Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 112-11 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 112/11 - Talvi 2002/2003 (113/114)

Kansallissosialistista Uutislehteä julkaisee NSDAP/AO useilla eri kielillä; suomeksi, englanniksi, saksaksi, unkariksi, hollanniksi, ranskaksi, ruotsiksi, espanjaksi, portugaliksi ja italiaksi. Lehti ilmestyy epäsäännöllisesti. 12 numeron tilaus maksaa 30 Euro. (Jokainen numero on saatavana myös 650 MB:n tietokone-CD:nä - Microsoft Publisher 98® - hintaan 10 Euro.)

NSDAP/AO julkaisee myös joka toinen kuukausi ilmestyviä sanomalehtiä, englanninkielistä The New Orderia ja saksankielistä NS Kampfrufia. (Tanskalainen tabloidilehti Fædrelandet on yhteisprojekti Tanskan DNSB:n kanssa.)

Hyväksyttäviä maksutapoja ovat käteinen (vain setelit – ei kolikkoja tai postimerkkejä) ja kansainväliset rahaosoitukset (ei henkilökohtaisia sekkejä , ei "postiosoitus"-sekkejä).

Vapaaehtoisten kirjoittajien ja kääntäjien apu on tervetullutta.

NSDAP/AO - PO BOX 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

"Pahuuden perilliset"

Kaikille meille ovat tuttuja nuo äärimmäisen asenteelliset ja vihamieliset "dokumentit" Kolmannesta valtakunnasta, joita jatkuvati tuotetaan Hollywoodissa ja muissa juutalaisuuden likakaivoissa. Siksipä saksalaisen ZDF:n tv-dokumentti (Mythus Odessa/SS - Warning of History), joka lähetettiin 10.12.2002 (113), hämmästytti minua suuresti. Sen lopussa selitettiin, että Kolmannen valtakunnan ja vanhojen SS-miesten fyysisestä poistumisesta huolimatta kansallissosialismin idea ja sen syyt elävät uuden sukupolven sydämissä ja mielissä! Ohjelmassa näytettiin kuvia NSDAP/AO:n verkkosivuista - osoitteen kera (!!!). Tämän johdosta sivuilla käytiin seuraavina päivinä satojatuhansia kertoja. (Oliko tämä ilmainen mainos ZDF:n joululahja NSDAP/AO:lle? Vai onko NSDAP/AO:lla "salainen ystävä" vihollisleirissä?)

Tämä todella kosketti minua! En olisi uskonut, että tuollainen tv-ohjelma voisi melkein liikuttaa minut kyyneliin. Oivalsin yhtäkkiä, että se todellakin on MEIDÄN tehtävämme jatkaa esi-isiemme perintöä. Meidän täytyy jälleen nostaa verilippu ylös ja saattaa loppuun Führerin suuri tehtävä! Mikään ei voi estää meitä! Meidän täytyy ottaa oppia esi-isiemme, vanhojen puoluetovereittemme ja poliittisten sotilaitten viisaudesta ja taidoista ja - yhdessä heidän kanssaan - taistella viimeiseen asti tätä sairasta systeemiä vastaan. Me kaikki tiedämme: Voitto on meidän!

Heil Hitler!

Tilannekatsaus

Samanaikaiset oikeustaistelut ovat tällä hetkellä kutistaneet taloudellisia ja miehistöllisiä voimavarojamme. Tämän seurauksena (lehtien) julkaisutoiminnassa on viivästyksiä. Pyydämme ymmärtämystänne. (Kokeilun vuoksi tämä numero ilmestyy poikkeavassa muodossa.) Mutta meillä on myös HYVIÄ uutisia: Me olemme nyt HYÖKKÄYKSESSÄ!

Ensinnäkin, Saksan banaanitasavalta on heittänyt pyyhkeen kehään. Arvovaltaisen Frankfurter Allgemeine -sanomalehden mukaan (25.8.2002, artikkeli sivulla 2) Saksan hallitus on päättänyt olla kyseenalaistamatta useita toveri Lauckin rekisteröimiä verkkosaittien nimiä, jotka eroavat saksalaisista sivuista vain päätteen osalta - ".us"-pääte ".de"-päätteen sijasta. Päätöksen aiheutti se, että asiaa oltaisiin käsitelty yhdysvaltalaisessa oikeusistuimessa, ei WIPO:ssa Sveitsissä.

Toiseksi, American Civil Liberties Union (ACLU) jatkaa tomia Gerhard Lauckin kansalaisoikeuksien palauttamiseksi. Lakimiehet kummallakin puolella ovat yhtä mieltä siitä, että tapaus saattaa mennä aina USA:n Korkeimpaan oikeuteen asti. Tämä toisi meille lisää myötätuntoa ja olisi lisähäpeä sananvapauden vihollisille Atlantin molemmilla puolilla.

