Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 116-15 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 120 - Talvi 2004/2005 (115/116)

Uudelleen valittu?!?

USA:n nykyinen presidentti voi mainostaa:

Olen ensimmäinen USA:n presidentti, jolla on rikosrekisteri virkaan astuessaan.

Hyökkäsin kahteen maahan ja miehitän niitä, mistä hintana on yli miljardin dollarin kulut joka viikko.

Olen tuhlannut USA:n ylijäämän ja romahdattanut kassavarannon.

Olen rikkonut ennätyksen suurimmasta vuotuisesta budjettivajeesta USA:n historiassa.

Olen saavuttanut kaikkien aikojen ennätyksen yksityisten konkurssien määrässä.

Olen saavuttanut kaikkien aikojen ennätyksen suurimmassa notkahduksessa USA:n pörssissä. Ensimmäisenä vuotenani yli 2 miljoonaa amerikkalaista menetti työnsä, ja tämä suuntaus jatkuu yhä.

Olen ylpeä siitä, että hallitukseni jäsenet ovat rikkaimmat USA:n historiassa. "Köyhimmän miljonäärin" Condoleeza Ricen mukaan on nimetty Chevronin öljytankkeri.

Olen eniten vaalitukien keräysmatkoja tehnyt USA:n presidentti.

Olen kerännyt eniten yritysten kampanjarahaa USA:ssa ja koko maailmassa.

Kaikkien aikojen suurin tukijani ja eräs parhaista ystävistäni, Kenneth Lay, johti Enronissa USA:n historian suurinta konkurssihuijausta.

Oma poliittinen puolueeni käytti Enronin yksityislentokoneita ja asianajajia (!) varmistaakseen menestykseni USA:n Korkeimman oikeuden päättäessä vaalien ääntenlaskusotkusta.

Olen suojellut ystäviäni Enronissa ja Halliburtonissa tutkinnoilta ja syytteiltä. Enemmän aikaa ja rahaa on käytetty Monika Lewisky -tapaukseen, kuin yhden historian suurimman yrityshuijauksen tutkimiseen. Olin johdossa yhden USA:n historian suurimman energiakriisin aikana ja kieltäydyin toimimasta kun paljastettiin öljyteollisuuden korruptiosta.

Minun kaudellani bensiinin hinta on kohonnut eniten USA:n historiassa.

Muutin USA:n hallituksen politiikan olla tekemättä sopimuksia tuomittujen rikollisten kanssa.

Olen nimittänyt eniten tuomittuja rikollisia hallintoon kuin kukaan presidentti aikaisemmin USA:n historiassa.

Olen luonut Sisäisen turvallisuuden ministeriön, suurimman byrokratian USA:n hallinnon historiassa.

Olen rikonnut enemmän kansainvälisiä sopimuksia kuin kukaan aikaisempi presidentti USA:n historiassa.

Olen ensimmäinen USA:n presidentti, joka sai YK:n poistamaan USA:n Ihmisoikeuksien komissiosta.

Olen vetänyt USA:n pois Kansainvälisestä tuomioistuimesta.

Olen estänyt tutkijoita pääsemästä USA:n "sotavankien" luo, ja siten kieltäytynyt noudattamasta Geneven sopimuksia.

Olen ensimmäinen USA:n presidentti, joka on kieltänyt YK:n vaalivalvojia toimimasta (2002 vaalien aikana).

Olen pitänyt vähiten lehdistötilaisuuksia kuin kukaan presidentti TV:n aikakaudella

Olen pitänyt eniten lomapäiviä vuoden aikana. Oltuani poissa koko elokuun, kaudellani tapahtui USA:n historian pahin turvallisuusvirhe.

Sain kaikkien aikojen suurimmat myötätunnonosoitukset USA:lle WTC-iskujen jälkeen ja alle vuodessa tein USA:sta maailman vihatuimman valtion - historian suurin diplomaattinen epäonnistuminen.

Minulla on kaikkien aikojen ennätys yhtä ihmistä vastaan osallistuneiden mielenosoittajien määrässä (15 miljoonaa ihmistä).

Olen ensimmäinen USA:n presidentti, joka on määrännyt provosoimattoman, ennaltaehkäisevän hyökkäyksen ja itsenäisen valtion sotilaallisen miehityksen. Tein sen YK:n, amerikkalaisten enemmistön ja maailman ihmisten tahdon vastaisesti.

Olen leikannut terveydenhoitoetuja sotaveteraaneilta sekä palveluksessa olevien joukkojen ja heidän perheidensä etuja.

