Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 117-16 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 117/16 - Kevät 2004 (115)

Lähetti Adolf Hitler: 1914-1918

Adolf Hitler palkittiin useasti urhoollisuudestaan Ensimmäisessä maailmansodassa

Ennen kuin jatkan kertomusta sotakokemuksistani, haluaisin oikeudenmukaisuuden nimissä torjua Hitlerin vihollisten todellisuuden ja fiktion sekoittavat höpinät. Monet heidän väitteensä ovat silkaa epäuskottavaa parjausta tuota yksinkertaista univormua kantanutta sotilasta vastaan. Minua inhottaa pidellä käsissäni sanomalehteä, jossa Hitleriä panetellaan ja pilkataan. He ovat kaikki väärässä tuon miehen suhteen. Se, joka tuntee Hitlerin minun laillani, on hänestä toista mieltä. Harvoilla on ollut onni seisoa niin lähellä häntä, kuten minulla on ollut etuoikeus. Kolme vuotta, päivästä toiseen, elimme toverillisesti yhdessä. Jaoimme samat kärsimykset ja ilot. Hän, joka palveli Baijerin List-rykmentissä neljä pitkää vuotta, on mitä suurimmassa määrin "tuntematon sotilas".

Jotkut sanovat, että Hitler vain juoksenteli rintamalinjan takana. Se, joka sanoo tai kirjoittaa niin tahratakseen suuren miehen kunniaa, ei ole joko kokenut koskaan sotaa tai valehtelee tahallisesti. Takalinjojen orit ravasivat ympäriinsä kaukana taisteluista Lillen bordellikaupungissa ja Gentissä. Israelin pojat muodostivat kiistämättömästi suurimman osan noista takalinjojen sotureista. Tuollaisilla miehillä oli vapautuspaperin taskussaan jo kotoa lähtiessä. Niin he palvelivat isänmaatansa. Samalla kun me, jotka muistutimme kävelevää mutakakkua, odotimme rintamalla kuolemaa hetkenä minä hyvänsä, nuo roskasotilaat viettivät aikaansa ranskattarien sylissä. Puheissaan he olivat suuria sankareita ja sellaisina heidät palkittiin ruhtinaalisesti mitaleilla. Rintamasotilaiden sanonta pitää paikkansa: Luodit lentävät rintamalla ja mitalit rintaman takana. Juuri nuo takalinjojen laiskurit ovat niitä, jotka tänään jälleen innokkaasti heittävät mutaa päin rintamamiesten kunniaa. Höllyvine vatsoineen he istuvat suurina tai pieninä virkailijoina juutalaisten sanomalehtien toimituksissa ja levittävät myrkkyjään lehdistön kautta massoille ja pilkaavat jokaista, joka yhä pitää kunniaa ja sotilaallisuutta arvossaan. He vihaavat vahvuutta, taipumattomuutta ja sankaruutta, koska he voivat saada tahtonsa läpi vain heikon ja moraalisesti ala-arvoisen kansan kautta. Heidän suurin kauhistuksensa on spartalainen hyve.

Valitettavasti yhä on olemassa runsaasti typeryksiä, jotka nielevät paksuja valheita kuin nälkäiset koirat, joiden eteen on heitetty lihaa. Tuollaiset ihmiset eivät ole koskaan oppineet itse ajattelemaan. On myös niitä, jotka syvästi pelkäävät totuutta ja oikeudenmukaisuutta, jota Hitler on aina edustanut; he pelkäävät, että Hitler on tarpeeksi rehellinen antaakseen kansalle sen aseman, joka sille kuuluu. Siksi he koettavat hukuttaa kunnian miehen valheiden tulvalla. Minun rintamatoverini Hitler on tänään kaiken huomion kohteena Saksassa. Tuskin on sana hänen huuliltaan irronnut, kun se on jo toistettu tuhatkertaisesti - punnittu, hyväksytty tai kritisoitu. Valon nopeudella hänen sanansa leviävät lennätinjohtoja pitkin painokoneiden kautta miljooniin sanomalehtiin. Ja minä kysyn: Kuka muu tässä maailmassa on kyennyt luomaan tuollaisen ihmeellisen organisaation, ihmisten yhteenliittymän, joka tuntee vain yhden tahdon - Adolf Hitlerin? Kuinka tämä on mahdollista Saksan kaltaisessa korkean sivistyksen kulttuurissa, jossa jokainen kansalainen on opetettu vapaaseen tahtoon? Voidaan sanoa suoraan, että sen takana on pohjaton tahto, josta on tullut teko - Saksan kansan vapauttaminen maailmanvaltaa janoavien juutalaisten kynsistä. Hitlerin nerous on osa selitystä. Kuten myös tämän päivän hallinnon romahdus ja vallan kahvassa olevien poliitikkojen ilmeinen kyvyttömyys. Historia opettaa, että jos kansaa poljetaan ylhäältä, eikä sen tahdosta piitata, ja jos siltä puristetaan yhä lisää veroja kapitalismin Molokin kitaan, on kullanpalvovien loppu lähellä. Silloin herää kansan sisällä ikiaikainen voima, ja tavallisen kansan terveet tavat iskevät päin hallitsevaa luokkaa. Nämä voimat olivat liikkeellä, kun niin lyhyessä ajassa puolet kansasta antoi luottamuksensa Hitlerille. He eivät tehneet sitä rikkauksien toivosta - Hitler ei koskaan luvannut mitään sellaista - vaan ettei kansan sisäinen arvo ja koko olemassaolo katoaisi iäksi. Siksi kansa äänesti hänet pelastajakseen.

