Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 122 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 122 - Kesä 2005 (116)

Mielenosoituksia mielenosoitusten jälkeen

Saksalaiset toverit jatkavat katuaktivismiaan! Lähes joka viikko jossakin päin Saksaa pidetään ainakin yksi kansallismielisten mielenosoitus. Pienemmissä paikallisissa mielenosoituksissa on yleensä satoja osanottajia ja suuremmissa valtakunnallissa tuhansia!

Kun jopa "sosiaalidemokraatit" uhraavat sosiaaliset ohjelmat "globalisaation" alttarille - siis tosiasiassa kansainväliselle JUUTALAISELLE kapitalismille - ihmiset ovat yhä enemmän tyytymättömiä. Mielipidetiedustelut osoittavat, että suuri osa yleisöstä ei usko YHDENKÄÄN pääpuolueista kykenevän ratkaisemaan tätä ongelmaa.

Ironisesti tästä hyötyvät lyhyellä tähtäimellä "kristillisdemokraatit", vaikka he nöyristelevät vielä enemmän suurteollisuutta.

Mutta pitkällä tähtäimellä vain todellinen vallankumouksellinen, antikapitalistinen liike, KANSALLISSOSIALISMI, voi tuoda paljon kaivatun lopullisen ratkaisun. Ja sen se tulee tekemään.

Leipzig (01.05.2005) & Delitzsch (08.05.2005)

Aatteelliset uutiset

MEIN KAMPF on jälleen uutisissa! MEIN KAMPF on suuri myyntimenestys Turkissa! Huolimatta siitä, että kirja käännettiin turkiksi jo 1939 ("Kavgam"), turkkilaiset (suurimmaksi osaksi älymystö, poliitikot ja poliisi!) ovat nyt ahmimassa kirjaa. "Saksalainen" lehdistö pelkää Turkissa kasvavaa nationalismia, johon usein liittyy "antisemistismiä".

Toukokuun puolivälissä 2005 tapahtunut "Uusnatsi-spammaus"-aalto on aiheuttanut huvittavan seurauksen. Amerikkalainen poliitikko soitti valituksen sananvapautta edistävien verkkosaittien myyjälle zensurfrei.com:lle. "Uusnatsi-spammauksien" paluuosoitteena oli ollut HÄNEN sähköpostiosoitteensa. Hän pelkäsi karkoittavansa juutalaiset äänestäjät! Spammaus-viesteissä oli linkkejä useille saiteille - valtamediaa, nationalisteja ja jopa kommunisteja (!) - ja jotkut niistä olivat zensurfrei.com:n asiakkaita, joiden domainnimet oli rekisteröity zensurfrei.com:n kautta. Siksi hän oli - ymmärrettävästi, mutta kuitenkin virheellisesti - olettanut, että zensurfei.com oli sen takana. Oltuaan ensin tuohtunut, soittaja huomasi pian, että hän puhui kohtalotoverilleen. Lopuksi hän jopa toivoi, ettei hänen valituksensa viranomaisille aiheuttaisi ongelmia! Sillä välin TODELLINEN lähde spammauksen takana on pysynyt tuntemattomana. On spekuloitu onko se "uusnatsi", joka pyrkii edistämään liikkeen asiaa, vai "antifasisti", joka pyrkii aiheuttamaan ongelmia. Vain aika tulee kertomaan.

Berliini - Juutalaiset ovat raivoissaan, sillä Berliinin holokausti-muistomerkistä, joka koostuu n. 2700 betonisesta "hautakivestä", on tullut suuri leikkikenttä! Nuoret berliiniläiset hyppivät ilmassa "hautakivelta" toiselle ja lapset leikkivät iloisesti piilosta. Toiset rentoutuvat ja ottavat aurinkoa "hautakivien" päällä.

Pariisin juutalainen radioasema, Judaiques FM, on raivoissaan NSDAP/AO:n verkkosaitista. Radioasemalla vieraillut juutalaisnainen huusi hysteerisesti "Gerhard Lauckista" ja "uusnatsien verkkosaitista". Hän kertoi tarkasti NSDAP/AO:n internet-osoitteen kaiken Pariisin kuultavaksi! Hän kirkui, että "erinomaista ranskaa puhuva amerikkalainen yllyttää kansallissosialistisessa internet-radiossa rotusotaan ja kehoittaa ostamaan 22LR-luoteja". - Kiitokset kehuista ja suuresta julkisuudesta, Judaiques FM.

Puna-armeijan veteraanit Virossa ovat vihaisia, sillä Tallinnan pormestari Tönis Palst kieltäytyy tiukasti sytyttämästä uudelleen "ikuista tulta" toukokuun 9. päivänä. Puna-armeijan veteraanit ovat uhanneet Venäjän vastatoimilla: lopettamalla maan öljynsaannin ja estämällä rautateitse tapahtuvaa vientiä ja tuontia. Lisäksi Viron presidentti on kieltäytynyt Putinin kutsusta saapua Venäjälle 9.5. osallistumaan "Euroopan vapauttamisen juhlaan". Virolaiset eivät näytä pitävän sitä rauhan ja vapautumisen symbolina, vaan bolsevistisen terrorin ja miehityksen symbolina.

Avoimesti kansallissosialistinen ehdokas on valittu Sveitsissä yli 20% ääniosuudella. "Sveitsin nationalistien puolueen" (PSN) ehdokas, 19-vuotias Dominic Bannholzer, valittiin viikonloppuna Gunsbergin kaupunginvaltuustoon. Useampi kuin yksi viidestä antoin äänensä hänelle. Kaupunginjohtaja kutsui vaalia "katastrofiksi". PSN :n perusti kaksi skinheadia vuonna 2000. PSN ajaa kaikkien siirtolaiset "pois siivoamista" (aufraumen) ja "elintilan saamista rodulle". Se vastustaa seka-avioliittoja, jotka tuottavat "saastuneita äpäriä". PSN saavutti ensimmäisen valtuustopaikkansa viime syksynä Langenthalissa ja se sai yli 3000 ääntä Argoviessa. - Hienoa!

