Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 116-15 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 116/15 - Talvi 2003/2004 (114/115)

Raportti rintamalta:

Suuri menestys Tsekin tasavallassa!

Toverit!

NSEC:n ja NSDAP/AO:n historian suurin propaganda-voitto Tsekissä on juuri tapahtunut! Tsekkiläinen TV-kanava "Czech TV 1" esitti uutisjutun NSEC:stä ja NSDAP/AO:sta! Kanavalla on MILJOONIA katsojia päivittäin. (Tsekissä on vain neljä kansallista TV-kanavaa.) Myöhäisillan uutiskatsausta seuraa säännöllisesti n. 3,6 miljoonaa katsojaa. (Tsekissä on 10 miljoonaa asukasta.) Raportti oli useita minuutteja pitkä. NSEC:n ja NSDAP/AO:n verkkosaitit näytettiin ruudussa. Raportissa kerrottiin NSDAP/AO:n ja NSEC:n läheisestä yhteistyöstä, samalla kun zoomattiin Tsekin leijonan ja hakaristin alla olevaan tekstiin, jossa ilmoitettiin meidän olevan virallisia liittolaisia.

Seuraavaksi kerrottiin NSEC:sta ja sen nettikaupasta, josta voidaan ostaa kaikenlaista materiaalia, kuten kirjoja, lippuja ja merkkejä. Sitten tapahtui jotakin uskomatonta: he siirtyivät lippu-osastolle ja esittelivät sen valikoiman kokonaisuudessaan!!! Tällainen pitkä mainos maksettuna olisi maksanut huomattavan summan rahaa! Tämän jälkeen poliisiviranomainen kertoi, etteivät he voi tehdä asialle mitään koska serveri on USA:ssa. Sitten Tsekin juutalaisten edustaja kertoi, että tämä kaikki oli surullista, mutta koska amerikkalaiset pitävät tiukasti kiinni oikeudesta mielipiteen vapauteen, on melkeinpä mahdonta tehdä asialle mitään. Raportissa todettiin, että jotkin maat ovat jo yrittäneet saada TEIDÄT oikeuden eteen, mutta ilman tulosta - samalla näytettiin toveri Lauckin kuvaa lähes koko kuvaruudun täydeltä ja sitten raportti loppui...

Mitä olette mieltä tästä?! Vuosien kovan työn jälkeen tuloksia alkaa näkymään! Mielestäni tämä (yhdessä äärioikeisto-raportin kanssa) asettaa meidän Tsekin johtavaksi kansallissosialistiseksi liikkeeksi, jos mittariksi otetaan kouluttaminen ja propaganda. Meillä on tällä hetkellä pääsivullamme n. 40 000 kävijää ja vierailuja on ollut parhaimmillaan kuukaudessa 20 000.

Sieg Heil! Yhdessä olemme vahvoja!

Yllä: Tsekkiläisten tovereittemme tunnus. Heidän voitollaan oli toinenkin mielenkiintoinen tulos: lokakuussa Tsekin tasavallasta käsin vierailtiin NSDAP/AO:n verkkosaitilla enemmän kuin koko USA:sta!

Uutisia Valtakunnasta

Kyllä, 59 % Euroopan ihmisistä ilmoitti äskeisessä kyselyssä, että he pitävät ISRAELIA suurimpana uhkana maailmanrauhalle!!! Nyt ministerit ovat tietenkin kaikki kauhuissaan ja häpeissään. Esimerkiksi Italian BERLUSCONI soitti Israeliin ja "aneli anteeksiantoa" tälle - täysin odottamattomalle - kyselyn tulokselle! Valtaapitävät etsivät nyt syitä; on sanottu, että kysymykset olivat "johdattelevia" ja siten manipuloituja... Niin varmaan... Onko EU:sta tullut "juutalaisvastainen perkele" vai mitä on tapahtumassa?!

Äskettäin pidettiin suurin kansallissosialistinen mielenosoitus Ruotsissa sitten Toisen maailmansodan! Useita oikeistolaisia ryhmiä oli marssimassa. Yli 2000 ihmistä osallistui marssiin, mukana useita tovereita Saksasta. Nyt Ruotsin hallitus on kauhuissaan, koska sen arvio (800 uusnatsia, 2000 kansallissosialismin kannattajaa Ruotsissa) ei ole oikea. Todellinen luku on huomattavasti korkeampi. Hallitus epäilee, että ryhmä nimeltä "Legion Wasa" haluaa muodostaa "yksityisarmeijan".

ALESSANDRA MUSSOLINI, Ducen tyttärentytär, jätti post-fasistisen Alleanza Nazional -puolueen, kun sen johtaja FINI - Kipa päässä - pyysi Israelilta anteeksi juutalaisia vastaan tehtyjä "fasisti-hallituksen rikoksia"! Mussolini haluaa nyt perustaa uuden puolueen.

