Nazi Lauck NSDAP/AO Magyar Tamogasd . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Támogasd Az NSDAP/AO-t!

Az NSDAP/AO célja: a Fehér faj védelme. A Fehér Árja faj megmaradása, túléléséi küzdelme a mi "elsödleges célunk"!

Világnézetünk a Nemzetiszocializmus, amely a Természet Törvényein alapszik és a történelem tanulságait veszi figyelembe. A Faj és a Nemzet a legnagyobb érték a mi szemléletünkben.

Az aktivítás és a tagság az NSDAP/AO-n belül nemzetközi. A mozgalomhoz tartozó bajtársainkat különbözö nyelveken elöállított nemzetiszocialista jellegü kiadványokkal látjuk el a fenti nyelveken.

Az NSDAP/AO törvényesen biztosított jogokkal felruházva az Egyesült Államokban és Dániában nyílt aktivitást folytat, mig azokban az országokban, ahol az NS mozgalmi munka tiltott élvezetnek számít, kényszerüségböl a földalatti aktivitást folytatjuk, de ez estekben is eröszakmentes módon! Célunk a legalizálás, a politikai munkában való aktív részvétel, mint a múltban, úgy a jövöben sem kívánunk terrorral hatalmat megszerezni!

A Fehér faj, amelynek Te is része vagy, fontos számodra? Megér Neked egy párszáz forintot havonta az a munka, amellyel segítheted a munkánkat?

LÉGY AKTÍV TÁMOGATÓNK MÉG MA!

( ) Szeretnék az NSDAP/AO hivatalos támogatóinak sorába lépni. Ezennel megígérem, hogy havi részletekben 1000 FT megfelelö hozzájárulásomat rendszeresen és idöben küldöm. Belépési szándékomat jelezve itt küldöm az elsö 6000 FT, amely egyben az általam választott idegennyelvü publikációra való elöfizetésemet is magában foglalja.

NSDAP/AO: PO Box 6414, Lincoln, NE 68506 USA

NSDAP/AO Magyar