatavana myös tietokone-CD:nä hintaan 80 mk.

Englannin- ja saksankieliset painokset Kansallissosialistisesta Uutislehdestä ovat ennenkaikkea sisäisiä julkaisuja. Ne täydentävät joka toinen kuukausi ilmestyviä sanomalehtiä, englanninkielistä The New Orderia ja saksankielistä NS Kampfrufia. (Tanskalainen tabloidilehti Fædrelandet on yhteisprojekti Tanskan DNSB:n kanssa.)

Hyväksyttäviä maksutapoja ovat käteinen (vain setelit – ei kolikkoja tai postimerkkejä) ja kansainväliset rahaosoitukset (ei henkilökohtaisia sekkejä , ei "postiosoitus"-sekkejä).

Vapaaehtoisten kirjoittajien ja kääntäjien apu on tervetullutta.

NSDAP/AO: PO BOX 6414, Lincoln, NE 68506 USA

2000 vuotta antisemitismiä

Jutskulainen huomaa kuinka paljon hänen tätinsä rakastaa rahaa. Hän luulee, että rahan täytyy maistua hyvältä ja nielaisee kolikon. Mutta hänen perheensä keksii ratkaisun. (Perustuu tositapahtumiin!)

 

Diodorus: Sisilialaiskreikkalainen historioitsija, 50 eKr.

Juutalaiset eivät sekoitu toisten kansojen kanssa, sillä he pitävät muita vihollisinaan.

Tacitus: Roomalainen historioitsija, 100 A.D.

He halveksivat kaikkea mikä on meille pyhää, ja he tekevät kaikkea mikä on meille inhottavaa.

Abd el Kadir:

Juutalaiset, jotka elävät hajaantuneina kaikkialla maailmassa, eivät silti menetä yhteenkuuluvuudentunnettaan. He ovat juonikkaita, vaarallisia ja vihamielisiä olentoja meille. Heidät pitäisi tappaa kuin käärmeet. Heille ei saa antaa aikaa iskeä, sillä he purevat aivan varmasti. Heidän puremansa on tappava.

Muhammed: Islamilainen uskonnollinen johtaja, 600 A.D.

He ovat kaikki roistoja.

Näin ajattelivat muinaisuuden miehet. Vaikka he tunsivat vihollisensa, ei heistä ollut vastusta sille, jonka tänään tunnemme kansainvälisenä ruttona. Vain pohjoisen maanläheiset ja terveet barbaarit, teutonit, ymmärsivät vaistomaisesti, että juutalaisten sisällä asuu kuvottova mato. Ilman epäilystä he tappoivat madon ja vapauttivat samalla tahtomattaan vihollisensa, roomalaiset ja kreikkalaiset, rutosta usean vuosisadan ajaksi. Mutta juutalaiset jatkoivat myyräntyötään. Nyt seuraavaksi muutamia mielipiteitä keskiajalta meidän päiviimme asti.

Marthin Luther: Saksalainen uskonnollinen uudistaja, 1500 A.D.

Konsanaan ei aurinko ole paistanut niin verenhimoiselle ja kostonhaluiselle kansalle, joka nauttii pakanoitten murhaamisesta ja kuristamisesta. Ketkään muut auringon alla eivät ole koskaan olleet niin ahneita kuin juutalaiset. He tukahduttavat ja tuhoavat kaiken inhimillisyyden ja pitävät itseään tämän perusteella Jumalan valittuna kansana.

Mirza Hassan Chan:

En ymmärrä miksei näitä myrkyllisiä matelijoita ole tuhottu tähän päivään mennessä. Petoeläimet tapetaan: eroavatko juutalaiset muka kannibaaleista?

Maria Theresia: Itävallan keisarinna

En tiedä pahempia tuholaisia, joka voisi kohdata valtiota kuin juutalaiset.

Voltaire: Ranskalainen filosofi, n. 1730 A.D.