Kolmanneksi, eräs toinen oikeutoimi saattaa tuoda taloudellisesti merkittävän ratkaisun eduksemme.

Propagandarintamalla ja teknisellä sektorilla on myös ollut huomattavaa edistystä.

Ensinnäkin, vuonna 2002 NSDAP/AO:n verkkosivuilla - http://www.nazi-lauck-nsdapao.com - oli 25 miljoonaa vierailua! MEIN KAMPF imuroitiin 50 000 kertaa.

Toiseksi, voimme nyt tuottaa CD- ja DVD-levyjä. Viimeisten neljän kuukauden aikana on ilmestynyt DVD:nä yli 20 alkuperäistä Kolmannen valtakunnan aikaista elokuvaa ja englannin ja saksan kielisillä selostuksilla varustettua kuvakirjaa.

Kolmanneksi, tammikuun alussa hankittua A3-printteriä on jo käytetty lehtien ja kirjojen tuottamiseen.

Gerhard Lauck

Kirjeitä toimitukseen

Se mikä ei tapa, vahvistaa

Ohessa kuukausimaksuni. Olen toipumassa pitkällisestä sairaudesta, mutta taistelen edelleenkin kaikella voimallani ja tarmollani suurta taisteluamme Jumalan ja Führerin puolesta. Kunnianani on uskollisuus! - Pennsylvania, USA

Taistelutahdon lisääntymistä

Verkkosivujenne löytyminen vahvisti huomattavasti taisteluhenkeäni! Lähettäkää minulle lehtenne! Nuorena patrioottina voin todeta sydämeni pohjasta, että sivunne ovat olleet meille täällä arvokas lohtu, apu ja motivaation lähde! - Hampuri

Uusi propaganda-ase itärintamalla

Uudet DV-levyt ovat erittäin mielenkiintoisia! Katsoimme niitä läpi yön. Mitä enemmän opimme Führeristä, sitä suuremmaksi päättäväisyytemme kasvaa. Hänen kuvansa ovat kuin yötaivaan tähtiä, jotka näyttävät tien ulos maatamme peittävästä juutalaisesta pimeydestä! - Moskova

Rasismia valkoisia vastaan

Vannoutuneena kansallissosialistina näen jatkuvasti kuinka kaupunkini muuttuu värillisten siirtolaisten seurauksena. Poliittiset puolueet kannattavat valkoisten vastaista rasismia alkuperäisasukkaita vastaan. Me tarvitsemme kansallissosialistisen valtion mahdollisimman pian!

Vähemmän edustuksellista

Systeemin olemassaolon oikeutuksen pitäisi perustua ihmisten ääniin vaaleissa. Nykyään kuitenkin alle puolet vaivautuu edes äänestämään, joten vaalit ovat itseasiassa jatkuvasti arvovaltaansa menettävän systeemin hylkäämistä.

Unohtuiko jotakin?

Näin tarrojanne liikennemerkissä kotini lähellä. Toimittakaa minulle lisämateriaalia järjestöstänne. Olen Adolf Hitlerin aatteen vankka tukija. Se mitä juutalaiset tekevät täällä on kuvottavaa. Miksi heitä ei muistettu kaasuttaa Auschwitzissa? Heil Hitler! - München

Toimittaja: Hyvä kysymys! Toveri Lauckin kommenttia on jopa Simon Wiesenthal lainannut: "Adolf Hitler oli suurin koskaan elänyt ihminen, mutta hän oli aivan liian humaani... me emme toista sitä virhettä!"

Aktivismia keskustelupalstalla

Pidän nettisivuistanne! Vietän useita tunteja päivästä keskustelupalstoilla käyttäen tytön nimeä ja kuvaa. Monet nuoret miehet vierailevat palstoilla ja saavat siten vaikutteita minulta. - Australia

Vaara huomattu

Opiskelen historiaa. Maassani juutalaisilla ja heidän ystävillään on suuri vaikutusvalta politiikassa, taloudessa ja kulttuurissa. Ihmiset kuitenkin tajuavat, että juutalaiset ovat uhka, joka on tuhottava. - Serbia

Kansainvälistä solidaarisuutta

Olen vieraillut sivuillanne ja minun täytyy kehua niitä. Erityisesti minua miellyttää tukenne eri maiden kansallissosialistisille liikkeille. Jatkakaa samaa tahtia ja voitto on oleva meidän!

Etsitään

1. Kolmannen valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen vuotta 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.

2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.

3. Internet-aktivisteja tiedon kokoamiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Suomeksi