Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 109-8 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 109/8 – Syksy 2001 (112)

Kansallissosialistista Uutislehteä julkaisee NSDAP/AO useilla eri kielillä; suomeksi, englanniksi, saksaksi, unkariksi, hollanniksi, ranskaksi, ruotsiksi, espanjaksi, portugaliksi ja italiaksi. Lehti ilmestyy epäsäännöllisesti. 12 numeron tilaus maksaa 200 mk. (Jokainen numero on saatavana myös 650 MB:n tietokone-CD:nä - Microsoft Publisher 98® - hintaan 80 mk.)

NSDAP/AO julkaisee myös joka toinen kuukausi ilmestyviä sanomalehtiä, englanninkielistä The New Orderia ja saksankielistä NS Kampfrufia. (Tanskalainen tabloidilehti Fædrelandet on yhteisprojekti Tanskan DNSB:n kanssa.)

Hyväksyttäviä maksutapoja ovat käteinen (vain setelit – ei kolikkoja tai postimerkkejä) ja kansainväliset rahaosoitukset (ei henkilökohtaisia sekkejä , ei "postiosoitus"-sekkejä).

Vapaaehtoisten kirjoittajien ja kääntäjien apu on tervetullutta.

NSDAP/AO - PO BOX 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

Holokausti II: Lopun alku

A.V. Schaerffenberg

Kun New Yorkin World Trade Centerin pilvenpiirtäjät sortuivat koko ihmiskunnan silmien edessä, ei sortunut ainoastaan juutalaisen rahavallan keskus, vaan myös sen maailmanlaajuisen vallan näkyvin symboli. Juuri siksi kaksoistornit tuhottiin. Tuho oli väistämätön USA:n hallituksen vinoutuneen lähi-Idän politiikan vuoksi. Erityisesti muutamien viime kuukausien aikana palestiinalaisia on kidutettu kaiken sietokyvyn yli. Heidän turhautumisensa kohdistui luonnollisesti niitä syyllisiä vastaan, jotka olivat jatkaneet heidän kiduttajiensa rahoittamista yli puolen vuosisadan ajan. Amerikkalaisista on tullut halveksituin ihmisryhmä maan päällä, koska heidän poliitikkonsa ovat israelilaisten "petikumppaneita". Jopa Etelä-Afrikan Kansainvälisen Rasismi-kokouksen osallistujat, vain viikkoa ennen New Yorkin iskuja, rinnastivat yksimielisesti sionismin rasismiin.

Ne tuhannet, jotka menehtyivät New Yorkissa ja Washingtonissa, olivat heidän oman, sokeasti Israelia tukevan hallituksensa uhreja. Eivätkä he jää viimeisiksi. Iskujen uskomaton menestys epäilemättä rohkaisee terroristeja ympäri maailmaa toistamaan ja ylittämään syyskuun 11. päivän hyökkäyksen. World Trade Center oli symboli sekä menneelle että tulevalle. Toisen maailmansodan viimeisinä vuosina, kun japanilaiset olivat taipumassa tappioon, lukemattomia vapaaehtoisia nuoria miehiä ilmoittautui itsemurha-lentäjiksi. Arabit, jotka ovat samassa tilanteessa, eivät pidä itseään sen kummempina kuin amerikkalaisia, jotka ovat vastuussa Irakin vastaisten pakotteiden aiheuttamien kymmenien tuhansien siviilien kuolemasta.

Partisaaneilla, jotka ovat valmiita antamaan henkensä vakaumuksensa puolesta, on käytetävissään laaja valikoima terroristi-keinoja. Amerikkalaiset eivät pysty edes kuvittelemaan niitä. Juutalainen systeemi USA:ssa, joka tuntee vain perinteisen sodankäynnin ja joka aina lyödään Vietnamin ja Somalian tapaisissa paikoissa, häviää väistämättömästi sodan asialleen omistautuneille partisaaneille, jotka taistelevat vain omilla epäkonventionaalisilla aseilla ja strategioilla. Mitkään USA:n ohjukset ja lentotukialukset eivät voi pysäyttää muutamia kaapattuja matkustajalentokoneita, joilla isketään päin taloudellisia keskuksia.

