Nazi Lauck NSDAP/AO Nederlands Steun . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Steun de NSDAP/AO !

De NSDAP/AO is toegewijd aan de verdediging van het Blanke ras. Overleving van ons Blanke ras – en van de andere Blanke naties – is onze "uitgangspunkt".

Onze wereldbeschouwing, genoemd "Nationaal Socialisme", is gebaseerd op de wetten van de natuur en de lessen van de historie. "Ras en Natie" zijn onze twee hoogste waarden. "White Power !" is ons streven.

De activiteit en lidmaatschap van de NSDAP/AO zijn internationaal. Nationaal Socialistische kameraden van over de hele wereld worden bevoorraad met Nationaal Socialistische literatuur gepubliceerd in diverse talen, inclusief het Engels, Duits, Nederlands, Deens, Zweeds, Hongaars, Frans, Spaans, Portugees en Italiaans.

De NSDAP/AO houdt zich bezig met een legale, geweldloze politieke activiteit in bijvoorbeeld de V.S. en Denemarken, zo ook in andere landen waar ons werk niet verboden is door een onderdrukkend regime. (In deze landen, zijn we gedwongen ondergronds te werken, maar we gebruiken ondanks dat, het geweldloze verzet. Wij trachten legalisatie en deelneming aan het politieke proces – geen geweld.)

Is het overleven van het Blanke ras belangrijk voor je? Ben je bereid om een paar dollars per maand te doneren, en zo ons werk te steunen?

Wordt vandaag een OFFICIEEL AANHANGER!

( ) Ik wens een OFFICIEEL SUPPORTER van de NSDAP/AO te worden. Ik beloof mijn maandelijkse contributie van 10 Euro, op een prompte en regelmatige basis te betalen. Bijgevoed is mijn aanvangscontributie van 60 Euro (minimaal). - Een Officieel Supporter krijgt automatisch een abonnement op de taal editie van zijn keuze zonder extra kosten.

NSDAP/AO: PO Box 6414, Lincoln, NE 68506 USA

NSDAP/AO Nederlands