Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 115-14 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 115/14 - Syksy 2003 (114)

Rintamaraportti

Sodanjälkeinen ennätys: Simon Wiesenthal Keskuksen mukaan juutalaisvastaisten tapausten määrä Euroopassa on saavuttanut uuden ennätyksen sitten vuoden 1945.

Musta lista Sveitsissä: Unkarilaiset toverit raportoivat joutuneensa käännytetyksi Sveitsin rajalla. Heille ilmoitettiin vuoden kestävästä maahansaapumiskiellosta, johtuen heidän "poliittisista mielipiteistään, jotka ovat uhka Sveitsin yhteiskunnalle". NSDAP/AO mainittiin myös.

Hallituksen tunnustus Tsekissä: Tsekin hallituksen raportti ääriliikkeistä vuonna 2002 vahvistaa, että NSDAP/AO ja sen tsekkiläinen sisarjärjestö NSEC ovat kansallissosialistisen propagandan tärkeitä lähteitä. Tämän lisäksi hallitus valitti, että NSEC:n verkkosaitti on sen ulottumattomissa koska palvelin on USA:ssa (toverin Lauckin hoidossa). (Katso www.nsec-88.org )

Ratsia RVF:ta vastaan Englannissa: Aseistautunut Scotland Yardin eliittiyksikkö, "terrorisminvastainen" OS13, ratsasi 4.7. kahdeksan asuntoa, jotka kuuluivat RVF:n ("Revolutionary Volunteer Force") johtaville jäsenille. Vaikka jäsenet eivät tehneet vastarintaa, heidät vietiin pidätettävksi aseella uhaten. Tietokoneet ja kännykät takavarikoitiin. Syytteitä ei nostettu ja heidät vapautettiin myöhemmin. Operaatio oli käynnistetty ilmeisesti MI5:sen johdon ja Scotland Yardin erikoisosaston toimesta. Toukokuussa oli ollut jo ensimmäinen ratsia.

Lisää juristista voimaa EU:ssa?: EU-lakien ansiosta kuuden hollantilaisen kansallissosialistin karkoitus miehitetystä Saksasta Alankomaihin saattaa olla mahdollista. (Osittain Führer-käskyn ansiosta heillä on Saksan kansalaisuus.) Saksan Oikeusministeriö vahvistaa, että se on parhaillaan käsittelemässä Haagista tullutta karkoituspyyntöä.

Konserttimenestys: Hollantilaisten ja saksalaisten toverien tiiviin yhteistyön ansiosta konsertteja järjestetään nyt (suhteellisen) vapaassa Hollannissa. Tällä vältetään miehitetyssä Saksassa tapahtuva järjestelmällinen poliisihäirintä. 200 hollantilaista ja saksalaista toveria osallistui 5.7. konserttiin, jossa esiityin Oidoxie. Paikalla ei käynyt edes yhtä poliisin partioautoa. (Katso www.oidoxie.de )

Ennätys Unkarissa: Sen jälkeen kun HETEK-sanomalehdessä ilmestyi 26.6. artikkeli NSDAP/AO:sta ja sen unkarilaisista tovereista, saavuttivat unkarilaisten käynnit NSDAP/AO verkosaitilla saman tason heinäkuussa kuin käynnit englanninkielisistä maista.

Toverit Saksassa pitivät muistotilaisuuden kahdelle 1933 kommunistien murhaamalle SA-miehelle: Walter Spangenbergille ja Winand Winterbergille.

Kansallissosialistinen Uutislehti

4000 toveria kunnioitti Hessiä

Valkoisen rodun suuren marttyyrin Rudolf Hessin muistomarssiin osallistui 16.8.2003 (114) yli 4000 toveria kaikkialta Saksasta ja useista Euroopan maista.