Esimerkiksi, kun ensimmäinen konekivääri keksittiin reilut 100 vuotta sitten, oli se aikansa edityksellisin ase. Vain kaikkein teollistuneimmilla kansoilla oli kykyä valmistaa se. Kuitenkin muutamia vuosikymmeniä myöhemmin konekiväärin mahdollistava teknologia oli levinnyt viidakon jokaisen hottentotin käviin - Maximin tai Schmeiserin muodossa. Samalla tavalla, vain 60 vuotta sitten, atomipommin kykeni valmistamaan vain teknologisesti edistyneimmät yhteiskunnat. Tänään jopa Pakistanilla, josta muutamat New Yorkin terroristit ehkä olivat lähtöisin, on oma atomiaseensa. Kauhistuttava ja uskomaton tulevaisuuden näkymä on, että muutamat terroristit ajaisivat ydinaseella tai bakteeripommilla lastatulla rekalla amerikkalaisen suurkaupungin keskustaan. Uskomatonta oli myöskin vielä joitakin aikoja sitten mahdollisuus, että lentokoneet törmäisivät New Yorkin pilvenpiirtäjiin. Ja lisää on vielä odotettavissa, koska poliitikkomme todistavat mielummin USA:n fyysistä tuhoamista, kuin edes harkitsisivat Israelin tukemisen lopettamista. Tällainen mielipuolisuus johtaa varmasti hirvittäviin seurauksiin!

Amerikkaan syyskuussa kohdistuneen terrorin aiheuttamien tuhojen laajuus ylitti myös sen takana olevien tavoitteet. Paljon puhuva näytös tapahtui USA:n kongressissa, jossa muuten keskenään tappelevat demokraatit ja republikaanit nyyhkyttivät toisiaan kädestä pitäen, lauloivat sankarillisesti kansallislaulua ja vannoivat hävittävänsä "pelkurilliset terroristit". Kongressisalissa oli tuskin ehtinyt sammua laulun kaiku, kun pommiuhkaus ajoi nämä rohkeat poliitikot kongressin pihamaalle. Wanhaa Kunniaa markkeeraavia haaleita näytöksiä pidettiin WTC:n raunioilla - tuhannet hautautuneet kuolleet eivät herättäneet muuta kuin kuolevan maailman epätoivoisuutta. Mitkään kansalliskiihkoiset yllytykset, retoriset tai juhlavat vannotukset tornien uudelleenrakentamisesta eivät voi tuoda kuolleita takaisin - niitä, jotka uhrattiin Amerikkaa itseään vahingoittavan lähi-Idän politiikan alttarille.

Koko valtio ammuttiin kirjaimellisesti alas. Hyökkäykset paljastivat USA:n koti- ja ulkomaan tiedustelun totaalisen epäonnistumisen. Hallinnon kaikille tasoille pesiytynyt joukkohysteria paljasti sen tyrmistyttävän heikkouden koko maailmalle. Tunteikas ylireagointi ja hysteerinen liioittelu lisäsivät terroristihyökkäysten vaikutusta. Samalla paljastui materialistisen yhteiskuntamme heikkous. Lentoliikenne peruttiin, toimistorakennukset ympäri maata evakuoitiin ja laivaston sota-alukset ilmestyivät New Yorkin satamaan. Ilmavoimien hävittäjät lentelivät sinne tänne pitkin taivaita metsästäen tehtävänsä jo suorittanutta vihollista, joka oli kadonnut jo tunteja tai päiviä aikaisemmin.

Kaikki tämä vimmainen aktiivisuus oli turhaa ja myöhäistä. Se oli kuin tallin ovien sulkemista vasta sen jälkeen, kun hevonen oli jo karannut. Niin paljon turhia ja paljaita voimattomuuden eleitä. Kansallinen kostoon keskittyminen on osoitus tästä voimattomuudesta. Sen sijaan, että amerikkalaiset etsisivät jonkun - kenet tahansa - jonka voisi tappaa turhautumisen ja häpeän tunteen purkamiseksi, voisivat he mielummin kysyä pommitusten taustalla olevia syitä. Miksi jotkut vihaavat Yhdysvaltoja niin paljon, että he ovat valmiita riistämään itseltään hengen hyökätessään sitä vastaan? Mikä voi motivoida niin monia miehiä tappamaan itsensä vapaaehtoisesti, jos he sillä tavoin voivat viedä mukanaan mahdollisimman monta amerikkalaista? Vastaukseksi meidän täytyy vain katsoa omaa ulkoministeriötämme, joka toimittaa Israelille kaikki taisteluhelikopterit ja aseet, joita se tarvitsee lähes puolustuskyvyttömien palestiinalaisten jurmuuttamiseen. Palestiinalaisilla ei ole tankkeja ja hävittäjiä, eikä heitä viimeiseen asti tukevaa miljardööri-supervaltaa, joka toimittaa heille rajattomasti sotilaallista materiaalia. Heillä ei ole mitään tällaista, jolla he voisivat puolustautua raakaa, armotonta vihollista vastaan. Palestiinalaisilla on vain oma henkensä, jonka he ovat valmiita muuttamaan viimeisenä keinonaan itsemurha-aseeksi. Toimisivatkohan amerikkalaiset erilailla, jos he olisivat samalla tavalla alistettuja?

