Nazi Lauck NSDAP-AO Bulgarisch bul31 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Bulgarisch

NSB#108

Който не руши Съединените Щати , той ги прави по-силни

Гари Лаук

Преследванията срещу патриотите – особено националсоциалистите , се засилва в Германия и други арийски страни. Нашият отговор може да бъде само един:

ние сме готови за борба!

Всеки репресивен акт засилва нашата борческа воля , всяка присъда разпалва нашата свещена омраза срещу чифутските лакеи , всяка мръсна кампания от рода на “Холокауста” е едно посегателство срещу Бялата раса. Всичко това просто засилва нашата решимост за борба в този кръстоносен поход срещу световния враг до постигането на пълна победа.

Който подкрепя преследването на националсоциалистите , той е един подъл съучастник на чифутите. Който зарибява невинните арийски деца с перверзни идеи , той извършва духовно изнасилване над тях. Който чествува масовите убийства в Дрезден като “освобождение” , той прославя мерзките убийци и престъпници. Който провежда така нареченото “превъзпитание” , той извършва интелектуално отровителство. Който целенасочено насърчава расовото смешение в арийските страни , той участвува в геноцид.

Никаква милост за политическите гангстери на еврейската система! ( Но без саморазправа! Само справедлив съд и заслужено наказание! )

Все пак тази мръсна действителност има и една добра страна. Тя ни прави твърди! Тя ни прави безмилостни! Тя ни прави фанатици!

Това също способствува за формирането на световната арийска общност , която ще спаси нашата раса. Сплотяването на нашите сили започна от Waffen-SS и продължава след края на Втората световна война. В началото беше Велика Германия и идеята за Нова Европа. Днес към нас вече се присъединиха англоамериканци ,също така представители на латински и източноевропейски нации. Ние станахме расови и политически съратници , сплотени от убеждението , че само природосъобразните и хероически възгледи на нашия националсоциалистически Водач Адолф Хитлер могат да затвърдят духовната сила на арийските воини за крайната победа.

Свастиката притежава политическа и духовна сила. Това нашите прадеди са осъзнавали от хилядолетия. Ето защо управляващите днес долни същества (Untermenschen) я демонизират и забраняват. Но именно поради това ние трябва разумно и съзнателно да използуваме това оръжие.

Ако врагът се страхува от някакво оръжие , то той си има основателна причина за това. Ако врагът особено много се страхува от определено оръжие , то това е твърде показателно за неговата истинска природа. Нашият враг изпитва смъртен ужас от националсоциализма , от най-великия син на нашата раса Адолф Хитлер и Свещената свастика.

От друга страна ние , националсоциалистите , сме безстрашни. Пък и от какво да се страхуваме? Човек може само да изпитва погнуса и отвращение към тези жалки създания чифутите и техните слуги. Те нямат , нито честта , нито правото да съдят нашата горда , мъжка воля.

Ние сме убедени:

Който не руши Съединените Щати ,

той ги прави по-силни!

Фридрих Ницше

Фридрих Ницше е роден на 15 октомври 1844 г. В градчето Рьокен , близо до Лютцен , в пруската провинция Саксония. Баща му е бил уверен , че той ще последва семейната традиция да стане лутерански пастор като него и дядо си. Никой не е предполагал , че този син ще израстне като водеща фигура в антихристиянската философия и затвърден езичник в по-късния си живот. Когато Ницше е на 5 години неговия баща умира. Майка му поема грижата за неговото образование. Той живее заедно с двете си сестри , още две лели и баба си.

Много рано , още на 5 години Ницше проявява интерес към поезията и пише първите си стихове. След завършване на средното си образование в Наумбург- Силезия през 1864 г. , той записва теология и класическа философия в Университета Бон. През 1865 г. по препоръка на своя преподавател той прекъсва образованието си и заминава за Лайпциг. Силно повлиян от древните мислители и от трудовете на Артур Шопенхауер , през 1868 г. Ницше среща Рихард Вагнер , който също е ентусиазиран последовател на Шопенхауер. През следващите няколко години Вагнер и Ницше се срещат още няколко пъти и си оказват значително влияние един на друг.

През февруари 1869 г. Ницше става професор по гръцки език и литература в Базел. На 24-годишна възраст той изнася лекция на тема " Омир и гръцката философия " , с която спечелва одобрението на критиците. През 1871 г. патриотът Ницше отива доброволец във Френско-Германската война където служи като санитар. След основаването на Втория Германски Райх на 18 януари 1871 г. Ницше изказва съжаление , че германският политически съюз няма завършеност като духовна общност. Години по-късно той критикува всички страни от политическия живот на Германия.