Juutalaiset eivät ole muuta kuin julma ja barbaarinen kansa, johon on jo kauan yhdistynyt saastaisin mahdollinen ahneus, joka aiheuttaa juutalaisia sietävissä kansoissa sammumatonta vihaa heitä kohtaan. Juutalaiset ovat tappiossa julmia ja menestyksessä ylimielisiä.

Goethe: Saksalainen kirjailija

Heidän uskonsa sallii ryöstää vierailta.

Schopenhauer: Filosofi

Juutalaisten kotimaa on muut kansat.

Walter Buch: NSDAP:n Korkeimman oikeuden puheenjohtaja

Juutalaiset eivät ole kansa. He ovat rappion manifestaatio.

Franz Lizt: Säveltäjä

Se päivä tulee vielä, jolloin muiden kansojen keskuudessa elävien juutalaisten karkoittamisesta tulee elämän ja kuoleman kysymys. Kysymyksessä on parantuminen tai krooninen sairaus, rauhassa eläminen tai jatkuva sosiaalinen kuume.

Benjamin Franklin: Amerikkalainen valtiomies

Minne tahansa maahan juutalaiset ovatkin asettuneet asumaan minkälaisena lukumääränä tahansa, on tuloksena ollut moraalisen tason lasku; he ovat heikentäneet maan taloudellista yhtenäisyyttä; he ovat eristäytyneet muista, eivätkä ole sulautuneet muihin; he ovat pilkaneet ja kaivaneet maata kristinuskon alta; he ovat rakentaneet valtion valtioon; ja kun heitä on vastustettu, ovat he yrittäneet kuristaa maan kuoliaaksi taloudellisesti. Minä varoitan teitä, hyvät herrat, jos ette vastusta juutalaisia lakkaamatta, lapsenne tulevat kiroamaan teitä haudoillenne. Juutalaiset ovat aasialaisia: eivätkä he koskaan muuksi muutu.

Wilhelm Kube: Ostmarkin Gauleiter

Sitä mitä rutto ja syfilis ovat ihmiskunnalle, ovat juutalaiset valkoiselle rodulle.

Adolf Hitler: Saksalainen vallankumoustaistelija

Juutalaiset ovat ja tulevat aina olemaan parasiitteja, loisia, jotka levittäytyvät kuin tuhoaisat basillit kaikkialle missä vain on suotuisia alueita heille. Heidän vaikutuksensa on sama kuin vampyyrilla; minne tahansa he asettuvatkin, on heille osoitetusta vieraanvaraisuudesta palkkiona ennemmin tai myöhemmin kuoliaaksi vuotaminen.

George Washington: Amerikkalainen valtiomies

On erittäin valitettavaa, ettei mikään valtio ole metsästänyt juutalaisia sukupuuttoon, yhteiskunnan tuholaisina He ovat onnellisemman Amerikan suurimmat viholliset.

Einar Aberg:

Se, joka on löytänyt totuuden juutalaisuudesta, eikä taistele juutalaisia vastaan, eikä varoita muita kansalaisia juutalaisesta vaarasta, on juutalaisten rikostoverina osasyyllinen maansa katastrofiin.

Käytännössä jokaisella juutalaisella on lisänimi, ja se on vuosituhansien ajan ollut "valehtelija". Joten mitäpä voit heiltä odottaa?

Mikään sosiaalinen järjestelmä maailmassa ei voi pysyä terveenä niin kauan kun se asuttaa psykoneuroottisia juutalaisia... ja todellakin, juutalaiset pervertoivat jokaisen kulttuurin ja tuhoavat isäntäkansat.

VOIVATKO KAIKKI NÄMÄ IHMISET OLLA VÄÄRÄSSÄ?

Kampanja Saksan turismiteollisuutta vastaan

Matkailijoita varoittava kampanja käynnistyi 15. elokuuta lentolehtisten levittämisellä Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä Lufthansan tiskin läheisyydessä. Sen suorittavat amerikkalaiset patriootit, jotka olivat tyrmistyneitä Saksan harjoittamasta USA:n suvereenisuuden loukkaamisesta. Gerhard Lauck piti aiheesta puheen edellisenä iltana.