PC (= "poliittinen korrektius") on nyt valloittamassa jopa PC-maailmaa (= tietokone). Muutamat myyntipäälliköt Los Angelesissa vaativat boikottia koneille, jotka on nimetty "herraksi" ja "orjaksi". Tämä EI ole VITSI! Ehkä he vastustavat myös tietokoneita vahingoittavien parasiittien/viruksien ja matojen "tuhoamista"...

Antisemitismi-keskustelu jatkuu: Paikallisen CDU-poliitikon ja professorin KNÜTTELIN on sanottu olevan "anti-semiitti" koska hän oli vaatinut "katutaistelua" jne. Näin kerrottiin ARD-kanavan "Panorama"-ohjelmassa. Myös pienessä kaupungissa Fuldan lähellä, missä HOHMANN (joka erotettiin CDU:sta suuren mediapainostuksen jälkeen, kun hän oli kutsunut juutalaisia rikollisiksi) oli oikeudessa, ihmisiä haastateltiin ja he osoittivat suurta sympatiaa Hohmannia kohtaan. KAIKEN ikäiset kansalaiset eri yhteiskuntaluokista sanoivat, että on hävytöntä ettei Saksassa saa puhua selviä tosiasioita! Tätä me juuri haluamme!!! En voinut uskoa, että (edes) jotkut ihmiset ovat vihdoinkin heräämässä!!! Tiedotusvälineet ovat tietysti raivoissaan... Voitte vain kuvitella minkälaisen agitaation suuret sanomalehdet nyt aloittavat tällaisia pieniä, mutta KUNNIALLISIA kaupunkeja vastaan!

Lisäksi: CDU menetti kasvonsa koska Merkel (ja myös koko CDU:n johto) ilmoitti "tapauksen" (Hohmannin puhe 3.10.2003) jälkeen, että hänen EI tarvitse pelätä mitään seuraamuksia koska hän oli pyytänyt anteeksi eikä ollut toistanut puheitaan... Hohmann pyysi anteeksiantoa... Mutta massiivinen painostus ei jättänyt valinnanvaraa...

DEGUSSA-yhtiö toimittaa sittenkin Berliinin Holohuijaus-muistomerkin anti-graffiti suojauksen; juutalaiset olivat vihaisia saadessaan tietää yhtiön yhteyksistä IG Farbeniin, Zyklon B:n valmistajaan. Toisen yhtiön valitseminen olisi tietänyt juutalaisille 3,2 miljoonan lisähintaa, joten juutalaisten "bisnesvaisto" voitti ja Degussa hyväksyttiin... Lisäksi Berliinin juutalaiset onnistuivat vihastuttamaan tällä kysymyksellä jopa erään Amerikan juutalaisen (Eisenmann taisi olla nimi), joka sanoi, että heidän keskustelunsa oli hysteeristä ja ei OK... No, Saksassa majailevat VALITUN KANSAN edustajat ovat niitä agressiivisempia tapauksia... (Oletettavasti he kärsivät "antisemiittien" aiheuttamista äskeisistä "shokeista"...)

Toinen antisemitismi-skandaali: Mich Flick, tunnetun Toisen maailmansodan aikaisen yrittäjän pojanpoika, oli lahjoittamassa taidekokoelmansa Berliinille, ja Schröderin hallitus kutsui hänet kiittääkseen lahjoituksesta ja kaikesta... Siitäkös juutalaiset pillastuivat, koska heidän mukaansa hänen omaisuutensa rakensivat juutalaiset "orjatyöläiset" - eikä pojanpoika ollut koskaan näyttänyt mitään "katumuksen" merkkiä "rikoksista", joita hänen isoisänsä oli tehnyt...

Kaikki tämä osoittaa, kuinka "antisemitismi-kerhoa" (aivan kuten "Auschwitz-kerhoa") käytetään pöyhkeästi ihmisten tuhoamiseksi...

Saksassa on todellakin käynnissä laaja "antisemitismi-keskustelu": Monissa artikkeleissa etsitään syytä viimeisimmille (jopa yleiseurooppalaisille!) tapauksille. Kirjoittajat ovat joltisenkin turhautuneita.

Toinen mielenkiintoinen uutinen: DEGUSSA, IG Farbenin (tuholaismyrkyn Zyklon B.n valmistaja) tytäryhtiö, on Berliinin Holohuijaus-muistomerkin sponsori. Juutalaiset olivat järkyttyneitä, kun he saivat tietää firman "kansallissosialistisesta menneisyydestä" ja välittämästi peruuttivat jo aloitetut työt. Deugussalla on sattuva tunnuslause: "tulevaisuus on meillä traditiota".