През 1872 г. Младият и амбициозен Ницше публикува първия си основен труд: " Раждането на трагедията от духа на музиката ". Чрез него той изразява своите чувства и разбирания. Този труд излиза заедно с други културологични издания , където Ницше разглежда основния житейски въпрос: моралът. Покрай отношенията си с видни философи и теолози , Ницше особено плодотворно развива приятелството си с Вагнер.

От 1876 г. Обаче между двамата велики мъже възниква неразбирателство , което по-късно се задълбочава и накрая те прекъсват своето приятелство. Причина за това стават различните им възгледи относно християнството и морала. Ницше отхвърля тясната преданост към християнството и неговия " робски " морал , който той определя като враждебен на живота. Ницше възкликва:"Бог е мъртъв!". Постоянно влошаващото се здраве на Ницше го кара през 1879 г. да се върне към професорската си работа в Базел. През следващите 10 години той работи като независим философ и създава своите велики произведения. Той често сменя своето местожителство , като прекарва повечето време в Италия , където публикува:" Човешко, твърде човешко " (1880), "Зора"(1881) и "Веселата наука"(1882).В тези три работи Ницше представя човека като създание , притежаващо свободата да избира своите собствени добродетели , обичаи и нрави.

Схващането на Ницше за "отхвърлянето на традиционните ценности" се свежда не толкова до индивида , колкото до идеята за създаване на една отбрана , духовно издигната общност от свръхчовеци с техния собствен "господарски" морал. Шедьовърът в своята философия Ницше постига в четирите тома на "Тъй рече Заратустра" (1883-1885) , където пресъздава своите философски схващания в поетичен вид. През 1886-87 г. следват :"Отвъд доброто и злото" и "Генеалогия на морала". По-късни кратки негови работи са: "Случаят Вагнер"(1888) , "Антихрист" (публикувано през 1894) и "Ницше срещу Вагнер" (1895) , свързани с неговия извънхристиянски и езически мироглед.

През януари 1889 г. в Торино , Италия , Ницше претърпява нервно заболяване , поради което е настанен в психиатричната клиника към Университета Йена , Германия. Неговата майка се грижи за него , а след нейната смърт , грижата за него поемат сестрите му. Той повече не възвръща душевното си здраве и умира на 25 август 1900 г. във Ваймар.

Фридрих Ницше беше един от най-великите философи и мислители на арийството , една водеща фигура във философията на екзистенциализма. Писателят-националсоциалист Карл Шлектас се изразява за него така: "Заедно с контекста на движението привеждащо към пеобразувания , търсейки дълбоката същност и основания на човешката природа , Ницше се опита най-решително да се освободи от ценностите на остарялото културно наследство."

Бел.на ред. Този материал е подготвен в знак на почит към паметта на един от най-великите мислители на последните 200 години , а не като отрицание на която и да е религия.

Новини на Движението

Излезе нова книга за следвоенната история на националсоциализма - "Вирусът Хитлер" , публикувана през 2001 г. в САЩ. В нея има глава , посветена на нашата организация NSDAP/AO , в която даже е вписан нашият интернет-адрес.

Трисериен филм за Националсоциалистическото Движение след 1945 г. бе излъчен в Германия през юни тази година. Резултатът от неговото излъчване е един нов скок в броя на посещенията на нашата интернет-страница.

През месец май в България бяха извършени противозаконни полицейски преследвания и насилия върху някои от авторите на американската страница www.bhbulgaria.com . За зла участ на идейно фалиралите демократи в София този сайт не е закрит и също бележи увеличение на посетителите.

Раздел на чешки език в нашата страница бе открит на 06. Май 2001 г. , а на 15 Април и на полски . Нашата страница вече съдържа раздели на 19 езика.

Германското новинарско издание "Фокус" също съобщава за нашата интернет-страница.

На 10. Април 2001 г. Радио "Дойче Веле" излъчи репортаж за компютърната игра на NSDAP/AO - KZ-Rattenjagd (Лов на плъхове)

Изпитателният срок на Гари Лаук отново е удължен. Той е квалифициран като "клетвопрестъпник" , защото отхвърля обвинението в "престъпление". Максимално възможна присъда – 5 години и 10 хиляди долара глоба.

На 08. Април 2001 г. телевизионният канал "Шпигел" излъчи интервю с Гари Лаук.

Милиони посетители на нашият сайт www.nazi-lauck-nsdapao.com бяха регистрирани само през първото тримесечие на 2001 г. !!!

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Bulgarisch