Poliisi häiritsi tilaisuutta pidättämällä yli 70 toveria - muka laittomien tunnusten ja aseiden vuoksi. Paikallinen väestö otti mielenosoituksen positiivisesti vastaan eikä totellut kieroa suunnitelmaa, jonka mukaan he olisivat huudattaneet neekerimusiikkia avoimista ikkunoistaan marssireitin varrella. Vain 300 vastamielenosoittajaa saapui paikalle.

Kuinka saada vihollisia ja vaikutusvaltaa!

USA:n nykyistä presidenttiä George Bush Junioria ei yleisesti pidetä minään hengen jättiläisenä, mutta hänelle on annettava tunnusta eräästä asiasta. George on onnistunut tekemään jotakin mihin kukaan muu ei historiassa ole kyennyt: Hän on tehnyt Yhdysvalloista maailman vihatuimman valtion!

Muslimimaailma on ollut jo muutamia vuosikymmeniä varsin amerikanvastainen - eikä ilman hyvää syytä(!). Ja jotkut "liittolaisistamme", ennenkaikkea Ranska, ovat joskus purreet huulta ärtyneenä. Kuitenkin ensimmäisten kahdensadan vuoden ajan USA oli suosituin, ihailluin ja joskus jopa rakastetuin valtio. Vapaus ja ilmeinen anti-kolonialismi tekivät USA:sta suositun.

Asteittainen Monroen opin pettäminen interventionismin, eli juutalaiskapitalistisen imperialismin, hyväksi muutti tilanteen. USA:n massiivinen tuki "Israelin" terroristivaltiolle huononsi vain tilannetta.

Lapselliset valtalehdistön toimittajat ennustivat "ikuista rauhaa", kun paha Neuvosto-imperiumi kaatui. Sotilasmenojen oletettiin laskevan sosiaalisten ohjelmien hyväksi. Ehkäpä USA saisi vihdoinkin sellaisen hallituksen rahoittaman terveydenhuollon, jollaisesta useimmat länsieurooppalaiset olivat saaneet nauttia vuosikymmenten ajan. Vielä mitä! Poliitikot löysivät uusia vihollisia. Kenraalit huomasivat, että heidän sotakoneistonsa oli vääränlainen uutta "haastetta" vastaan. Niinpä sotilasmenot itseasiassa kasvoivat!

Tietysti termi "uudet viholliset" koski yksinkertaisesti kaikkia niitä, jotka vastustivat Israelia... tai Wall Streetiä. Ainoana jäljelle jääneenä supervaltana Yhdysvalloista oli tullut kansainvälisen kapitalismin puolustaja. Vanha julkisivu "vapaan maailman puolustuksen johtajana kommunistityranniaa vastaan" mureni. Ruma totuus paljastuu yhä enemmän.

Provosoimaton hyökkäys ja puolikoloniallinen Irakin valloittaminen kansainvälisten lakien selvänä rikkomisena oli viimeinen pisara. Amerikkalaiset toverit, jotka vierailevat Euroopassa ja keskustelevat maailman tilanteesta keskiverto-eurooppalaisen kanssa hämmästyvät huomatessaan kuinka laajaa USA:n halveksiminen on. Tätäkin järkyttävämpää on juutalaismedian aivopesemän amerikkalaisen väestön välinpitämättömyys. Kuitenkin yhä useampi amerikkalainen suhtautuu hieman aikaisempaa epäilevämmin joukkotiedotusvälineisiin. Viimeisimmän Persianlahden sodan aikana suuret sanomalehdet Iso-Britanniassa ja Australiassa ilmoittivat, että yli puolet heidän verkkosivuillaan vierailleista oli amerikkalaisia, jotka ilmeisesti eivät luottaneet "amerikkalaisen median" sotaraportointiin ja etsivät siksi uutisia toisaalta.