Myös kenraali GÜNZELIÄ vastaan on nyt hyökätty... Hänen elämäänsä ja perhettään on tutkittu ja häntä on solvattu jne. jne. Hallitukselle täytyy olla todella turhauttavaa huomata tällaisten rohkeiden ihmisten olemassaolo ja oppia, että kaikesta juutalaisesta mediakontrollista huolimatta MONET ihmiset näkevät todellisen vaaran ja jakavat (ainakin osittain!) näkemyksemme! Tätähän juutalaiset "rakastavat" kuulla: Vastarinta on yhä voimissaan - huolimatta poliitikkojen lupauksista, että "koko kansakunta" on meitä vastaan!

100 000 ihmistä osoitti mieltään Schröderiä vastaan, vain 12 000 odotettiin paikalle... Monet ihmiset liittyivät spontaanisti mielenosoitukseen... Tämä osoittaa, että hallituksen kaatuminen on lähellä... Ihmeellisesti lukumäärän 100 000 mainitsi VAIN tämän päivän Süddeutsche Zeitung.

Olette ehkä jo kuulleet Overathissa (Baijerissa) tapahtuneesta murhasta... Lakimies, hänen vaimonsa ja heidän tyttärensä tapettiin... Nyt pääepäilty ja hänen tyttöystävänsä on saatu kiinni... Epäilty on entinen palkkasoturi, jolla on yhteyksiä kansallismielisiin ryhmiin... Uusi otsikko: Uusnatsi murhaa lakimiehen... Voitte kuvitella kaikki nuo agitaatio-artikkelit sanomalehdissä; näyttää siltä että KAIKKI rikolliset ovat uusnatseja... Hallitus yrittää todella luoda tällaisen yhteyden; viimeisessä SPIEGEL-TV-lähetyksessä raportoitiin useista petoksista jne. ja painotettiin sitä, että kyseisillä ihmisillä oli yhteyksiä uusnatseihin... Huolimatta siitä, että noilla firmoilla ei ollut kerrassan MITÄÄN poliittista taustaa!

Kyllä ne tiedetään, jotka todella tekevät hämäräkauppoja, ajatellaanpa erästäkin kahvin mustanpörssinkauppias Bubista!!! Jälleen on käynnissä uskomaton sorto ja propaganda-vyörytys. Eräs herkullinen tosiasia Overath-tapauksessa: Epäiltyyn oltiin äskettäin yhteydessä poliittisen poliisin toimesta!!! Nyt tämä fakta tietysti torjutaan hallituksen toimesta...

Mielenkiintoinen uutinen: Tiedemiehet ovat kehittämässä geeni-pommia, jolla voidaan tappaa vain tietttä rodullista geenitietoa kantavat ihmiset... Tämä todistaa oikeaksi sen, että ON olemassa eri rotuja erilaisine ominaisuuksineen (se siitä "kaikki ihmiset samanlaisia" -hokemasta). Tämä tulee olemaan hurja ase "tiedätte-kyllä-kenelle", jotka ovat jo aloittaneet tutkimuksen tällaisen etnisen aseen kehittämiseksi kaikkien arabien tappamiseksi...

Taas yksi esimerkki sorrosta: Skinheadit, jotka hakkasivat ulkomaalaisen, joutuvat maksamaan hänelle vähintään 38 000 euroa korvauksia!!! Tietenkään tovereilla ei ole tähän varaa. Jos he eivät pysty maksamaan summaa nopeasti, se nousee 50 %!!! Tämä kuulostaa uskomattomalta, mutta on totta! Tällaiset "korvaukset" erityisesti nationalistien kohdalla ovat täysin uusia! Muistellaanpa vaan tapausta, jossa turkkilaisten hakkaamat ja melkein tappamat toverit EIVÄT SAANEET SENTTIÄKÄÄN!!! Mitä perverssiä oikeutta!

OTTO GÜNSCHE, SS-Hauptsturmführer ja Führerin viimeinen adjutantti, kuoli 86 vuoden iässä 2.10.2003... Hän poltti Führerin ruumiin... Hän kieltäytyi aina kirja- ja elokuvatarjouksista. Hän eli Reininmaassa Lohmarissa...

Työpalveluleirillä

Ote kirjasta #546 An American Sees the New Germany

Minua on aina kiinnostanut suuresti uuden Saksan vapaaehtoinen Työpalvelu. Jo vuonna 1933 olin tutustunut Työpalveluleiriin ja Työpalvelun johtajakoulutukseen Potsdamissa. Sain silloin teoreettista tietoa tuon tärkeän instituution tarkoituksesta ja päämäärästä.