Tuleva Saksa ei tule olemaan nykyisenlainen silvottu valtakunta, kuten naapurimme haluasivat. Hitlerin luoma kansallissosialismin idea tulee eräänä päivänä säteilemään Euroopan sydämestä koko mantereeseen. Lapsemme ja heidän jälkeläisensä tulevat kunnioittamaan Hitleriä kansallisena sankarina ja hänen neroutensa tekee hänestä kuolemattoman. Hän tulee nousemaan Valhallaan.

Ja nyt lukijan kysymykseen: Oliko Hitlerillä jo rintamalla samat näkemykset kuin tänään? Vastaus tähän kysymykseen voi olla vain myönteinen. Jokaisessa toimessa, niin pienessä kuin suuressa, hän asetti itsensä viimeiseksi. En koskaan kuullut hänen valittavan epäkohdista. Silloin en ymmärtänyt hänen käytöstään. Hitler halusi täyttää velvollisuutensa väsymättömällä periksiantamattomuudella. Emme ymmärtäneet häntä ja ajattelimme joskus, että meillä oli joukossamme valkoinen korppi, joka ei tahtonut pistää nokkaansa meidän marinaamme, jonka kohteena olivat isot pomot ja sikamaiset epäkohdat. Jopa Saksan surkeuden päivien aikana hän kantoi sisällään uutta maailmaa, kansallissosialismin ideaa. Hän tarpoi parasta mahdollista polkua pitkin antaakseen sille elämän ja veren. Puhdas isänmaallisuus ja hiljainen toive sydämessä, että hänestä voisi tulla yhtenä päivänä Saksan kansan uudellensyntymisen luoja, saivat hänelle vaikean palveluksen rintamalla tuntumaan helpommalta. Muistan, mitä hän usein sanoi meille: Myöhemmin tulette kuulemaan minusta paljon. Tietysti me nauroimme tuollaiselle ennustukselle ja pidimme häntä tärähtäneenä. Hän usein katsoi meihin ja vain puisteli päätään huvittavuutemme vuoksi. Uskon vakaasti, että vaikka Saksa olisi voittanut sodan ja keisarin valtakunta olisi noussut vahvemmaksi kuin koskaan, olisi Hitler siitä huolimatta perustanut puolueensa. Hän olisi perustanut sen huomattuaan, että vakainkin valtaistuin heiluisi valtiossa, jonka keskeisiä johtajia ovat vapaamuurarit ja ulkomaalaiset. Tämä vaara oli ollut olemassa useiden saksalaisten hallitsijoiden ajan. Läheiset suhteet politiikassa vapaamuurari Bethmann-Hollwegin ja Walter Rathenaun välillä eivät pysyneet salassa Hitlerille. Hän oli joukostamme ainoa, jolle oli valjennut, että sodan sytyttivät vapaamuurarit ja juutalaiset voimat. Valitettavasti monet siniverisistämme olivat liittyneet agitaattoreiden piireihin, jolla he suuresti pilasivat asemansa kansamme silmissä.