On yhä epäselvää kuinka moni näistä "anti-amerikkalaisista" on tietoinen juutalaiskysymyksestä. Monissa maissa "antisemitismi" on kielletty lailla, joten "anti-amerikkalaiset" protestit toimivat laillisena korvikkeena sille. USA:n ja Israelin välinen kumppanuus, jonka tuloksena syntyy yhä enemmän rikoksia ihmisyyttä vastaan, on niin ilmeisestä, että toista osapuolta kohtaan osoitettu viha on sidottu koskemaan myös toista. Ja nyt tämä viha on levinnyt lähi-Idästä Eurooppaan, jossa puhutaan avoimesti jopa Pariisin-Berliinin-Moskovan akselista Washingtonia vastaan!

Niin kauan kun Amerikkalaiset sallivat "heidän" hallituksensa palvella Wall Streetin ja Tel Avivin juutalaisten tahdon toimeenpanijoina ja prostituoituina, he saavat päällensä yhä enemmän vihaa. Valitettavaa tai ei, reilua tai ei, mutta tämä on tosiasia. Jos tämä kehitys auttaa herättämään uinuvan amerikkalaisen jättiläisen ja kääntymään juutalaista herraansa vastaan, niin silloin myrskypilvi paljastaa myös salamansa.

Waffen-SS:n sveitsiläiset vapaaehtoiset

Ote rykmentin päiväkäskystä 29.3.1942

Rykmenttiin on saapunut 22 sveitsiläistä SS-vapaaehtoista. Toivotamme tervetulleiksi idealismin eteenpäin ajamat toverit, jotka tänään tekevät saman kuin me teimme kamppailun vuosina.

Me kaikki taistelemme germaanisen valtakunnan ja Saksan kansan puolesta. Johtajamme on kaikkien saksalaisten Johtaja!

Allekirjoitus: Ritarinristillä palkittu SS-Obersturmbannführer Schuldt

Ju 52 -lentokone lentää matalalla Venäjän yllä. Pari tuntia sitten lentokoneet nousivat Varsovasta ja saavuttavat pian määränpäänsä. Ne tuovat täydennyksiä koviakokeneelle yksikölle.

Tuskin yksikään matkustajista on aikaisemmin istunut lentokoneessa. Jokainen mies on innoissaan kokemuksesta matkata ilmojen halki. Tunteeseen yhdistyy lähenevän rintamakomennuksen jännitys.

Matkan aikana ei paljon puhuta. Nuorten sotilaitten silmät tarkkaavat vilistävää maata ja sydän valmistautuu lähestyvän rintaman paljastuksille.

Rintama!

Kotimaassa ei tunneta sotaa. Tietysti taloudelliset vaikutukset tuntuvat. Joskus kuullaan sankarillisista taisteluista, voittamisesta ja kuolemisesta. Mutta mitään ei tiedetä siitä mitä niiden välissä on. Ei tiedetä millaista on elää vaarassa. Ei tunneta voitonhuumaa. Ei käsitetä uskoa, jota kokonainen kansa tuntee. Puistetaan päätä äärimmilleen jännitetyn innostuksen edessä, jota kokonainen sukupolvi tuntee.

Noissa kolmessa Ju 52 -koneessa istuu tänään saksalaisia vapaaehtoisia Svetsisistä. Monet heistä ovat nuoria miehiä, mutta joukossa on varttuneempiakin. Sattuma ei heittänyt heitä tähän, vaan tahto kunnioittaa tulevaa sai heidät jättämään kotimaansa. He ovat vapaaehtoisia germaanisen SS:n univormussa!

Koneet valmistautuvat laskuun väliaikaiselle lentokentälle. Miehet pitävät tiukasti kiinni, kun laskeutuminen ravistelee heitä ympäriinsä. Luminen kenttä ei ole sementtinen kiitorata!

Hieman pölmistyneenä he putkahtavat ulos harmaasta linnusta. Kova todellisuus ottaa heidät heti vastaan. Tykit jylisevät!

Oikealla seisoo kaksi patteria raskaita haupitseja. Niiden jyly rummuttaa tärykalvoja. Siihen on totuttava.

Myös vihollinen moukaroi aluetta. Bolsevikit ovat huomanneet asemat, ja raskaat kranaatit suhahtavat ilmassa ja räjähtävät maahan parinsadan metrin päässä sivummalla.