Olin jo huomannut, kuinka uuden Saksan yhdistynyt nuoriso oli rakentamassa uutta sosiaalista järjestystä Saksaan - pois kaaoksesta, johon maailma oli joutunut. He halusivat luoda maalleen paremman tulevaisuuden.

Kun olin nähnyt nuo molemmat Työpalvelu-instituutiot, halusin työskennellä mukana käytännössäkin. Halusin oppia omakohtaisesti leirielämää ja saada totuudenmukaisen kuvan leirin hengestä ja sen miesten mietteistä. Halusin elää heidän keskellään yhtenä toverina ja tuntea kuten he.

Jätin hakemuksen, joka sallisi minun, ulkomaalaisena, viettää useita päiviä leirillä Työpalvelumiesten kanssa ja osallistua heidän päivittäisiin rutiineihin ja suorittaa saman palveluksen kuin he. Hakemukseni hyväksyttiin ja kirjottauduin leirille 93/3 Potsdamissa, joka oli juuri avattu edellisvuoden marraskuussa. Leiri kiinnosti useita ulkomaalaisia sen läheisen Berliinin sijaintinsa vuoksi. Useiden kansojen edustajia oli vieraillut leirillä, kuten Siamin kuningas ja kunigatar, ruotsalainen amiraali Lindesbran, ryhmä amerikkalaisia baptisteja sekä Kreikan opiskelijoiden puheenjohtaja Ateenasta.

Useita ulkomaalaisia oli vieraillu leireillä. Minä halusin kuitenkin enemmän kuin vain pinnallisen katsauksen. Halusin työskennellä itsekin siellä saadakseni paremman kuvan todellisista olosuhteista. Tämän käsityksen minä sain:

Aluksi haluan mainita, että mitään rajoituksia ei asetettu minulle - en myöskään saanut mitään erikoiskohtelua. Ilmoittauduin palvelukseen ja kaikki lähti heti käyntiin! Ensin jaettiin työ- ja urheiluvaatteet. Sitten minut ohjattiin nukkumahalliin ja sain miellyttävän rautasängyn, jossa patja, liinavaattet, peitto jne. - aivan kuten kaikkin muutkin leirin 220 miestä. Jokaisessa nukkumahallissa on 16 sänkyä. Jokaisella miehellä on oma vaatekaappi, jossa kortti, josta käy ilmi omistajan nimi ja asema. Kun minut oli toivotettu toverillisesti tervetulleeksi, järjestäydyimme ja marssimme työhön. Tällainen on päivärutiini Työpalveluleirillä:

Herätys on aamulla klo 5. Miehet nousevat ylös ja voimistelevat raikkaassa aamuilmassa. Nukkumahalliin paluun jälkeen jokainen sijaa vuoteensa. Halli siivotaan, ja sitten on vuorossa aamutoimet kylpyhuoneessa. Erittäin raikkaina, erittäin hereillä ja jo erittäin nälkäisinä käymme aamiaiselle, joka koostuu kahvista, teestä tai lihaliemestä sekä leivästä marmeladin ja voin kera. Samalla valmistamme toisen aamiaisemme, jonka otamme mukaamme. (Aamun Työpalvelun katkaisee puoleksi tunniksi ruokailu, jolloin syömme voisarvia, makkaraa ja kahvia.) Klo 06:15 meidät kutsutaan kokoon tarkastukseen. Saamme lapiomme. Seisomme paraatiasennossa ja marssimme sitten työpaikallemme, joka on puolen tunnin päässä leiristä.