Valehtelin Irakiin hyökkäyksen syistä ja sitten syytin valheista brittiläisiä ystäviämme.

Olen ensimmäinen presidentti, jota enemmistö eurooppalaisista (71%) pitää suurimpana uhkana maailmanrauhalle ja turvallisuudelle.

Tuen WMD-ydinaseen, "taktisen bunkkerinräjäyttäjän", kehitystyötä.

Olen tähän mennessä epäonnistunut tuomaan Osama Bin Ladedin oikeuden

Vaalitaikatemppu

USA:n 2004 presidentinvaalit olivat jälleen näyte juutalaisten mestarillisesta poliittisesta taikatemppuilusta. Pidimmepä heistä tai emme, on heille annettava tunnustusta. Juutalaiset onnistuvat luomaan massoille harhakuvan, että USA on vapaa kansakunta, että amerikkalainen demokratia antaa ihmisille "valinnan" ja että "enemmistön tahto" lopulta päättää politiikasta.

Vaalien välillä keskiverto-amerikkalaiset tunnustavat, että kumpikin puolue on surkea. Mutta joka neljäs vuosi yllättävän suuri osa amerikkalaisista - vaikka silti yhä vähemmistö - tulee hulluksi. Sanon hulluksi, koska näen jatkuvasti Bushia tai Kerryä tukevia tarroja autoissa. Ymmärrän toki, että kaksikosta voi äänestää "vähemmän pahaa". Itse kannatan tyhjän äänestämistä tai "kolmatta puoluetta". En ymmärrä kuinka kukaan poliittisesti tietoinen amerikkalainen voi tukea kumpaakaan ehdokasta niin paljon, että pilaa autonsa tarralla. (Tarrat, jossa hyökättäisiin molempia ehdokkaita vastaan olisivat toki ok.) Juutalais-Kerry merkitsee pahinta mahdollista rotusaastumista, homojen oikeuksia ja liberalismia. Bush merkitsee juutalaisten etuja ajavaa sodanlietsontaa, jättimäistä budjettivajetta ja työläisten pettämistä maahantuodulla halpatyövoimalla.

Ehkä tämä on tarkoituskin: Ehdokas valitaan sen mukaan kenestä äänestäjä pitää enemmän, tai useammin, vihaa vähemmän. Äänestäminen antaa vaikutelman, että yleisöllä on "valinnan" mahdollisuus.

Me kansallissosialistit toki tiedämme, että milläkään valtapuolueella ei ole pienintäkään aikomusta tehdä sitä perusteellista muutosta, joka ainoastaan voi pelastaa maan rotusekoituksen ja rappion aiheuttamalta hitaalta kuolemalta. Vain Toinen amerikkalainen vallankumous, täysin laillisesti ja väkivallattomasti voi elvyttää tämän sairaan yhteiskunnan. Vain kansallissosialismi voi pelastaa meidät!

- Gerhard Lauck

25.9.2005 NATIONAL SOCIALIST MOVEMENT (NSM) piti mielenosoituksen Valley Forgessa. Muutamaan sataan kohonnut joukko ylitti vihollisten lukumäärän. Näin viholliset epäonnistuivat paljon puhutussaan "mobilisaatiossaan". NSDAP/AO painoi ja lahjoitti useita tuhansia lentolehtisiä mielenosoitukseen. Tovereita, joita kiinnostaa katuaktivismi univormussa, pyydetään ottamaan yhteyttä: NSM, PO Box 580669, Minneapolis MN 55458 - www.nsm88.com

Koulupiha-projekti

Keväällä 2004 saksalaiset patriootit ilmoittivat julkaisevansa 100 000 kappaleen painoksen CD:tä, joka sisältää saksalaista kansallismielistä rock-musiikkia ja jakavan ne nuorille ympäri maata. Lakimiehet tutkivat Koulupiha-projektin, ettei mikään siinä rikkonut Saksan mielipiteenvapautta rajoittavia sortolakeja. Vaikka kaikki oli hyväksyttävää, projekti sai hysteerisen mediahuomion ja Saksan hallitus kielsi CD:n. Hallitus otti yhteyttä maan jokaiseen CD-tehtaaseen ja kehotti niitä olemaan valmistamatta "laitonta musiikkia". Poliisi otti yhteyttä maan kouluihin ja pyysi pitämään silmällä mahdollista kiellettyjen CD-levyjen jakelua. Näytti siltä, että Koulupiha-projekti oli epäonnistunut, mutta perjantaina 3.9.2004 jatkuvasti suosiotaan kasvattava äärioikeistolainen puolue, NPD, antoi lehdistötiedotteen uudesta CD:stä. Eräs tehdas lupasi valmistaa sen. Viikonloppuna 25 000 levyä jaettiin ympäri Saksaa vapaaehtoisille. Koska hallitus ei toimi viikonloppuisin, CD pystyttiin kieltämään vasta maanantaina, ja silloin kaikki oli jo myöhäistä.