Presidentinvaalikampanjan aikana kuulin usein ihmisten pilkaavan "ulkomaalaista" Hitleria. Säälittävimpiä ovat ne, jotka uskovat edes pienen osan tuollaisesta pahansuovasta ja typerästä hölynpölystä. Ollessani Hitlerin kanssa tekemisissä en kuullut hänen koskaan puhuneen sanaakan mitään ulkomaista kieltä. Hän puhui, kuten me muutkin, vanhaa yläbaijerilaista murretta. Hitlerin puheesta eivät puuttuneet myöskään karkeat ilmaisut, joita kaikki baijerilaiset musketöörit käyttivät. Hän syntyi Simbachin vastarannalla, joka sijaitsee lähellä Innin rajajoen ylittävää siltaa. 120 vuotta sitten tuo ranta kuului yhä Baijeriin kunnes se vaihdettiin Itävallan kanssa johonkin Habsburgien maapalaan. Nykyistä Itävaltaa, muinaista Saksan maata, jota asuttivat baijerilaiset 7. vuosisadalta lähtien, kutsutaan nyt vieraaksi maaksi, koska Hitler, tuo paljon vihattu mies, syntyi siellä. Kukaan kunniallinen ihminen ei tänään hyväksy tuollaista roskaa. Päinvastoin: jos kaikki saksalaiset olisivat niin saksalaisia kuin Hitler, upea Saksamme ei makaisi maassa lyötynä. Suurisuisimmat agitaattorit tuota syytöntä miestä vastaan ovat niitä, jotka erityisesti taitavat huonosti saksan kieltä. Heille olisi parasta, jos he jälleen asuttaisivat kotimaatansa Libanonin jalkopäässä.

* * *

Kesän kuumuutta Fromellesissa. Kesäkuu kukkii punaisina ruusuina. Ujot satakielet visertävät lemmenlaulujaan joka ilta linnanpuistossa. Satumaista. Nuo rakkaat vieraat eivät halua jättää pesiään huolimatta komentokeskukseemme usein sattuvista pommituksista. Yöllä mereltä tuulee raikkaasti.

Seuraavia kuukausia täytti tuohoava mörssäritulitus. Siipimörssärit raivosivat; korsuja ei oltu rakennettu tarpeeksi vahvoiksi vastustamaan noita hirviöitä. Vihollisten panssaroidut linnut taivaalla tulivat yhä suuremmaksi harmiksi. Rohkeasti ne liisivät alas ja piiskasivat asemiamme tarkalla konekivääritulella. Puolustuksemme oli voimatonta tuota uutta sodankäyntitapaa vastaan. Mutta pahinta oli kuitenkin maanalainen tuhoamistaistelu. Komppaniat olivat usein väsyneitä ja hermostuneita. Koneet porautuivat läpi muuten suojatun maan. Tunneleita ja taisteluhautoja kaivettiin kohti puolustuslinjaamme. Juoksuhautojen joukot elivät pelossa miinakenttien keskellä. Joka hetki oli mahdollista, että satoja miehiä saattoi lentää ilmaan ja iskeytyä sitten maahan pommikuoppaan. Ajatukset tukehtumiskuolemasta ja joukkohaudoista olivat hermoja raastavaa. Jatkuva kuurupiilon leikkiminen kuoleman kanssa lannisti vahvimmankin miehen.

30.5.1915 astuin palvelukseen rykmentin viestitoimistoon. Tuskin olin aloittanut pataljoonan lähettinä, kun sain siirron. Ojensin siirtomääräykseni rykmentin komentajalle everstiluutnantti Friedrich Petzille. Hän ohjasi minut lähettien taistelukorsuun. Päästyäni sinne, minun täytyi luopua kivääristäni. Se oli pysynyt kädessäni Münchenistä lähtien. Kuinka usein se olikaan pelastanut elämäni vaarallisilla partiointi-matkoilla! Tuleva varustukseni koostui armeijan pistoolista, viestisalkusta ja taskulampusta. Käskyt pakattiin aina hyvinsuljettuun kirjekuoreen viestisalkkuun. Käskyn tärkeys merkittiin kirjekuoreen ristillä. Yksi risti merkitsi, ettei ollut kiirettä. Kaksi ristiä merkitsivät kiireellisyyttä ja kolme suurta kiireellisyyttä. Lähettiryhmä koostui yleensä kymmenestä miehestä. Kuusi miestä oli aina palveluksessa juoksuhaudoissa, kun muut olivat valmiudessa. Tavallisesti kaksi lähettiä kuljetti käskyn rintamalle. Se oli tiukka turvallisuustoimi, jotta haavoittumisen tai kaatumisen sattuessa, toinen lähetti saattoi viedä tärkeän dokumentin perille.