Työläiset olivat jo kaataneet puita työmaalla tehdäkseen tilaa uusien perhetalojen rakentamiselle. Kolmessakymmenessä talossa asutaan jo, enimmäkseen sotaveteraaneja mutta myös työttömiä. Osa työläisistä valmisti katukiviä. Toiset kaivoivat perustuksia uusille taloille. Minä ja yksitoista muuta miestä saimme tehtäväksemme kaivaa ojaa talojen lähellä. Lapioimme klo 7-9:30. Sitten pidimme lyhyen tauon ja söimme toisen aamiaisen. Klo 10 johtajan pilli vihelsi meidät takaisin töihin. Nyt lapioimme maata kuljetusvaunuihin. Työnsimme niitä - kolme miestä vaunua kohden - 100 metrin matkan kiskoja pitkin. Maa-aines lapioitiin talon tontille. Ahersimme kuin ampiaiset klo 13 asti. Henki oli hyvä. Vitsejä kerrottiin - kuului paljon naurua. Klo 13 meidät koottiin jälleen johtajamme eteen ja palasimme leirille. Minun olisi jo aikaisemmin pitänyt mainita, että me lauloimme aina marssiessamme, kuten on tapana Saksassa. Aina lauletaan, oli sää mikä tahansa. Laulu määrää marssin tahdin ja samalla poistaa väsymyksen tunnetta. Todellakin, ilo ja onni sekä tyytyväisyys suoritetusta työstä ja Työpalvelun täytetyistä velvollisuuksista kumpusivat laulustamme. Tämä teki minuun suuren vaikutuksen. Iloisuus levisi moniin vastaantulijoihin, jotka tervehtivät meitä toverillisesti. Paluun jälkeen meidät otti vastan Oberfeldmeister Schobbert. Sitten panimme lapiomme pois, puhdistimme saapaamme ja kävimme suihkussa. Klo 14 oli lounas. Joka päivä se oli runsas ja erilainen: yhtenä päivänä oli muhennosta, toisena lihaa perunoiden ja vihannesten tai herneiden ja kinkun kera jne., kaikki hyvin valmistettuna. Oberfeldmeister Schobbert tervehti meitä ruokalassa sanoilla "Hyvää ruokahalua!". Nälkäisinä kuin sudet söimme lautaset tyhjiksi. Minula ei ollut koskaan ollut parempaa ruokahalua! Ruokailun jälkeen pesimme astiat ja siirryimme huoneisiimme. Vapaa-aika kesti klo 15-17, josta yksi tunti täytyi viettää vuoteessa. Levänneinä ja virkistyneinä puimme yllemme urheiluvaatteet ja nautimme kaksi tuntia harjoitteita raikkaassa ilmassa. Palattuamme leirille meillä oli päivittäinen kokoontuminen lippuparaatiin auringon laskiessa. Sitten palasimme majapaikkaamme. Jälleen nälkäisinä söimme illallisen. Illan ateria koostui sillistä, perunoista, kylmällä lihalla tai pienillä makkaroilla päällystetyistä voisarvista, leivästä ja voista, kahvista tai teestä ja monista makeista levitteistä. Illalisen jälkeen, joka kesti klo 18 - 19, olimme vapaat velvollisuuksista klo 22 asti. Saksan nuoriso pitää musiikista, joten monet leiriläiset soittivat kitaraa, mandoliinia, huuliharppua ja muita vastaavia soittimia. Toiset lauloivat kuorossa. Mahdollista oli myös lukea sanomalehtiä ja kirjoja. Monet viettivät aikaa korttia pelaamalla, keskustelemalla, kirjeitä kirjoittamalla, opiskelemalla tai tekemällä jotakin heidän ammattiinsa tai harrastuksiinsa liittyvää. Klo 22 oli aika mennä nukkumaan. Klo 22:05 lähtien minulla ei ole mitään raportoitavaa, sillä silloin olin nukahtanut syvään, virkistävään ja terveelliseen uneen.

Tällä leirillä tapasin myös 120 ahkeroivaa nuorta, jotka halusivat tulla Työleirin johtajaksi ja jatkaa kansakokonaisuutta hyödyttävää opetustyötä tässä nuorisoliikkeessä. He haluavat tällä tavoin esittää suurempaa roolia uuden Saksan tärkeässä rakennustyössä. Uusi nuoriso on täydellisesti oivaltanut Työpalvelun tarkoituksen ja päämäärän.

Jokainen joka näkee vaivaa selvittääkseen tosiasiat, kuten minä tein, huomaa, että ulkomailla laajalti esitetyt väitteet Saksan Työpalvelun luonteesta työttömien pakkotyölaitoksena tai jopa kommunistien rangaistusmuotona eivät pidä lainkaan paikkaansa.

Leireille on ilmoittautunut vapaaehtosesti nuoria KAIKISTA yhteiskuntakerroksista ja JOKAISESTA ammattikunnasta. Potsdamin leirillä tapasin esimerkiksi nuoria opiskelijoita, työläisiä, toimstovirkailijoita, mekaanikkoja, kirjanpainajia, tehdastyöläisiä, valokuvaajia, teurastajia, kirjanpitäjiä, räätäleitä, kokkeja ja niin edelleen. He eivät olleet vain keskiluokkaa tai köyhempää väkeä, kuten olisi saattanut odottaa, vaan mukana oli myös monia nuoria rikkaista perheistä ja hyvistä asemista. Kaikki nämä nuoret kaikista mahdollisista kouluista ja ammateista tulivat yhteen tänne niiden kanssa, jotka olivat työttömiä. Esimerkillistä yhdistävää toverihenkeä.

TYÖLEIRI, jolla työskentelin, oli rakennettu lakkautetusta tehtaasta esimerkki-leiriksi yli 200 miehen työpanoksella, suurimmaksi osaksi kouluttamattomien työläisten, jotka käyttivät yksinkertaisempia työkaluja. Täytyy myöntää, etten ollut koskaan nähnyt niin täydellisesti järjestäytynyttä leiriä. Potsdamin leirin tilat olivat putipuhtaat ja lisäksi niin käytännöllisiä pienempiin yksityiskohtiin saakka.

