Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 118-17 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 118/17 - Kesä 2004 (115)

Juutalaiset tunaroivat jälleen

Maailman johtava internet-hakukone on Google. Antisemitistien ja uusnatsien verkkosaitit valtaavat yhä enemmän Googlen hakusana-listojen kärkisijoja.

Huhtikuussa 2004 uutisoitiin laajasti "jewwatch"-tapauksesta. Shennie Whinestick (tavutus?) etsi Googlesta hakusanalla "Jew", ja maailman johtavassa hakukoneessa juutalaisvastainen jewwatch.com oli listan kärjessä! Juutalaiset perustivat protesti-verkkosaitin ja käynnistävät kampanjan jewwatchia vastaan.

Ironista kyllä, tuloksena oli päivittäin 10 000 käyntiä juuri sille saitille, jota vastaan he yrittävät taistella!

Kun saitin serveri joutui poliittisen painostuksen kohteeksi ja saitti poistettiin verkosta, toveri Lauck tarjosi varasaitin osoitteessa http://www.jewwatch.info sekä NSDAP/AO:n omalla saitilla (ja myös muissa osoitteissa).

Aluksi juutalaiset onnistuivat pudottamaan saitin ykkössijalta. Sitten se palasi ykköseksi, kunnes taas menetti sen. Käynnissä on jatkuva taistelu.

NSDAP/AO on laajentanut hyökkäystä. Toukokuusta 2004 lähtien Googlen "Rabbi Jokes" -hakusanan ykkössijalla on NSDAP/AO:n saitti. 20-kielinen sivusto tarjoaa animaatioita johtavista juutalaishahmoista, ilmaisia tietokonepelejä, holohuijausta käsitteleviä kirjoja sekä kuuluisan dokumenttielokuvan "Ikuinen Juutalainen".

Tämän toiminnan kautta olemme saaneet myös lisää teknistä taitoa ja uusia aktivisteja, joista yhden artikkeli ilmestyy nyt sekä verkkosaitilla että tämän lehden sivulla kaksi.

Kiitämme juutalaisten hysteriaa tästä kaikesta!

- Gerhard Lauck

Kansallissosialistista uutiskommentointia

Amnesty International:

Osa "Pahuuden akselia"

LONTOO – Amnesty Internationalen raportissa todetaan, että etnistä suvereenisuutta vastustavien amerikkalaisten ja sionistien terrorisota on 50 vuoteen pahin hyökkäys ihmisoikeuksia vastaan. Amerikkalaiset ja juutalaiset kanahaukat hiljentävät nopeasti ne, jotka vastustavat Uutta Maailmanjärjestystä. Amnesty International luetaan pian "viharyhmien" joukkoon ADL:n ja SPLC:n verkkosaiteilla. "Amnesty Inernational toimii selvästikin salaliitossa al-Qaidan kanssa," totesi eräs lakimies. "Heidän julkilausumansa ovat huonosti verhottuja hyökkäyksiä juutalaisia vastaan." Lakimiehet ovat aloittaneet toimet nostaakseen kaikenlaisia oikeusjuttuja sitä vastaan. Bolsevistiset opiskelijajärjestöt marssivat kaduilla "pysäyttääksen vihan". Peruskouluissa suunnitellaan marsseja iskulauseella "Amnesty: Ei meidän kaupungissamme". FBI:lla ja CIA:lla on uusi lisäys terroristilistalle. "Kiittäkäämme jumalaa terrorismin vastaisista laeista", totesi eräs agentti. "Me aiomme savustaa nuo kansalaisoikeus-pelkurit ulos koloistaan ja näyttää heille, mitä sionistinen oikeus merkitsee."

 

Israelin Operaatio Sateenkaari:

Gaza takaisin ruumis kerrallaan

GAZA – Israelin diktaattori Ariel Sharon toivoo saavansa hallituksen hyväksynnän paranneltuun suunnitelmaansa palestiinalaisten kansanmurhasta – tietysti ennen kuin Gazasta vetäydytään. Tulevaisuus näyttää hyvältä Arielille, huolimatta kansainvälisestä tyrmistyksestä, jonka aiheutti Rafahin pakolaisleirin matalaksi ajaminen puskutraktoreilla – tuloksena 40 kuollutta. Jopa USA valitti. "Puskutraktorit ja M-16-aseet ovat amerikkalaisten veronmaksajien rahojen tuhlausta," sanoi eräs virkailija, "Olemme ehdottaneet Israelin käyttävän Zyklon-B:tä – se olisi huomattavasti tehokkaampaa."