Lentolehtisten jakaminen – kuten myös Lauckin puhe ja hänen kahden tunnin haastattelunsa 14. elokuuta – kuvattiin omahalaisen KETV/ABC-yhtiön toimesta. Sen raportti lähetettiin tv:stä 9. syyskuuta.

USA:n suurin populistinen viikkolehti, The Spotlight, raportoi myös tapahtumasta 30. elokuuta numerossaan. Juttu sisälsi kuvan lentolehtisestä, jossa osoite oli luettavissa.

Useilta kansainvälisten lentokenttien viranomaisilta on kyselty onko lentolehtisten jakaminen sääntöjen ja ohjeiden mukaan edes sallittua. USA:n korkeimman oikeuden mukaan lehtisten jakelu on suojattu perustuslaissa.

Eräs huolestunut lentokenttä-virkailija aikoi informoida asiasta ammattiyhdistysliikettä. (Useita kirjeitä on lähetetty turismiteolisuutta lähellä oleville ammattiyhdistysliikkeille.) Eräs toinen virkailija kertoi kopioivansa ja levittävänsä matkailijoita varoittavaa lehtistä lentokenttänsä seuraavassa johtoryhmän kokouksessa.

Useat USA:n tärkeimmät lentoyhtiöt – joukossa Lufthansa ja SAS – ovat saanfet kirjeitä, joissa kerrotaan matkustajia uhkaavasta vaarasta ja kehoitetaan yhtiöitä varoittamaan matkustajia asiasta.

Tietokone/Internet-lehtien toimittajia on informoitu amerikkalaisia internetin käyttäjiä uhkaavasta vaarasta ja vaadittu heitä varoittamaan lukijoitaan.

Aktivistit kaikkialla maassa ovat osallistuneet vapaaehtoisesti kampanjaan. Monet ovat valmistautuneet levittämään materiaalia lentokentillä. Kohdistettuja postituksia liitetään osaksi tätä kampanjaa.

Matkailijoita varoittava lentolehtinen ja muuta siihen liittyvää informaatiota on mukana #701 PROPAGANDA CD:llä Microsoft Word 97 –tiedostona. Se voidaan tulostaa tai käyttää emailin liitetiedostona.

Tilaa nyt #701 PROPAGANDA CD hintaan 80 mk!

Tarrat herättävät huomiota

Suomen suurin sanomalehti Helsingin Sanomat käsitteli 29.8.99 artikkelissaan NSDAP/AO:n helsinkiläisiin kirjakauppoihin kohdistunutta tarrakampanjaa.

Massiivinen, keskitetty NSDAP/AO:n Dasseliin, Lauenbergiin ja Markoldendorfiin kohdistunut tarrojen levitys raportoitiin saksalaisessa sanomalehdessä Die Eulessa 12.9.99. NSDAP/AO:n osoite on jopa luettavissa.

Etelä-Amerikan rintamalta

Tänään saapui NS KAMPFRUF nro. 129 (Marras/joulukuu). Pidin lehdestä erittäin paljon. Nyt aion hankkia lasertulostimen, jotta voisin hyödyntää teidän # 701 Propaganda CD:tä.

Kopioin ja levitän kansallissosialistista materiaalia, myös NSDAP/AO:n, ympäri Saksaa ja Etelä-Amerikkaa. Lisäksi kirjoitan artikkeleita Chilessä ja Argentiinassa ilmestyviin saksalaisiin ja muihin nationalistisiin lehtiin. Olen kirjoittanut tietysti myös Gerhard Lauckin laittomasta kidnappauksesta Tanskassa. Olen myös aktiivinen internet-rintamalla.