Koska työskentelin muiden mukana, minun oli helppo saada oikea käsitys heissä elävästä hengestä. Purnausta tai riitaisuutta ei esiintynyt, vaan hyvää toverihenkeä, tyytyväisyyttä, iloisuutta ja onnea. Eräs nuori, entinen sosiaalidemokraattien kannattaja, esimerkiksi kertoi minulle, että Työpalvelussa hän ensimmäisen kerran ymmärsi kansallissosialismin politiikkaa ja toverihenkeä. Kaikkien joiden kanssa puhuin ja joilta kyselin kaikkea mahdollista, ilmoittivat minulle tyytyväisyytensä Työpalveluun ja leirin olosuhteisiin. Heitä täytyi uskoa jo heidän kasvoiltaan loistavan tyytyväisyyden tähden. En ollut koskan nähnyt niin uskomattoman terveitä ja huolista vapaita nuoria. Heidän olemuksensa vahvisti heidän sanansa. Nuorista miehistä oli tullut vapaita, onnellisia, terveitä ja riuskoja. Juttelin myös 30 nuoren kirjanpainajan kanssa. He olivat luovuttaneet työpaikkansa työttömien perheellisten miesten vuoksi ja tehneet tuon uhrauksen vapaaehtoisesti yleisen hyvän vuoksi. Kuuden kuukauden Työpalvelun jälkeen heidät palkattaisiin uudelleen heidän vanhoihin työpaikkoihinsa.

Loppuelämäänsä varten nuoret saavat käytännön töiden lisäksi erinomaisen opetuksen kansallissosialistisesta hengestä. He oppivat myös vanhoja saksalaisia tapoja ja kulttuurihistoriaa. Ruokalassa ja kokoushuoneissa seinät on koristettu riimukilvillä, jotka perustuvat muinaisiin saksalaisiin tunnuksiin.

Esittämieni tarkkojen havaintojen jälkeen kukaan ei voi evätä minulta oikeutta ja kykyä tarjota tosiasioihin perustuvan, objektiivisen ARVION TYÖPALVELUSTA.

Perustuen OMIIN KOKEMUKSIINI Työpalveluleireillä vierailijana ja työläisenä, haluan sanoa että tämä työpalvelu on mestarillisesti järjestetty ministeri HIERLIN toimesta. Tämä on jälleen yksi esimerkki Saksan Johtajan ja kanslerin suurista saavutuksista ei vain uuden Saksan, vaan koko ihmiskunnan hyväksi. Saksan Työpalvelu on esimerkki oikeudenmukaisesta sosiaalisesta rakennustyöstä. Tämä esimerkki pitäisi kopioida moniin muihin maihin, jotka tänään kärsivät jatkuvista sosiaalisista levottomuuksista. Ne eivät ole sitä mitä uusi Saksa - usein parjattuna - on: VELJELLISESTI YHDISTYNYT KANSA, JOKA LUOKKATAISTELUSSA HEIKENTYMISEN SIJASTA TYÖSKENTELEE TOVERILLISESTI RAUHANOMAISEN RAKENNUSTYÖN PUOLESTA.

Kirjeitä Toimitukseen

Ahdistelua Frankfurtissa

Vaimoni vieraili äskettäin Saksassa ja Unkarissa. Paluumatkalla hänet pidätettin, kun hän yritti varata lentoa. Kaksi siviilipukuista miestä kysyivät hänen henkilöllisyyttään ja passia. (Hän on USA:n kansalainen, mutta hänellä on Unkarin passi.) Hänelle kerrottiin, että hän on "laiton siirtolainen, joka palautetaan takaisin Unkariin". Hänen lipunsa ja passinsa takavarikoitiin. Hänelle kerrottiin, ettei hän saanut poistua lentokentältä ilman lupaa. Hän kuitenkin puhui saksalaiselle naiselle, joka neuvoi häntä menemään USA:n lähetystöön pikapassia varten. Luojan kiitos hän kuunteli naista ja otti taksin lähetystöön. Lähetystön virkailija ei löytänyt todistusta vaimoni kansalaisuudesta, joten vaimoni pyysi virkailijaa soittamaan minulle. Faksasin takaisin todistuksen kansalaisuudesta. Viiden minuutin kuluttua hänellä oli USA:n passi kädessä.

Kun vaimoni palasi takaisin lentokentälle, yksi siviliipukuisista miehistä lähestyi häntä ja kysyi missä hän oli ollut. Hän kertoi olleensa hakemassa USA:n passia, jota he olivat kaivanneet. Mies oli erittäin hämmästynyt ja vihainen! Vaimoni suuttui ja sanoi hänelle, että "Olen koko ajan kertonut, että olen Amerikan kansalainen, mutta et uskonut sitä! Joten lopeta ahdistelusi. Haluan palata taikain USA:han! En tule enää koskaan tähän maahan!" Henkilö vastasi: "Hyvää matkaa, rouva."