Ilmestymiseni sai muut lähetit hyvälle tuulelle, koska nyt heillä oli uusi tulokas kiusattavana. Luutnantti Eichelsdörfer toimi rykmentin adjutanttina. Luutnantti Hugo Gutmann, juutalainen upseeri, toimi usein hänen sijaisenaan. Lähetit eivät pitäneet hänestä. Myöhemmin tuosta pelokkaasti vapisevasta upseerista tuli epämiellyttävä esimieheni.

Riemu puhkesi, kun Hitler astui korsuun. Hän saapui lähettitehtävästä ja oli hyvin väsynyt. Näin hänet silloin ensimmäisen kerran. Hän seisoi aivan edessäni. Miellyttävä tervehtiminen. Sitten hänen terävä katseensa tarkkasi minut päästä varpaisiin. Hän kysyi mistä olin tullut ja olinko tullut pysyvästi ryhmään. Hitler itse oli laihtunut luurangoksi ja hänen kasvonsa olivat kalpeat. Syvissä silmäkuopissa välkkyivät läpitunkevat mustat silmät; huomasin erityisesti ne silloin. Hänen viiksensä olivat vahvat ja eivät kovin hyvin hoidetut. Otsa ja kasvonilmeet paljastivat suuren älykkyyden. Tuntuu kuin voisin yhä nähdä hänet seisomassa edessäni ja löysäävän vyötänsä keskustelumme aikana. Minusta, Adolf Hitleristä ja Mund Maxista tuli erottamattomat toverit.

Seuraavana yönä toimitin ensimmäisen viestin Schmiedin kanssa pioneerien päämajaan. Polku sinne ei tarjonnut paljonkaan suojaa tykkitulelta ja konekivääreiltä. Komppanian asemat oli kaivettu liian syvälle noidankattilaan. Frommeles oli mäen harjanteella. Saavuttuamme sinne, toimitimme käskyn upseerien edustajalle Hoffmannille. Saatuamme vastauksen, aloitimme paluumatkan. Päästyämme takaisin, huomasin mitä toverini olivat valmistaneet näkäiselle vatsalleni. Jäsenyyttäni juhlittiin sillä kertaa teellä ja leivällä sekä makkaralla. Adolf Hitler istui nurkassa syventyneenä sanomalehteen ja hörppi välillä teetä. Aika ajoin hän osallistui keskusteluun muutamalla sanalla, joita emme yleensä ymmärtäneet. Niin päättyi ensimmäinen päivä Frommelesissa. Puisilla penkeillä oli olkipatjat. Uni voitti meidät ja sulki meidät hellään huomaansa.

Seuraavien muutamien päivien aikana opin tuntemaan muut lähetit paremmin. He olivat Schmied, miellyttävä franconialainen, Weiss Jakl, majatalonisännän poika Hallertausta, Mund Max, syntyperäinen mücheniläinen, Sperl, Tiefenbeck, Landshammer, Inkoser ja Bachmann. Asemiimme kuului vanha matala talo, jossa asui vanha ranskalaisnainen, jota kutsuttiin mustaksi Marieksi; hän ei halunnut jättää kotiaan edes taistelujen aikana. Ratsulähetti, Vitus Gasteiger, maamieheni Au bei Aiblingista, vieraili usein luonamme. Vitus Gasteiger ei koskaan nähnyt enää kotimaatansa. Hän antoi suurimman uhrauksen isänmaalle, elämänsä.

Tämä artikkeli on ote uudesta kirjasta #584 COURIER ADOLF HITLER: 1914-1918, jonka on kirjoittanut läheinen toveri, joka palveli samassa lähettiryhmässä Hitlerin kanssa kolme vuotta. Kirja on saatavana hintaan $10.00.

Kiitämme tovereita, jotaka lahjoittivat alkuperäisen kirjan ja käänsivät sen englanniksi! - Jos SINÄ voit auttaa käännöstöissä, ota yhteyttä: NSDAP/AO, PO Box 6414, Lincoln NE 68506 USA.