 

USA:n ehdotus YK:lle:

Itsenäinen Irak USA:n täydellisessä kontrollissa

YK – Kun presidentti Boosh taannoin kompuroi nimen "Abu Grahib" kanssa televisiossa, sai YK samalla USA:lta ehdotuksen Irakin vallansiirrosta. YK:n virkailijat olivat hieman hämmästyneitä, sillä mistään vallansiirrosta ei ollut mitään mainintaa. Raportti varmistaa, että Irakista tulee vuosiksi Siionin vasallivaltio. Presidentti sanoi, ettei hän halua amerikkalaistaa Irakia, vaan opettaa sille amerikkalaisten korruptoituneen hallitusmuodon, ulkomaalaisten hallitseman vapaan markkinatalouden ja armeijan täydellisen kontrollin. Poliittisten rikollisten pitäessä asemansa aina vuoteen 2005 asti, mahdollistaa USA:n mittava sotilaallinen läsnäolo Israelin elintilan laajentamisen ja islamilaisten nationalistien pois pyyhkimisen maan päältä.

 

Irakilaiset vapaustaistelijat:

Voittamassa siionistien terrorisodan

Autopommi surmasi äsken Irakin nukkehallituksen johtajan. Tämä on merkittävä editysaskel irakilaisille vapaustaistelijoille. Huomattuaan, että USA lähti Irakiin epärealistisin käsityksin, USA:n johtajat etsivät nyt keinoa päästä sieltä ulos mahdollisimman nopeasti – huolimatta siionistien ruikutuksesta.

 

Juutalaiset terroristit jatkavat etnistä puhdistusta Gazassa USA:n tuella

Palestiinalaiset pakenivat kodeistaan, kun israelilaiset terroristit piirittivät Gazan pakolaisleiriä ja uhkasivat repiä sen palasiksi puskutraktoreilla. Palestiinan pääministeri Ahmed Qurie pyysi USA:n väliintuloa tavatessaan erään päättäjän Valkoisesta Talosta. Poliitikko ehdotti palestiinalaisten emigroituvan USA:han ja investoivan hotelliketjuihin ja pikkumyymälöihin. Hänen mukaansa ne, jotka vastaavat kuivista pyyhkeistä ja kuumasta kahvista, voivat lyödä juutalaiset. Tästä pääministeri tajusi kenen kanssa hän oli puhumassa.

 

USA:n armeija:

Miksi toisimme heille oikeutta, kun voimme kidutta heidät kuoliaaksi?

Ellet ole piileskellyt jossain luolassa välttääksesi USA:n sotilaallista iskua, olet varmasti nähnyt kuvia Abu Grahibin vankilassa kidutetuista irakilaisista. Armeija yrittää taikoa näkymättömiin todisteita sen terroristitoimista väittämällä, että sotilaat toimivat oma-aloitteisesti. Onneksi kukaan ei mene lankaan. Ainakaan muslimit.

Juutalaismedian mukaan kidutetut irakilaiset olivat osa USA:n armeijan terrorismin vastaista sotaa. Ilmeisesti ministeri Rumplestilskin ei halunnut armeijan vaivaavan päätänsä kaikenlaisilla humaaneilla lakipykälillä, varsinkaan kun öljy ja Israel ovat kyseessä. CIA:ta on tässä asiassa todella loukattu. Se jätettiin ensimmäisen kerran 50 vuoteen salaliiton ulkopuolella, ja se on siitä hyvin pahoillaan.

 

Öljyn hinta: Nyt toinen käsi ja jalka

Olet nähnyt kuvan kaverista, joka seisoo laatikon päällä sähköjohdot kiinnitettynä. Hän ei oikeasti ole irakilainen vanki, vaan öljynvälittäjä. Terrorismin vastaisen sodan jatkuessa öljyn hinta on noussut pilviin. Boosh-hallinto on huolissaan. Jos ihmiset tuhlaavat kaikki rahansa polttoaineeseen, kuinka he pystyvät rahoittamaan sionistien terroria ulkomailla, virkailijat järkeilevät.

Kirjeitä Toimitukseen

Jälleen TV-menestystä!