Oli kyseessä sitten Columbinen verilöyly tai pommitettu Pentagon, on mediamoguleilla valmiit toimintamallit tämän kaltaisille tapahtumille - vaikka nyt tuhon laajuus ylitti kaiken aikaisemman. Kaikki täytyy esittää juutalaisten etujen näkökulmasta - ja heidän hyödyksi. Tämä tarkoittaa, että yksittäiset juutalaiset ja muut ei-valkoiset, erityisesti neekerit ja vielä erityisemmin sekarotuiset, poimitaan esille sympaattisiksi sankareiksi. Arjalaiset amerikkalaiset esitetään samanaikaisesti innostuneina rodunsekoittajina, jotka ottavat osaa patrioottiseen hymistelyyn "hädässä yhteentulemisen" -hetkellä yhdessä virnuilevien jutskujen ja hurmaavien nekrujen kanssa. "Me olemme kaikki nyt amerikkalaisia!" Ugh! Mediapropagandistit eivät unohda koskaan missään olosuhteissa, että kuolema ja tuho ovat vain mahdollisuuksia edistää heidän pääasiaansa: Valkoisen Amerikan rodullista tuhoamista.

Kaikki uutismedian fiksut ja filmaattiset supertähdet eivät voi salata sitä paljasta tosiasiaa, että juutalainen rahan ja vallan systeemi, joka vaikutti niin voittamattomalta, murskaantui kirjaimellisesti silmiemme edessä. "Hurraa-isänmaalliset" hehkutukset eivät olleet muuta kuin jokaisen kansalaisen kokeman nöyryytyksen ja tappion ylikompensaatiota. He tietävät häpeällisen varmasti, että kourallinen miehiä, jotka pitivät itsemurhaa parempana kuin jatkuvaa huonoa kohtelua, saavuttivat enemmän kuin Neuvostoliitto koko Kylmän Sodan aikana. Lukumäärällisesti mitätön joukko aiheutti voimakkaalle alistajalleen verisen nenän. Arabi-"Daavid" löi juutalaisen "Goljatin"! "Käsittämätön" tapahtui. Ja se tapahtuu yhä uudelleen, kunnes amerikkalaiset vihdoin ymmärtävät miksi maatamme vastaan hyökätään. Mitä seuraavaksi? Kuka seuraavaksi?

Syyskuun 11. päivänä kuoli suurimmaksi osaksi ei-juutalaisia miehiä ja naisia. He olivat erittäin todellisen "holokaustin" uhreja. Heidän kuolemansa kansallemme aiheuttama suru ei unohdu pitkään aikaan. Heidän uhrinsa on turha niin kauan kun me, kansana, emme ymmärrä, että he olivat juutalaisen systeemin ehdottoman Israelille omistautumisen traagisia uhreja. Tällaiselle havahtumiselle on toki toivoa. Kun väärinjohdetulle ja -informoidulle keskivero-amerikkalaiselle valkenee, että hyökkääjiä motivoi hänen oman hallituksensa todellisille "roistovaltioille" osoittama apu ja kannatus, ymmärtää hän kenellä on lopullinen vastuu. Ja tällä on vallankumoukselliset seuraukset juutalaiselle systeemille.

Lisähyökkäysten estäminen on yksinkertaista: Hylätään Israel! Juutalaisethan eivät piittaa arjalaisisten hengistä. Itse viha-kirja, Talmud myöntää: "parhaatkin ei-juutalaiset ansaitsevat tulla tapetuksi". Loput ihmisyydestä voidaan pyyhkäistä pois, kunhan juutalaiset saavat tahtonsa läpi. Hehän ovat "Valittu Kansa". Liian monissa sodissa, juutalaisten huijaamina, amerikkalaiset ovat pommmittaneet viattomia uhreja kaikkialla maailmassa viimeisten 80 vuoden aikana. Siten ei ollut yllätys, mikä Amerikkaan iski syyskuun 11. päivänä. Newyorkilaiset saivat vain maistaa sitä samaa palavaa kauhua, jota heidän harhautetut isänsä ja isoisänsä tarjosivat noin 60 vuotta sitten Hampurin ja Dresdenin siviileille - miehille, naisille ja lapsille.