Muutamia käskyjä. Pieni ryhmä lähtee liikkeelle ja saavuttaa samana yönä rintamayksikönsä.

Raportti Führerille!

Nuori kultaisella saksalaisella ristillä palkittu komppanian päällikkö raportoi:

Oli huhtikuun alku. Olimme "Ölbergissä", kuten kutsuimme strategisesti tärkeätä kukkulaa lähellä K:ta. Yksikkö oli kärsinyt raskaita tappioita viikkoja kestäneissä puolustustaisteluissa. Huolto toimi hitaasti ja epävarmasti. Yhä uudelleen venäläiset yrittivät katkaista yhteytemme taakse. Tilanne oli vakava ja täydennystä kaivattiin välittömästi.

Tällaisena hetkenä 16 sveitsiläistä vapaaehtoista saapui komppaniaani. Ensimmäisen kerran he seisoivat tulilinjalla. Otin heidät henkilökohtaiseen komentooni. Johdin heidät yöllä asemiin ja he saivat tarkkailla vihollista kiikareilla.

Asemiemme edessä aukeni pieni metsä, jonka nimesimme saapasmetsäksi sen muodon vuoksi. Venäläiset olivat kaivautuneet metsään kaikella bolsevistisella taistelutaidollaan.

Muutama eteentyönnetty vahva asema piti vihollisen otteessa. Saimme ilmoituksen vihollisen voimakkaasta hyökkäyksestä ja tärkeimpien asemiemme menetyksestä. Kukaan ei ollut pelastunut.

Sveitsiläinen joukkue valmiina!

Kahteen ryhmään jakautuneena nuoret vapaaehtoiset etenivät ilman tappioita. Kumpikin ryhmä saavutti asemat ja tuhosi vihollisen lujasta vastarinnasta huolimatta ja käänsi jälleen konekiväärin kohti metsää.

Tuntien ajan Neuvosto-tykistö moukaroi eteentyönnettyjä asemia. Jalkaväki hyökkäsi. Konekiväärituli katkaisi ensimmäisen aallon etenemisen. Se ei päässyt edes saapasmetsän ja asemiemme väliselle lumiselle aukealle.

Sitten oli muutaman tunnin hiljaista, mutta se ei sallinnut lepoa. Jännittyneenä ja ihailtavalla päättäväisyydellä he tarkkasivat bolsevikkeja. Yö saapui. Vahdinvaihto on mahdotton. Kolmen tunnin välein tykistö ampuu sektorillemme. Aikaisin aamulla määrään hyökkäyksen saapasmetsään. Sveitsiläisen joukkueen täytyy ottaa haltuunsa metsäkaistaleen ja tuhota vihollinen siellä. Vihollinen ei kuule saapumistamme. Äkkiä ilmoille kajahtaa pelottava taistelukarjaisu.

Miehet kertoivat myöhemmin minulle, että kamalinta olivat viimeiset minuutit ennen hyökkäystä, kun he eivät voineet liikahtaakaan ja oli vain odotettava pelastavaa käskyä.

Yllätys onnistui. Sveitsiläinen joukkue valloitti bolsevikkien asemat ja tuhosi ne viimeiseen mieheen.

Olen ylpeä näistä miehistä ja haluan pitää ne komppaniassani. Monet vapaaehtoisista ovat kyllä kaatuneet ja toiset ovat haavoittuneet - yhtä lukuunottamatta. Mutta tiedän, että he palaavat komppaniaani ja olen onnellinen siitä."