Luulen, että he sekoittivat hänet minuun (olen tunnettu NSDAP/AO:n toveri ja heidän vihollisensa!) ja tarvitsivat aikaa saadakseen Bonnin NKVD:sta lisätietoa päästääkseen - tai pidättääkseen (!) - hänet. Vaimoni täytyi viettää lentokentällä 27 tuntia (mukaanlukien matka USA:n lähetystöön) alkuperäisen suunnitellun 55 minuutin sijasta! (Ironista kyllä, hänellä oli hakaristi-kaulariipus, mutta siitä ei välitetty.)

Vaimoni käyttäytyi rohkeasti ja olen erittäin ylpeä hänestä. Hän teki hyvän työn ja päihitti riidanhaastajat. - USA:ssa asuva unkarilainen toveri

 

Juutalaiset luovat itse omat vihollisensa

Luulen, että se oli juutalainen Paul Spiegel (Saksan Juutalaisneuvoston puheenjohtaja), joka sanoi ettei kukaan synny natsina. Niinhän se on; minä ainakaan en syntynyt sellaisena. Päinvastoin, juutalaisten hallitseman aivopesukoneiston harhauttamana minäkin uskoin Saksan kansalliseen itseinhoon. En voinut kuvitella miten kukaan maailmassa olisi voinut luoda sellaisen valheiden verkon, joka useiden vuosikymmenien ajan käyttää hyväkseen ja orjutta kansaa, kuten juutalaiset olivat tehneet Saksassa. Olin kuitenkin aina ollut kansallismielinen.

Etsittyäni enemmän tietoa silminnäkijöiden kanssa käymien keskustelujen, kirjojen ja internetin kautta - ja vain tarkkailemalla todellisuutta (kuten Truman sanoo verkkosivuillanne, juutalaiset ovat parhaita kansallissosialistisen liikkeen värväreitä) - törmäsin valtavaan määrään tietoa, joka poikkesi valtavirrasta. Neljä vuotta jatkuneen huolellisen lukemisen, tarkastamisen, uudellen tarkastamisen ja pohdinnan jälkeen saatoin ylpeänä todeta: juutalaisilla on yksi kiihkeä vihollinen enemmän! Minusta oli tullut intohimoinen kansallissosialisti!

Monet hyödyllisistä tiedosta olivat peräisin teidän verkkosivuiltanne. Te tiedätte Saksassa käytävästä valtioterrorismista nationalisteja vastaan! En voi kuvailla kuinka paljon te ja teidän työnne merkitsee liikkeemme ja kaikkien tovereiden hengelle, joiden täytyy piilotella mielipiteitään välttääkseen vainolta ja syytetoimilta Saksassa. Te olette kansallissosialistisen liikken moottori, sydän ja keskus koko maailmassa. Ja jos jonakin päivänä arjalaisten kansojen ihmiset liittyvät yhteen Waffen-SS:n vapaaehtoisina taisteluun juutalaisia parasiitteja vastaan, on se suurelta osin teidän ansiotanne.

Eräs vanha ystäväni tunsi Jochen Peiperin erittäin hyvin. Hän oli Peiperin kanssa LAD-SS:ssä ja tapaa usein muita veteraaneja, erityisesti Waffen-SS-divisioonista LAH, Das Reich ja Totenkopf. Kuten kaikki muutkin, hän tiesi että Joachim Peiper murhattiin, mutta ei tapauksen yksityiskohtia, kunnes annoin hänelle tulosteen verkkosivujenne jutusta. Hän järkyttyi kyyneliin. Uusi viha nousi, kun hän vei tulosteen seuraavaan veteraanitapaamiseen. Voin ylpeänä kertoa, että tieto aatteidemme puolesta käytävästä maailmanlaajuisesta taistelusta antoi noille vanhoille tovereille uutta toivoa. Toivoa, että tulevaisuudessa nousee vielä Suur-Saksan valtakunta.

Tuen NSDAP/AO:ta ja lähetän rahaa aika ajoin sekä teen teille käännöstöitä.