Koskien matkustajille suunnattua varoituskampanjaanne, me olemme täällä Chilessä kokeneet saman. Kan.sos.-johtajamme Miguel Serrano – Chilen Itävallan suurlähettiläs 1964-70 (tunsi Leon DeGrellen erittäin hyvin) – varoitti kolme vuotta sitten: "Toverit! Olkaa varovaisia! Älkää matkustako Eurooppaan. Turvallisuussyistä välttäkään ennenkaikkea Saksaa!" Jopa Serrano, jolla on elinikäinen diplomaattipassi, ei enää matkusta minnekään pidätysuhan vuoksi. Miksi? Serrano on tunnetuin kansallissosialistinen kirjailija Etelä-Amerikassa, ehkä jopa koko espanjankielisessä maailmassa!

Kenraalimme Augusto Pinochet jätti huomiotta juuri tämän varoituksen. Tulos tiedetään! Mutta oli pidätyksellä hyvätkin puolensa: lehdistössä saattoi nyt avoimesti käsitellä juutalaiskommunistista salaliittoa. Pinochetin tapaus sopi kuvaan hyvin.

Liikkeemme ja Pinochetin väliset suhteet ovat olleet koetuksella, koska hän pidätti erään toverimme! Me olimme taistelleet Pinochetin valtaan. Kaksi vuotta myöhemmin hän pidätti toverimme, koska olimme protestoineet hänen pahan valtakunnan, Israelin kanssa solmimaansa asekauppaa vastaan.

Asekaupan yksityiskohtia ei ole syytä käsitellä tässä kirjeessä. Lyhyesti, asekaupat Sveitsin ja Ruotsin kanssa olivat epäonnistuneet. Chile oli sodan partaalla Agentiinan kanssa Patagonian kysymyksestä ja tarvitsi epätoivoisesti aseita. Pinochet lankesi juutalaisten tarjoukseen – ja se aiheutti ongelmia! Myöhemmin kenraali jätti meidät yksin. Tähän päivään asti olemme voineet toimia täällä kansallissosialismin puolesta täysin vapaasti. Viime vuoteen asti emme olleet täysin antaneet anteeksi Kenraalille kaupan vuoksi. Kaikki tämä muuttui, kun Kenraali pidätettiin Lontoossa. Minä osallistuin Kenraalille järjestettyyn rahankeräykseen.

Hieman tämän jälkeen saksalaista toveriamme yritettiin karkoittaa maasta. Saksan passin omistajana hänet oli pidätetty ja vangittu kolmeksi kuukaudeksi. Mitä oli tapahtunut? Saksan oikeusministeriö (rikollisine salajuonineen) syytti häntä terrorismista ja tuhopoltosta. Lopulta toverimme pystyi todistamaan Chilen korkeimmalle oikeudelle, ettei ollut ollut edes Saksassa tai Euroopassa kyseisenä aikana. Paljastui, että Saksan motiivit olivat tosiasiassa pelkästään poliittiset. Täällä moiset temput eivät onnistu niin helposti. Täällä Chilessä meillä on mielipiteenilmaisun vapaus!

Paikallinen juutalaisperkeleiden yhteisö on ehdottanut "antirotusyrjintä"-lakia meidän kriminalisoimiseksi. Mutta sillä on vain pieni läpimenon mahdollisuus. Meitä lähellä olevat parlamentaarikot ja senaattorit sanovat, ettei Chilen yhteiskunta voi sallia sitä. Me lobbasimme kovasti sitä vastaan kaikilla rintamilla, ettemme saisi Saksan olosuhteita tänne. Yksi argumentti oli erityisen tehokas: Saksa väittää olevansa Saksan historian vapain valtio, mutta samaan aikaan se kieltää lain takaaman mielipiteen esittämisen vapauden 200 hengen saksalaisryhmältä, joka tunnetaan Kolonie Dignidadina, ja kieltäytyy uudistamasta heidän passejaan.

Me taistelemme, jotta Saksa vapautuisi demokratian barbaarien ja juutalaisten rikollisten kynsistä!

Ystävällisin Heil Hitler –terveisin!

- Chile

Etsitään

  1. Kolmannen Valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.
  2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti (mutta eivät välttämättä puhu) jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.
  3. Internet-aktivisteja tiedon kokoomiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO: PO Box 6414, Lincoln, NE 68506 USA

NSDAP/AO Suomeksi