Nazi Lauck NSDAP-AO Bulgarisch bul35 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Митът за “спасяването” на евреите в България

Веднъж български студенти , следващи в Германия , запитали Председателя на Българското задгранично правителство - проф. Александър Цанков следното :

Г-н Цанков , Вие преди девети септември 1944 г. се обявихте в защита на евреите в България , но каква позиция да заемем днес по отношение на световното еврейството след като сега всички сме прокудени от Родината си и там ни чака смърт ?…

Професор Цанков се почудил какво да отговори и им отвърнал , че това е работа за големите нации , а не за българите…

Но дали се съди за една нация голяма или малка е тя само по нейната численост ? Нямал ли е проф. Цанков нещо друго предвид , след като така лесно българските военни обърнаха оръжие срещу своите достойни и честни германски съюзници?

Дали наистина е било недопустимо да се противопоставим на Съветската армия още при нейното наближаване до делтата на Дунава. Та дори и заели позиции на румънския бряг , болшевиките се ослушват близо две седмици и едва на осми септември 1944 г. се осмеляват съвсем предпазливо да започнат прехвърляне през Дунава…

Няма нищо по-срамно от предателството на свои ! Ето това е имал предвид проф.Цанков , когато е говорел за малките и големи нации. И съвсем закономерно , именно тия , които защитава г-н професора преди Девети септември , стават организатори и ръководители на повсеместния болшевишки терор след окупирането на Царство България от Съветската армия.

Това е една забрала гнойна рана в българската народностна душа , която докато ние българите не почистим и дезинфекцираме , никога не ще можем да продължим напред !

В последно време ни продъниха ушите , че сме били “спасили” някакви си чифути и че трябвало да бъдем особено щастливи от този факт. Случайно ли се внушава това , при положение , че евреи приватизираха всичките ни що-годе рентабилни предприятия , евреи командват българските банки, евреи ръководят българските медии и културни институти , евреи са се загнездили по всички нива на държавната и съдебна администрация в България ?

И днес , докато същите тия натрапват на германците някакви си “вини” за “геноцид над единоверците им” чрез т.нар. “Холокауст” , то на безхаберните българи натрапват мита за “спасяването” на техните съплеменници от този въображаем “геноцид”.

Видно е , че тия световни престъпници са замислили друг сценарий за България и българите , защото като съюзници на Третия Райх твърде лесно биха ни издокарали като съучастници в “Холокауста” , както се случи вече с приятелски настроената към чифутите Швейцария.

Всичко това е понятно , ако погледнем какво става в Близкия Изток с неоколониалния екперимент “Израел”. Жестоката действителност кара световното фарисейско правителство да търси друга територия, за да продължи в нова юдейска “държава” човеконенавистната си неоколониална политика.

Крайно време е , ние българите , да погледнем истината в очите:

След като еврейските слугински правителства в нашата страна от 1990 г. насам , със своята асоциална политика проведоха етническа чистка ( геноцид ), като умориха над един милион старци и прокудиха от Родината България над половин милион млади българи , то сега целта на чифутите е чрез своите подопечни слуги в парламента да подготвят гласуването на антибългарски закони и превърнат българите в “палестинците” на Балканите.

Това е истински , а не измислен геноцид !

Защото от десетилетия насам световното фарисейско правителство подготвя превръщането на Южна България в юдейска провинция със столица стария ционистки център Пловдив , която да поеме еврейски заселници под покровителството на САЩ и НАТО. Та това е дълбоката , същностна причина чифутите постоянно да ни втълпяват , че сме били “спасители на евреите”.

През март 2001 г. в Кнесета на Израел беше внесено предложение да се направят постъпки за приемане на еврейската “държава” в Европейския Съюз , а някои проеврейски правителства в Европа направиха съответните статистически проучвания на жилищния си фонд , за да плануват какъв брой изселници от Израел са в състояние да приютят. През пролетта на тази година в България също бе извършено преброяване на населението и жилищния фонд…

През XIV век Българското Царство приюти подобни изселници от Испания и те ни докараха едно петвековно робство. Ще допуснат ли българите същата глупост 600 години по-късно? (Виж книгата на Варшавски “Какво са направили евреите за България”, www.bhbulgaria.com ) Всеки българин трябва внимателно да чете вехтозаветната книга “ Естир “ за да проумее и помни , защо се сгромоляса по този жалък и срамен начин Второто Българско царство тогава !

Нима избиването на българските болярски родове през IX век не е по същия modus operandi (почерк на престъпния деец), за да се разделим най-сетне с каквито и да е илюзии по отношение на еврейските планове за Балканите ?

Ние предлагаме друго. Арийството по целия свят вече се пробужда. Пазейки както трябва себе си , ние пазим и гърба на своите арийски братя в Европа. Нищо хубаво не ни чака , ако продължаваме да играем по свирката на чифутите.

Мащабната историческа задача на нашето движение се състои в това да подготвим този жизненоважен за арийските нации обрат в мисленето и поведението им , защото световноисторическата развръзка е близо.

В този свят на хаоса , материализма и изродщината , ще оцелеят единствено онези народи , които въпреки всичко отстояват самите себе си и на историческото бойно поле се борят за нещо повече от това , което са !

Ний идемъ !

Победата ще бъде наша !

София , 30.01.2002 година

Български Националсоциалистически Фронт

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Bulgarisch