Koulupiha-projekti on ylittänyt Atlannin ja jatkuu USA:ssa. Tämä on esimerkkinä kasvavasta kansainvälisestä solidaarisuudesta ja yhteistyöstä valkoisten kansallismielisten välillä. Panzerfaust Records julkaisee 100 000 kpl painoksen pro-valkoista kokoelmalevyä, jota jaetaan rannikolta rannikolle, jokaiseen osavaltioon, mukaanlukien Hawaiji. Vapaaehtoiset USA:n jokaisesta valkoisia puolustavasta ryhmästä ja järjestöstä ovat auttaneet meitä tässä projektissa, kuten myös lukuisat yksittäiset henkilöt. Näistä monet ovat opiskelijoita. Levyä jaetaan peruskouluissa, lukioissa, yliopistoissa, ostoskeskuksissa, urheilutapahtumissa, konserteissa, juhlissa jne...

Lisätietoja: Panzerfaust Records, PO Box 188, Newport MN 55055 - www.panzerfaust.com

Pastori Richard Butler, Aryan Nationsin perustaja, menehtyi äskettäin. Kunnioitamme hänen muistoaan!

Kirjeitä toimitukseen

Epätavallinen lähetysosoite

Juutalaiset antavat meille vain pienipalkkaista työtä, joka on erittäin kovaa ja likaista. He palkkaavat työläisiä itä-Euroopasta ja antavat heidän kärsiä kammottavissa olosuhteissa. - Itä-eurooppalainen tilaaja, työskentelee tällä hetkellä Israelissa.

Vaikuttavaa omistautumista

Sieg Heil! Tyytyväisenä avasin kuoren, joka sisälsi pyytämääni materiaalia. Valikoimanne on laaja ja merkki siitä, että valtamedian ulkopuolella on olemassa vakavasti otettava tiedonlähde. Olen vaikuttunut omistautumisestanne asialle, joka koskettaa meitä kaikkia. - Etelä-Saksa

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Elän sosiaaliturvan varassa. Taistelu Johtajan, kansan ja isänmaan puolesta on jokapäivästä työtäni. Tulostan internetistä niin paljon kuin varantoni sallivat.

Vasta 51-vuotiaana liityin teihin. Ennen sitä uskoin kaiken mitä koulussa opetettiin. He valehtelivat meille ja pettivät meitä koko ajan.

Onnea työssänne unohtumattoman Johtajamme Adolf Hitlerin puolesta!

Heil Hitler! - Saksa

Löydetty internetistä

Löysin nettisivunne. Olen jo kauan sympatisoinut teitä ja haluan nyt liittyä jäseneksi. Kaupungissani toimii kansallissosialistinen ryhmä. Onko teillä materiaalia portugaliksi? - Rio de Janeiro, Brasilia

Itärintamalta

Olen jakanut lentolehtistänne paikallisille tovereille ja kansallismielisen sanomalehden toimittajalle, joka julkaisi sen lehdessään ja verkkosivuillaan. - Moskova

Tuen nettisivujanne

Olen liittänyt mukaan 60 $ tukeakseni nettisivujanne. Vierailen niillä säännöllisesti. - New Mexico

Kaunista

Neljän vuoden ajan olin mukana toisessa järjestössä, mutta nyt haluan muutosta. NSDAP/AO:n verkkosivut ovat kauniit. Olen imuroinut niiltä useita dokumentteja. - Italia

Tarroja jaettu

Tilasin ja jaoin tarrojanne. Nyt viranomaiset ovat raivoissaan. Paikallisessa ryhmässämme on n. 30 toveria. - Hollanti

Tarroja löydetty

Löysin tarrojanne koulun pihalta. Olen erittäin kiinnostunut järjestöstänne. Lähettäkää lisätietoja. - Hollanti

Etsitään

1. Kolmannen valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen vuotta 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.

2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.

3. Internet-aktivisteja tiedon kokoamiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Suomeksi