Nazi Lauck NSDAP-AO Deutsch. Internet Propaganda. . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Hogyan Használd Eredményesen A Hálót, Mint Propaganda-Fegyvert

1. Ha computered van, tedd az NSDAP/AO honlapját a nyitó-oldaladdá!

Ezzel eléred, hogy informálva maradsz, mert minden egeys Internet-belépésednél az NSDAP/AO oldala automatikusan letöltödik. Az információ hatalom! Ha nehézséged lenne a standardizálással, itt van egy egyszerü probléma-megoldás: Kattints: SETTINGS, majd CONTROL PANEL, INTERNET, majd GENERAL. Itt változtasd meg a HOME PAGE ADDRESS a következöre: http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

2. Látogass meg White Power oldalakat és ismertesd elöttük az NSDAP/AO honlapját mint "link".

3. Reklámozd a Náci Kompjuter Játékokat. A különbözö chat-szobák, vita-fórumok gyakran látogatottak olyan emberek által, akik szeretik a vidám dolgokat, és a különbözö politikai beállítottságú emberekkel való kapcsolatba lépést.

Új computer játek - ingyenes letöltés: http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

Jegyezd be a naptáradba ezt az akciót és ismételd meg havonta, vagy éppen hetente!

4. Terjeszd az UTAZÓK FIGYELMÉBE brossúránkat! Jóllehet ez a gondosan megszövegezett felhívás elsödlegesen az Amerikából Németországba utazó gyanútlan amerikaiaknak készült, de bizonyítékok vannak arra, hogy a "német" zsidó-diktatúra válogatás nélkül csap le azokra a külföldiekre akikröl tudja, hogy nemzetiszocialista aktivisták, vagy tagjai valamilyen Németországban betiltott (!) hasonló gondolkodású szervezetnek. A mások figyelmeztetése egyik fö feladatunk!

5. #701. Propaganda CD - az Internet-aktivisták számára!

HOGYAN TÖRJ BE EGY "LEBLOKKOLT" HÁLÓ-OLDALRA?

NSDAP/AO - Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Magyar