Eilispäivän viattomien uhrien kirous on iskenyt takaisin tämänpäivän viattomiiin kuolleisiin. B-17 ja B-24, "vapauttajat", jotka vapauttivat kaksi miljoonaa saksalaista hengestään 40-luvulla, käynnistivät pitkän ketjun tapahtumia, jotka saavuttivat täyden kierroksen New Yorkin keskustassa 11. syyskuuta. Minkä taaksensa jättää, sen edestään löytää. Jopa Raamatussa sanotaan, "isien synnit kostetaan pojille". Tämä on historian rautaisen lain kosto. Kuten Abraham Lincoln varoitti: "Me emme voi paeta historiaa". World Trade Centerin uhrit eivät todellakaan paenneet. Emmekä me muutkaan, kunnes me vapautamme itsemme juutalaisten kirouksesta, joka jatkuessaan maksaa liian monta arjalaista henkeä!

Aatteelliset Uutiset

NATSI-TV-OHJELMA ALKOI! Avoimesti kansallissosialistisen, julkisesti esitettävän tv-ohjelman "WHITE POWER" ensimmäinen osa lähetettiin 22.9.2001 (112) St. Lousissa kanavalla 18, klo 24-01 ja North St. Lousissa kanavalla 129. Tämän viikottaisen, tunnin pituisen ohjelman on tuottanut lousianalainen lääkäri Joseph C. Keller ja sitä sponsoroi NSDAP/AO. Otteita ohjelmasta on nähtävillä myös NSDAP/AO:n verkkosaitilla.

Uutta! NATSI-INTERNET-TELEVISIO! Ensimmäiset ohjelmat lisättiin NSDAP/AO:n saitille 9. syyskuuta. 16 ohjelmaa oli syyskuussa saatavana englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja espanjaksi.

Uusi ennätys! Elokuun 17.-23. välisenä aikana NSDAP/AO:n verkkosivuilla oli n. 100 000 käyntiä PER PÄIVÄ! Elokuun 23. päivänä ladattiin enemmän tiedostoja (kirjoja, pelejä, musiikkia jne.) kuin koskaan aikaisemmin. Kiitämme "saksalaista" sisäministeriä OTTO SCHILY:a, jonka osuus tähän oli MERKITTÄVÄ, joskin - oletettavasti - täysin tarkoituksetta!... Saksalaisen sanomalehden Die Welt am Sonntagin, 5.8.2001 (112), mukaan Saksan sisäministeri Schily haluaa keskustella syyskuun alussa USA:n hallituksen kanssa mahdollisista oikeustoimista USA:ssa toimivia kansallissosialistisia saitteja vastaan, koska saiteilla on "vaikutusta Saksassa". Protestina tätä hävytöntä sananvapautta - ja USA:n itsenäisyyttä - kohdistuvaa uhkaa vastaan eräs sananvapaus-aktivisti rekisteröi url-osoitteen bundesinnenministerium.com (ei pidä sekoittaa Saksan sisäministeriön saittiin osoitteessa bundesinnenministerium.de). Osoite johtaa saitille nazi-lauck-nsdapao.com... Bundesinnenministerium.com ottaa hermoon! "Olemme jo ottaneet yhteyttä tunnettuun amerikkalaiseen lakitoimistoon. Jos tarpeellista, käännymme myös Saksan Washingtonin lähetystön puoleen." - Dick Inger, (Saksan) sisäministeriön puhemies saksalaisessa sanomalehdessä Berliner Morgenpost 26.8.2001 (112). Saksalainen tv-kanava (Westdeutscher Rundfunk) kertoi myös asiasta 3. syyskuuta.

19.8.2001 tuhat toveria osallistui Hessin muistomarssiin Wunsiedelissä Baijerissa. 1.9.2001 toverit marssivat Leipzigissa. Onnittelumme!

Uutta! Osoita mielipiteesi kansallissosialistisilla kännykkä-logoilla ja soittoäänillä! Oletko kyllästynyt tavanomaisiin, systeemiä kannattaviin valikoimiin? Potki juutalaista systeemiä persuuksille näillä "poliittisesti täysin epäkorrekteilla", rotutietoisilla ja ainutlaatuisilla soittoäänillä ja logoilla! Lataa ilmaiset tiedostot jo tänään ja kohota puhelimesi propaganda-aseeksi! Saatavana 12.8.2001 (112) lähtien.

Uusi tietokonepeli DER SA-MANN. Ensimmäisen viikon (12.-19.8.2001) aikana yli tuhat latausta! Kiitämme pelin tehnyttä verkkoaktivistia!

Bulgarian lehdistö ja tv raportoivat elokuun alussa NSDAP/AO:n saitista ja sen liittolaisen B&H:n bulgarilaisesta saitista. (Ratsiat Bulgariassa 19. toukokuuta oli tarkoitettu tuhoamaan bhbulgaria.com-saitti. Sananvapauden viholliset eivät kuitenkaan onnistuneet siinä.)

Etsitään

1. Kolmannen valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen vuotta 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.

2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.

3. Internet-aktivisteja tiedon kokoamiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Suomeksi