Juutalaisten hysteria ylittää juutalaisten itsekontrollin

Gerhard Lauck

Juutalaiset ovat huomattava vastustaja. Huolimatta heidän suhteellisen pienestä lukumäärästä, n. 30 miljoonaa maailmanlaajuisesti, ovat he kuitenkin maailmanvalta - kiitos heidän ylivaltansa Yhdysvaltojen taloudessa, tiedotusvälineissä ja hallituksessa. He ovat fiksuja, armottomia ja paatuneita. Olisi virhe aliarvioida heitä.

Kuitenkin on MYÖS virhe YLIARVIOIDA heitä. He eivät ole kaikkivaltiaita, kaiken tietäviä, täydellisiä tai voittamattomia. Aina uudelleen halki historian on juutalaisten vallan huipentumaa seurannut nopeasti heidän syrjäyttämisensä, johon joskus on liittynyt maastakarkoitus tai pogromi ( eli tuholaistorjunta).

Yksinkertaisesti sanottuna: valtaa menee heillä päähän. Heistä tulee töykeitä ja kohtuuttomia. Heidän naamioidusta tyranniasta tulee liian avointa, liian läpinäkyvää ja vastenmielistä liian monille ihmisille, jotka eivät ole aikaisemmin edes tienneet olevansa sen uhreja.

Tässä valossa eräs juutalaisten sisäinen välienselvittely on melko mielenkiintoinen ja jopa rohkaiseva tapaus.

Unkarilais-amerikkalainen, juutalainen miljardööri ja hyväntekijä George Soros puhui viime marraskuussa New Yorkin Harvard Clubissa Jewish Funders Networkin (JFN) tilaisuudessa. Hän järkytti juutalaista yleisöä kertomalla, että Euroopan kasvava juutalaisvastaisuus oli suoraa seurausta Israelin ja USA:n politiikasta. Hän antoi jopa ymmärtää, ettei hänkään tuntenut oloaan turvalliseksi, koska uusi juutalaisvastaisuus keskittyi väitteeseen juutalaisten hallitsemasta maailmasta.

Tämä avoin tunnustus - jopa juutalaiselle yleisölle - raivostutti keskeisiä juutalaisia järjestöjä. (Myöhemmin paljastui, että Soros oli jo aikaisemmin pudonnut niiden suosiosta, koska ei ollut tehnyt tarpeeksi suuria lahjoituksia suoranaisille juutalaisjärjestöille.) Uskomatonta mutta totta: Kun yksi juutalainen kertoo toisille, että he ovat edes osittain syyllisiä vastustukselle, jota heidän toimensa aiheuttavat, voivat muut juutalaiset kutsua häntä juutalaisvastaiseksi ja jopa natsiksi - huolimatta siitä, että he tietävät hänen olevan juutalainen!

Joten ei ole ihme, että juutalaiset yksinkertaisesti menevät liian pitkälle. He eivät voi vastustaa olla antamatta viimeistä iskua kamelin selkään. Heidän mielensä on suljettu kaikkea kritiikkiä ja varoittamista vastaan - jopa heidän omilta joukoiltaan. (Sorosin kommenteissa ei ole kyse hyväntahtoisuudesta uhriparkoja kohtaan, vaan silkasta älyllisestä tulevan ennakoimisesta.)

Huvittavampi tapaus on närkästys, jonka nostatti newyorkilais-juutalaisen arkkitehdin puheessaan esittämä huomautus juutalaisryhmälle, joka oli ollut pahamaineisen Berliinin Holohuijaus-muistomerkin takana. Puhuessaan kohusta, jonka oli aiheuttanut keskitysleirien toimintaan osallistunut saksalais-firma, hän kertoi, että hänen hammaslääkärinsä oli kysynyt, oliko firman anti-graffiti-maalissa käytetty kulta peräisin Auschwitzissa "kaasutettujen" juutalaisten hammaspaikoista. Hänen erottamistaan vaadittiin suuren vastalausemyrskyn vallitessa. Tietysti hän pyysi anteeksi.

Mutta kukapa tietää? Ehkä hammaslääkäri halusi vain varmistaa, että anti-graffiti-maali oli todella kosher!