Äskettäin ilmestyneessä saksalaisessa Reinhard Heydrichiä käsittelevässä kirjassa ("Heydrich - Das Gesicht des Bösen", kirjoittajana 2003 menehtynyt Stern-toimittaja Mario R. Dederich) lainataan toveri Nordenin Heydrich-artikkelia, joka on julkaistu NSDAP/AO:n verkkosivuilla. Kirjassa mainittiin jopa nettiosoite. Katso sivut 223 & 313.

Vuoden 2005 ensimmäisellä neljänneksellä NSDAP/AO:n verkkosivuilla oli keskimäärin yli miljoona käyntiä viikossa.

NSM-toverimme mobilisoivat 200 valkoista miestä ja naista kesäkuun 25. päivän mielenosoitukseen Yorktownissa, Virginiassa. Sitä käsiteltiin mediassa aina Euroopassa asti. Katso lisää verkkosivuilta: www.nsm88.com . Tai kirjoita: NSM, PO Box 580669, Minneapolis MN 55458.

J.B. Stoner, eräs hienoimmista, kuuluisimmista ja kunnioitetuimmista valkoisista rotutietoisista johtajista USA:ssa, on kuollut. Kunnioitamme hänen muistoaan! (Katso enemmän verkkosivuiltamme.)

Kirjeitä toimitukseen

Toimintakertomus

Panzerfaust-CD-levyjen levittäminen - mukana myös lennäkki NSDAP/AO:n ilmaiseksi imuroitavista tietokonepeleistä - on raivostuttanut vallanpitäjiä niin paljon, että rehtorimme lähetti kirjeen kaikille vanhemmille koulupiirissämme. (Lähetin hänelle kopion takaisin kommenteillani varustettuna.) En ole saanut negatiivista palautetta lainkaan.

Paikallislehti reportoi myös jakelusta. Kirjeeni lehdelle ei tule miellyttämään muita uus-marxisteja koulusysteemissämme.

Lisää CD-levyjä levitetään päivittäin. Aion jatkaa toimintaa. - New York

Toimitus: Hyvää työtä! Tietokonepeli-lennäkkiämme, jota on saatavana useilla eri kielillä, levitetään ympäri maailmaa. Se mainittiin myös äskeisessä juutalaisraportissa, jossa käsiteltiin NSDAP/AO:n ja NSM:n yhteistyötä.

Merentakainen tietokonepeli

Löysin sattumalta osoitteenne tietokonepelistä. Olisi hienoa, jos voisitte lähettää minulle kirjallisuutta, koska olen tyytymätön yleiseen tilanteeseen täällä ja haluan käytää materiaalianne taistelussa systeemiä vastaan. Olen valmis hyväksymään riskin postin takavarikoinnista. - Pohjois-Saksa

Ruoka-skandaali paljastettu

Paikallisen ruoka-avustuskeskuksen TODELLISISTA tapahtumista kirjoittaminen oli kuin terapiaa minulle. Hymyilevät, hyvää tarkoittavat, enimmäkseen valkoiset ihmiset vain jatkoivat ja jatkoivat lahjoituksiaan "auttaakseen kodittomia". Jos he vain olisivat tienneet totuuden! Heillä ei ollut aavistustakaan jatkuvista väärinkäytöksistä. Suutuin siitä niin, että lopetin työni siellä! - Decatur, Illinois

Maanalaisesta Saksasta

Lopetan koulun ensi vuonna, joten taloudelliset varantoni ovat vielä vähäiset. Mutta toverini ja minä olemme luoneet vankan perustan poliittiselle aktivismille. Me taistelemme juutalaisten hännystelijöiden korruptoitunutta ja rikollista systeemiä vastaan. Taistelu täytyy aloittaa maanalta ja sitä on tehostettava. Systeemi luo yhä uusia mahdollisuuksia agitaatioon, kun ajat muuttuvat kovemmiksi.

Luovuus on välttämätöntä suuremman julkisuuden saavuttamiseksi. Monia kansallisen liikkeen tovereita kiinnostaa suuresti toiminta pienissä soluissa ja S.A.-traditio. Toimin tehdäkseni NSDAP/AO:sta entistäkin tunnetummaksi näissä piireissä ja kannustaakseni tovereita muodostaan omat toimintasolunsa. Pitkässä taistelussa on tärkeätä, että toverit voittavat pikkuporvarillisuuden ja taantumuksellisen ajattelun sekä kehittyvät todellisiksi vallankumouksellisiksi, joilla on verissä kansallissosialistiset elämänarvot.

Vankkumattomassa uskollisuudessa, Sieg heil! - Saksa

Uusi yhteistyökumppani

Huomasin, että jotkin aineistot verkkosivujenne hollantilaisessa osastossa ovat vanhoja. Haluaisin mielelläni työskennellä kanssanne tehdäkseni siitä ajankohtaisemman. - Alankomaat

Toimitus: Tätä me juuri haemme: yhteistyökumppaneita, jotka aktiivisesti auttavat meitä edistämään kansallissosialistista maailmankatsomusta. Tervetuloa mukaan!

Etsitään

1. Kolmannen valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen vuotta 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.

2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.

3. Internet-aktivisteja tiedon kokoamiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Suomeksi