Saksa on nyt lyötynä. En usko, että se voi nousta ilman arjalaisten tovereitten apua ympäri maailmaa. Meillä on juutalainen diktatuuri ja rehelliset ihmiset Saksassa ovat peloissaan. - Kun kirjoitan näitä rivejä, puolustusministeri Peter Struck on juuri erottanut kenraali Günzelin, KSK-eliittijoukkojen komentajan. Hänen rikoksensa oli onnitella kansanedustaja Hohmannia tämän rehellisestä puheesta juutalaisten rikoksista Venäjän vallankumouksessa. - Miehitetty Saksa

 

Hyvässä seurassa

Katselin ohjelmaa SS:stä ja Odessasta Historiakanavalta. Lopussa näytettiin SA-mies univormussa ja teidän osoitteenne. Lähetäkää minulle tietoa englanniksi ja saksaksi, sillä vanhempani asuvat Berliinissä. - New Brunswick, New Jersey

 

Sontaa myös Espanjassa

Tänä vuonna lähetän teillä ylimääräisen 100 Euron lahjoituksen. Meidät on todella miehitetty! Madrid ja Barcelona ovat täynnä satojatuhansia ruskeita ja mustia muukalaisia. Keskiverto-kansalainen ei reagoi, koska hänet on tyhmennetty massamedian toimesta. - Madrid, Espanja

 

Hävitty sota?

15 vuoden jälkeen menetin työpaikkani - kiitos huonon taloustilanteen. Muutin Floridaan asumaan lastenlasteni kanssa. Täällä tilanne on kuin emme olisikaan voittaneet sotaa Meksikoa vastaan. Me vain annamme kaiken takaisin heille! - Florida

 

Latvialaisia sankareita muistettu

27.9.2003 vihittiin juhlallisesti yleinen hautausmaa latvialaisille legioonalaisille, jotka taistelivat Saksan valtakunnan kanssa kommunismia vastaan. Kansallinen TV ja radio käsittelivät asiaa. Entiset legioonalaiset, heidän perheensä ja kannattajansa sekä monet latvialaiset poliitikot ja uskonnolliset johtajat olivat läsnä tilaisuudessa. Koko Latvia näkee, kuinka maamme saa uuden pyhätön, totesi Nikolay Romanovskis, Kansallisen Soturiliiton puheenjohtaja. - Latvia

 

Esimakua

Erityiskiitokset toveri Schaerffenbegille hänen erinomaisesta kirjastaan "Hitler: Bungling Amateur or Military Genius?". Hieman esimakua vihollisillemme millaiselta historiankirjat näyttävät lopullisen voiton jälkeen!

Haluan lisätä vielä, että Talvisodan aikana 1939-40 Roosevelt myi Neuvostoliitolle "strategista materiaalia", kuten metalleja, koneita, lentokoneen osia ja polttoaineta. Julkisesti Roosevelt teeskenteli olevansa Suomen ja demokratian ystävä, mutta salassa hän teki kaikkensa Neuvostoliiton voiton puolesta kristillistä ja demokraattista Suomea vastaan.

Hassua, että Kolmata valtakuntaa kutsutaan agressiiviseksi, imperialistiseksi sotilasmahdiksi, joka oli uhka kaikille mahdollisille maille maailmassa. Nykyään USA:lla on sotilaita 50 maassa, miehitetyssä Saksassa yksin 80 000. USA tekee mitä sitä huvittaa - tai mitä Israel haluaa!

Yksi esimerkki valitun kansan mahdista on Holohuijaus-oppituolien määrä USA:n yliopistoissa - yli 300! Tätä voisi jo kutsua USA:n intellektuaallisen elämän saastuttamiseksi. Tänään USA miehittää suurtaa osaa maailmassa, ja Israel miehittää USA:ta! - Suomi

 

Sosiaaliturvaa - myös valkoisille?

Teillä on erinomainen verkkosaitti! Kuulette minusta lisää tulevaisuudessa!

Vammauduin ja menetin työpaikkani aikaisemmin tänä vuonna, mutta minun täytyi taistella useiden kuukausien ajan saadakseni työkyvyttömyyseläkkeen. - Tennessee

 

Valkoista ylpeyttä

Arvostan tarjoamanne kansallissosialistisen kirjallisuuden hyvää tasoa. NSDAP/AO tarjoaa teoksia, joita ei muualta saa. Tätä tietoa valkoiset ihmiset Amerikassa ja muualla maailmassa epätoivoisesti tarvitsevat selviytymisen vuoksi.

Lähettäkää minulle tietoa NSDAP/AO:n jäsenyydestä. Olen valkoinen mies, joka on erittäin ylpeä eurooppalaisista juuristaan (Saksa, Englanti, Irlanti). - Lansing, Michigan

 

Vihollislinjojen takana

NSDAP/AO-tarrat, jotka lähetitte minulle on jaettu tovereille Kapsatdtissa, Bloemfonteinissa ja Pretoriassa. Lehdet on kopioitu ja annettu tovereille täällä Oraniassa ja Hopetownissa. - Etelä-Afrikka

 

Etsitään

1. Kolmannen valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen vuotta 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.

2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.

3. Internet-aktivisteja tiedon kokoamiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Suomeksi