Kirjeitä toimitukseen

Vainoa Iso-Britanniassa

Kuusi toveria, joita Englannin turvallisuusjoukot pitävät todennäköisinä Stormer/RVF:n (Racial Volunteer Force) johtajina, ovat syytteessä mm. rasististisen materiaalin valmistuksesta ja levittämisestä. Terrorisminvastaiset joukot SO19 ja Skotlantilainen SO13 ratsasivat heidän kotinsa useita kertoja viime syksynä. Heitä odottaa jopa neljän vuoden tuomio. - Eurooppa

Latvialaisen kysely

Olen Riikasta, Latviasta. Löysin osoitteenne latvialaisesta isänmaallisesta sanomalehdestä, joka on jo lakkautettu ja takavarikoitu plutokraattien toimesta. Olen kiinnostunut kirjoista ja lehdestänne The New Order. Valkoista valtaa! - Latvia

Italialais-amerikkalaista kiitollisuutta

Haluan julkisesti kiittää toveri Schaerffenbergiä hänen erinomaisista Toista maailmansotaa koskevista artikkeleistaan. Italialais-amerikkalaisena olen koko ajan saanut kuulla pelkkiä vitsejä Italian armeijasta. Minulle tuli yllätyksenä, että Italia tosiasiassa loisti tietyillä alueilla. Esimerkkeinä eliitti-laivastoyksikkö, vuoristojoukot ja ilmavoimat. Heil Hitler! - New Jersey

Tukahduttamista Australiassa

Australialaiset ovat aina uskoneet rodullisesti ja kulttuurisesti eurooppalaiseen valtioon, joka kontrolloi omaa talouttaan, liike-elämäänsä, maatalouttaan ja kansallista kohtaloaan. Australiassa ei ole koskaan ollut laillista kansanäänestystä, jolla olisi sallinut rotuamme uhkaavan ei-eurooppalaisten siirtolaisten tulvan. Australialaiset eivät ole myöskään hyväksyneet ulkomaalaisten suorittamaa taloudellisen ja poliittisen elämän valtausta.

Itse asiassa, Australian perustuslain mukaan - lain kohta 51 (26) - Australian on tarkoitus pysyä rodulisesti ja kulttuurisesti eurooppalaisena. Tämä on aito australialainen laki!

Kuitenkin Australian hallitus harjoittaa poliittisesti korrektia toimintaa ja asennetta, jotka uhkaavat valkoisen Australian olemassaoloa. Hallitus käyttää kavalaa rotusyrjntälakia hiljentääkseen opposition, joka vastustaa monikulttuurisuutta, aasialaistumista, globalisaatiota, kansalaisten aseistariisumista, yksityistämistä ja moraalittomia sotia. - Australian Nationalist Workers Union, PO Box 332, Gosnells WA 6110, Australia

Jumalan suurin lahja ihmiskunnalle

Olen 30-vuotias italialainen kansallissosialisti. Tämä kirje on tuloksena vuosien opiskelusta ja tarkkailusta, jonka kohteena on ollut tämä sairas maailmamme. Voisin kirjoittaa satoja sivuja ihailustani Jumalan suurimmalle lahjalle ihmiskunnalle: Adolf Hitleristä!

Olen ylpeä saadessani liittyä NSDAP/AO:hon! Elämäni kuuluu Führerille! Heil Hitler! - Italia

Hyviä uutisia Belgiasta

Juutalaisvastainen väkivalta on kasvanut Belgiassa kymmenkertaisesti vuodesta 2000, kertovat tiedotusvälineet.

Eläköön Flanders! - Belgia

Paljon keskustelua - helppo ratkaisu

Juutalaisvastaisuudesta ja antisionistisista kommenteista, joita päästävät suustaan niin pienet kuin suuret ihmiset, käydään jatkuvasti keskustelua. Kaikki poliitikot ovat aina valmiita ryömimään sinne osaan juutalaista, jonne aurinko ei paista.

Tosiasiassa olisi erittäin helppoa saada kaikki tuollaiset asenteet ja kommentit katoamaan maanpäältä: jos ei ole juutalaisia, ei ole myöskään syytä juutalaisvastaisuudelle! Sieg Heil! - Saksa

Aktivismia Puolassa

Tämä mukaan liitetty artikkeli puolalaisesta sanomalehdestä käsittelee propagandatoimintaamme. Painoimme NSDAP/AO-lentolehtisiä ja heitimme niitä autosta, kun ajoimme moottoritiellä. Viranomaiset pysäyttivät liikenteen siivotakseen tien niistä! Heil Hitler! - Puola

Etsitään

1. Kolmannen valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen vuotta 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.

2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.

3. Internet-aktivisteja tiedon kokoamiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Suomeksi