Viimeiset miehet kirjoittivat minulle kirjeessä:

"...Meillä ei ollut valmiita asemia; käytimme hyväksemme lumikinoksia, maakuoppia ja kranaattien kraatereita. Niin me makasimme siellä läpimärkinä, väsyneinä ja kylmettyneinä ja odotimme Neuvosto-hyökkäystä. Kranaatti seurasi kranaattia: aivan edessäni, vieressäni ja takanani. Yhtäkkiä kuulin tuskanhuudon. Toveri T. oli saanut osuman. Ryömin sitomaan hänet. Kranaatinsirpale reiden yläosassa. Sain sidonnan tuskin valmiiksi, kun toveri M huusi apua. Hetken päästä kranaatti iskeytyi viereeni. Kun katson ylös, näen toverit D:n ja S:n, konekiväärimiehet, kuolleina. He saivat täysosuman.

Makaamme lumessa käsikranaatit valmiina ja odotamme hyökkäyskäskyä. Vihdoin käsky tulee. Kranaattimme ovat jo räjähtäneet Neuvosto-asemissa, kun huudamme Hurraata; vihollinen lyödään ja metsäsaareke vallataan. Kun etenemme, Neuvosto-komissaari hyppää ulos bunkkerista ja ampuu villisti ympäriinsä konepistoolilla ja katoaa sitten taas... ampuakseen itsensä! Kaksi urhoollista sveitsiläistä miestä kaatuu hänen luodeistaan.

Yön kuluessa valmistaudumme puolustukseen. Olimme aivan läpimärkiä. Yö oli niin kylmä, että tuksin pystyimme liikkumaan. Aikaisin aamulla tykistö heräsi taas, tällä kertaan se ampui tarkasti metsäsaarekkeeseen...

Koko aamun räjähteli. Keskipäivään mennessä yksikään puu ei ollut pystyssä; maata myllerrettiin. Sinä aamuna viimeiset viisi sveitsiläistä miestä tuotiin takaisin haavoittuneina. Samana iltana rykmenttimme vapautetaan asemista ja matkaamme takaisin kohti Saksaa. Rykmentin komentaja toteaa tilaisuudessa, jossa saan Rautaristin: sveitsiläiset osoittautuivat urhoollisiksi. Kerroin tästä Reichsführer-SS:lle ja hän oli tyytyväinen. Ilmoitan tämän myös Führerille!"

Haavoittunut kirjoittaa sairaalasta komppanian päällikölle:

"...En voi kylliksi kiittää teitä henkilökohtaisesti ja haavoittuneiden tovereitteni puolesta. Viimeiset kaksi sveitsiläistä taisteluryhmää olivat todella ylpeitä teistä ja he tekivät kaikkensa ylläpitääkseen 9. komppanian hyvän maineen... Minä sain myös osuman. Mutta voin jo paremmin ja palaan pian..."

Toisesta kirjeestä:

"...Osallistuin viimeiseen hyökkäykseen huhtikuun 10. päivänä ja olin joutua elävältä haudatuksi hakiessani haavoittuneita. Aivotärähdys, siinä kaikki. Pian olen taas teidän kanssanne.

Kun parannun, toivon että meidät sveitsiläiset kootaan taas yhteen ja jatkamme taistelua teidän joukoissanne..."

Tällainen henki täyttää germaaniset vapaaehtoiset!

Ehkä harjoitukset ovat kovempia heille kuin syntyperäisille "preussilaisille", mutta kun pitäisi antaa kaikkensa tilanteessa, jossa uskollisuus ja luotettavuus punnitaan, he ovat ensimmäisten joukossa.

Ilman käskyä, läpi raivokkaan tulituksen he toivat muonaa asemiimme. Heidän huuliltaan ei päässyt valitustakaan silloin kun ruokaa ei ollut tai ketään ei ollut tuomaan sitä tai kun partisaanit hyökkäsivät joukkoja vastaan.

Heidän kilpensä suojaavat heidän kansansa kunniaa.

Tämä teksti on käännös kirjasta #565 GERMANIC VOLUNTEERS OF THE WAFFEN-SS, 10.00 $ + postitus- ja käsittelykulut.