5.4.2004 TV NOVA raportoi tsekkiläisestä kansallissosialistisesta järjestöstä Narodni Odpor (Kansallinen Vastarinta)! Raportissa näytettiin kahden vasemmistolaisen (eivät paljastaneet kasvojaan) ja yhden mustalaisen haastattelut, joissa he ilmaisivat pelkonsa "natseista"! Poliisi valitti tosiasiasta, että NO:n nettisaitti toimii NSEC:n alaisuudessa, joka taas on läheisessä yhteistyössä NSDAP/AO:n kanssa! Poliisi kuitenkin ilmoitti, että tämä ei NO:n jäseniä pelasta, vaan heidät etsitään käsiin! Raportin aikana näytettiin filmiä kansallissosialistisista mielenosoituksista ja hyökkäyksistä vasemmistolaisia vastaan. – Tsekin tasavalta

Toimittaja: Tsekkiläiset toverimme käänsivät NSDAP/AO:n esittykirjasen THE FIGHT GOES ON! tsekiksi. Se on nyt vapaasti imuroitavissa verkosta.

 

Mustaa väkivaltaa kaikkialla

Olen etelä-Brasiliasta ja tilaan teiltä propaganda-materiaalia. Täällä Sao Paolossa valkoisten ihmisten elämä on erittäin vaikeata. Mustat ovat hyvin väkivaltaisia ja he tappavat meitä. Toverini ja minä tahdomme liittyä NSDAP/AO:n jäseneksi. – Brasilia

 

Taas yksi talouden uhri

Tässä kuukausimaksuni. Anteeksi, että ne tulevat myöhässä. 15 vuoden jälkeen menetin työpaikkani – kiitos hallituksen ja rapistuvan talouden. Floridassa tilanne näyttää siltä, ettemme voittaneetkaan sotaa Meksikoa vastaan. Me annamme kaiken heille takaisin! Jatkakaa hyvää työtä! – Florida

 

Uusi tulokas

Toivon, että yhä useammat englantia puhuvat ihmiset omaksuisivat maailmankatsomuksemme. Siksi ryhdyn työskentelemään vakituisen, ajankohtaisia asioita ja ideologiaa käsittelevän kirjoitussarjan parissa. – USA

Tämän toverin ensimmäinen artikkeli ilmestyy tässä numerossa. Hänet värvättiin verkkoaktivistin toimesta, joka vieraili nationalistisella keskustelupalstalla. Kiitämme heitä molempia!

 

Zulu-ulvontaa

Entinen Crystal Palacen manageri Alan Smith puki sanoiksi englantilaisen jalkapallon yhä kasvavan riippuvuuden värillisistä pelaajista. Hän kauhistutti Kunikaalisen Autokerhon päivällisillä muita, kun häneltä kysyttiin millaista on olla jalkapallo-manageri tänään.

Hän vastasi, kuten vain poliittisesta korrektiudesta piittaamaton jalkapallo-manageri voi: "Samanlaiselta kuin Michael Cainesta elokuvassa ZULU, kohdatessaan vyöryäviä laumoja – tosin nykyään zulut ovat pukuhuoneessa."

Silloin olisi voinut kuulla neulan putoavan. Yleisön joukossa oli Fulham FC:n manageri Chris Coleman. Hänen avainpelaajansa Luis Boa Morte on tehnyt valituksen tästä oletetusta rasitisesta kommentista. – Iso-Britannia

 

Kidnappaus-artikkeli teki vaikutuksen

Luin juuri Gerhard Lauckin kidnappaus -artikkelin ja olen erittäin vaikuttunut ja liikuttunut siitä. Voin hyvin kuvitella seuraukset, jotka vankilaan joutuminen aiheuttaa. Elämä täytyy aloittaa sen jälkeen aivan alusta. Gottfried Küssel esimerkiksi päätyi (jos muistan oikein) 10 vuodeksi vankilaan pelkästään "ajatusrikoksista"! Saksan Liittotasavallassa eivät edes lastentappajat ja kannibaalit saa yhtä ankaria tuomioita!

Tärkeintä on, ettemme koskaan anna periksi. Meidän on näytettävä, että vihollisen yritykset meidän pysäyttämiseksi ovat ja tulevat aina olemaan tuloksettomia! Gerhard Lauck onnistui siinä! Huolimatta siitä, että (verrattuna 90-luvun alkuun) NSDAP/AO kärsi takaiskun Gerhard Lauckin vankeuden vuoksi, on se nyt vahvempi kuin koskaan! Se mikä ei tuhoa meitä, tekee meistä vahvempia! Marttyyri Rudolf Hess tulee aina olemaan meille esimerkkinä siitä, etteivät kidutus ja tuska voi murtaa meidän tahtoamme. - Saksa

Etsitään

1. Kolmannen valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen vuotta 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.

2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.

3. Internet-aktivisteja tiedon kokoamiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Suomeksi