Расата зове за бунт

Книгата на Кавханъ Болгъ поразява със своята директност и непринуденост, във формулировката и защитата на повдигнатите в нея тезиси. Расата зове за бунт е един боен призив, боен химн, ясен и разбираем, дори за неграмотните. И точно това превръща творбата на Кавханъ Болгъ в рядък документ, засвидетелстващ пряко за причините на днешния европейски упадък и последиците за света от цялата тая трагедия. В същото време тук няма даже и сянка на съмнение или пораженство, защото както твърди и самият автор животът е една непрекъсната борба за надмогване и преодоляване.

март 2002 г. Aриес

Представите за света на днешните социалдемократи, демократи,консерватори, либерали, комунисти и най-различната пасмина от антифашисти, имат една за всички тях основа, това е интернационализмът, известен и като егалитаризъм. Този интернационализъм, обобщен и излъскан, оставя своята кървава диря от френската революция, на която преди няколко години бе устроено пищно честване, та чак до Дрезден и Хирошима, където мирни жители бяха заливани с фосфорен газ и атомен огън.

Идеята за изравняване на човечеството е стара и разбира се утопична, утопистите никога не са разбирали човешката природа и природните закони въобще, естествения подбор. Евреите, от които произлизат всички утопични идеи и то целенасочено, създадоха тези доктрини- комунизъм, глобализъм, пацифизъм, екология, феминизъм и пр., но не успяха да ги наложат без насилие, защото преследваха пълната противоположност на предварително обявените цели. Те се спират на невярната и обезчовечаваща теза, че човекът е крайно податлив на обработка и при положение, че ще му се осигурят подходящи социални условия, той подлежи на усъвършенствуване и можел да бъде променен в желана посока. Те, евреите- масони и утописти, не приемат, че най-основните институции са се развивали през хилядолетията на нашата цивилизация, че отразяват съществените черти на човешката природа- частната собственост, семейството, религията, нацията. Всички тия институции бяха предмет на диви нападки през последните два века, от френската революция насам, с неизбежните катастрофални последици от това. Става въпрос за една война, която евреите водят с голямо ожесточение в продължение на столетия, срещу мислещия човек, срещу нациите и срещу бялата Раса, срещу техните права и достойнство, техните идеали и независимост, посредством един жаден за власт елит от юдеомасони, който е толкова елит , че не му прави впечатление двата и половина милиарда биологическа еволюция. Законите-намордници в Западна Европа, освен за холокауста, имат за цел наводняването на европейския континент с афроазиатци и целият този план върви с ускорени темпове. И тук днешните властници трябва добре да си дадат сметка, че хвалбите за милиарди долари, хвърлени за подобряване на жизнения стандарт в Третия свят , родиха само бедност и мизерия, болести и епидемии (днес, вие господа, също така обвързвате и българите със заеми от еврейските банки и интернационалния капитал). Петдесет години след тазихуманна акция ние не можем да посочим една страна, на която тези финансови инжекции са помогнали- напротив, днес ясно виждаме подтисническата политика над Аржентина, напливът на другорасови елементи е също показателен, пълна мизерия благодарение на МВФ. Защо позволявате това, как ще погледнете наследниците си един ден като ви попитат: дали сте направили всичко, за да ги спасите от еврейското робство или киснехте по кафенетата в безсмислени разговори или бяхте необходимите идиоти, гласуващи за всяка новопоявила се безотговорна партия.

Държави, които не се облагодетелстваха от интернационалния капитал, днес са икономически гиганти: Тайван, Сингапур, Хонг-Конг, Китай.

Законите в Европа не позволяват да се пречи на тези натрапници. Световното еврейско лоби няма да закъснее да запълни България с чужденци, като на Южна България се отрежда да приеме два и половина милиона евреи от Израел.

Тъй-като близкоизточният им експеримент няма да се осъществи, България е единствената, където се прави всичко за да бъде обезлюдена. Вакуум няма! Никога недейте забравя, щом евреите ни хвалят, че сме техни спасители, в разрез с тяхното учение талмуда, значи ни мислят нещо много коварно и подло, сиреч считат ни за глупаци. Вероятно си спомняте скорошното преброяване на жилищния фонд! Те искат да си направят държава в Южна България със стария ционистки център Пловдив за столица.

Само с решителните действия на националистите-ревизионисти и с подкрепата на българския народ, можем да ги победим, разобличавайки ги навсякъде и във всичко. Не им продавайте родовата си земя, въобще не им продавайте бащината си земя! За нея предците ни се биха по всички посоки на Балканския полуостров. Тази земя е напоена с кръвта на нашите деди и постлана с костите на нашите бащи!

Борбата за освобождението и извисяването на Арийската Раса, разбира се, това е велика идея. Прекланям се пред нея и й се възхищавам. В борбата си за свобода ние трябва да покажем рицарска преданост към своите предшественици, преизпълнени с чистота и готови на всякаква саможертва.

И ще дойде време, когато верните синове на Арийската Раса по света ще оценят борбата на българските си братя, застанали твърдо и отстоявайки защитата на Европа от чужди нашественици, Херои , които в продължение на векове с цената на неизброими жертви отстояваха свободата на Европа, на българската врата в нейната крепост, макар и не толкова голяма, тази врата има своето значение за бъдещата ни Борба.

С Всевишния Тангра за свободата на Арийската Раса !

гр.Свищов

февруари 2002 г. Кавханът Болгъ

за мнения и контакти ни пишете на Е-майл: rassate432@yahoo.co.uk

...Човекът, който за задоволя-ването и запълването на своя живот няма нужда от нищо друго, освен от ядене и пиене, никога не е могъл да разбере оня човек, който предпочита да не му достига насъщния хляб, за да може да утоли жаждата на своята душа и глада на своя дух...

Нюрнберг, 02 септ. 1933 г. Адолф Хитлер

 

 

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

 

NSDAP/AO Bulgarisch