Kirjeitä Toimitukseen

Naulan kantaan

Minne menenkin kaupungilla näen pelkkiä neekereitä ja muita ali-ihmisiä. He ovat kuin kärpäsiä! Toivon, että olisin voinut taistella Hitlerin puolesta! Hän osoui naulan kantaan rotukysymyksessä. Tämän päivän tilanne on seurausta farssista, jonka tunnemme Toisena maailmansotana, jossa juutalaiset olivat ainoita voittajia. - Chicago USA

Maanalainen taistelija Saksassa

Me taistelemme NSDAP:n laillistamisen puolesta Saksassa. Olemme tuottaneet useita tuhansia NSDAP/AO:n tarroja Lincolnin osoitteen kera ja levittäneet niitä tovereiden kanssa useilla alueilla. Kaikki tarrat liimattiin menestyksellisesti, ja nyt valtion turvallisuuspoliisi Berliinissä tutkii asiaa.

Kolminkertainen Sieg Heil Johtajallemme Adolf Hitlerille! - Jossakin miehitetyssä Saksan valtakunnassa

Syvää ihailua

Olen tuntenut aina syvää ihailua työtänne kohtaan ja toivon teille sydämeni pohjasta menestystä, jonka te täysin ansaitsette! - Pennsylvania USA

Kansallissosialistinen solu Etelä-Afrikassa

Pitkän tauon jälkeen eräs uskollisimmista seuraajistanne kirjoittaa jälleen. Olen jo ollut vankilassa AO-propagandan vuoksi. Nyt olen organisoinut viiden hengen solun ja pyydän englannin- ja saksankielistä propaganda-materiaalia. - Etelä-Afrikka

Terveiset johtavalta australialaiselta aktivistilta

Kiitokset sanomalehdestänne, jonka luin mielenkiinnolla läpi. Jatkakaa hyvää työtänne!

Täällä kansallissosialistinen liike on aktivoitunut jälleen. Katso mukaan liitetyt sanomalehtiartikkelit. Levitämme sanomaa internetin ja erikokoisten julisteiden avulla. Tämä on osa liittovaltion senaattiin tähtäävää vaalikampanjaa. - Jack van Tongeren, Australian Nationalists Movement, PO Box 332, Gosnells WA 6110, Australia - www.anm-anwu.com

Führerin esimerkki

Kiitokset New Orderista!

Jätimme Iso-Britannian taaksemme ahdistuneena siitä, että kotimaastamme on tulossa pakolaisten kaatopaikka Euroopassa.

Tässä lahjoituksena 100 $. Ajattelen usein sitä, että voisimme tehdä enemmän asiamme hyväksi - söihän Adolf Hitlerkin pitkään pelkkiä tirolilaisia omenia säästääkseen puolueelle rahaa.

Heil Hitler! - Australia

Hakaristejä kaikkialla!

Hakaristejä kaikkialla - katsokaa liitteenä olevia kuolinilmoituksia Suomen suurimmasta sanomalehdestä. Ensimmäisessä on Suomen Ilmavoimien tunnus vuodelta 1918 ja toisessa suomalaisen naisjärjestön Lotta-Svärdin tunnus. - Suomi

Uusi avustaja

Olen venäläinen kansallissosialisti, joka asuu nyt lännessä. Puhun useita kieliä ja toivon voivani auttaa käännöksissä. Heil Hitler! - Pohjois-Amerikka

Unkarin nuoriso ihailee Hitleriä

Äskeisen kyselyn mukaan Unkarin lukiolaiset ovat nimenneet Johtaja Adolf Hitlerin kuudenneksi suosituimmaksi historialliseksi hahmoksi! - Kalifornia

Epätavallinen paluuosoite

Lähettäkää minulle englannin- ja venäjänkielistä materiaalia. Löysin osoitteenne tarrasta Argenttiinassa. - Sionistien miehittämä Palestiina

Toimittaja: Ja vielä puhutaan "viholisen selustassa" toimimisesta! Edes toverit New Yorkissa eivät ole näin selustassa!

Etsitään

1. Kolmannen valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen vuotta 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.

2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.

3. Internet-aktivisteja tiedon kokoamiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Suomeksi